Jump to content
BulForum.com

BOSE

Recommended Posts

Някой може ли да ми каже от къде могат да се купят такива озвучителни тела в България. освен тези в Технополис. те първо са мноог скъпи, след това са малко като избор и са стари модели. та... някакви предложения?

Ей тва им е на официалната страница:

Phone: ++359 2 9657911

Company: Ariescommerce Ltd.

65, Cherni vrah Blvd, POBox 46

1407 Sofia

Bulgaria

Phone Number: ++ 359 2 962 6745

Alternate Contact: Denis Minev - Sales and Service Manager

Phone: ++359 2 965 7927

Info Hotline: 0800 1 BOSE

Fax: ++ 359 2 965 7929

https://www.bose.com/

интересуваше ме ето това. търсил съм и JBL комплекти Център със Съраунд.. но не намерих. поне във Музикална Къща Фактор. (не помня дали така се казваше това зад ПУто.) затова търся BOSE, защото виждам че и цената не е безбожна, а качеството определено е добро.

BOSE са номер едно :) Цената им е нормална спряму качеството. Навремето ходих с едни открити колонки, двете колкото един голям куфар, дето си правиха бас, колкото 200 литрови щайги. Номера беше как да ги сложиш в ъгъла. BOSE са маниаци и JBL и т.н. не могат да им се упрат

точно там е въпроса. не очаквах да са на такива човешки цени центъра и двата съраунда и то с такива параметри. толкова тука ми искат само за JBL център. (почти толкова, но все пак нали и задни трябва да си взема). 350$ са напълно допустими. това са 500 лева. като се има в предвид, че ако имам такива.. не ми трябват други. :) попаднах на тях случайно. влезнах в страницата като търсех да видя нещо уникално с уникални цени, но останах очуден.

edit: в Fashion Cafe са такива колонките. малки. белички. по ъглите са накачени. комплект от 5 с вуфер и озвучават цялото кафе Перфектно.. даже и още могат. как ви се струва, а?

сега минах по Гладстон с колата и мернах някакво ново магазинче до дома на техниката с голям надпис "JBL". цялото в червеничко. ако искаш разходи се да видиш кво става там. после разкажи :)

edit:

@woox: ок, просто се опитах да помогна с квото мога. можеше пък и да ти свърши някаква работа. успех с BOSE.

там става каквото става и на другия магазин, самоче нещата са предимно за кола. има и 2-3 усилвателя за вкъщи, заедно с 2 тонколони мисля. гледал съм го там магазина. :)

точно там е въпроса. не очаквах да са на такива човешки цени центъра и двата съраунда и то с такива параметри. толкова тука ми искат само за JBL център. (почти толкова, но все пак нали и задни трябва да си взема). 350$ са напълно допустими. това са 500 лева. като се има в предвид, че ако имам такива.. не ми трябват други. :) попаднах на тях случайно. влезнах в страницата като търсех да видя нещо уникално с уникални цени, но останах очуден.

edit: в Fashion Cafe са такива колонките. малки. белички. по ъглите са накачени. комплект от 5 с вуфер и озвучават цялото кафе Перфектно.. даже и още могат. как ви се струва, а?

Перфектно..само където цената е четирицифрена и хич не е перфектна.Пък и музика се слуша на 2 колони, не на 15.

Перфектно..само където цената е четирицифрена и хич не е перфектна.Пък и музика се слуша на 2 колони, не на 15.

a?

ето и техническите характерисики на комплекта който търся:

Features

Ported speaker enclosures (all speakers)

Magnetic shielding in all speakers

Automatic electronic protection circuitry in all speakers

Syncom® computer quality control of center and surround

speakers

Driver complement per speaker

Center speaker: Four (4) 2.5" (6.3 cm) Twiddler™ drivers

Surround speaker: Two (2) 2.5" (6.3 cm) Twiddler™ drivers

Compatibility

Center speaker: Compatible with amplifiers or receivers with center

channel outputs rated 10-100 watts per

channel; rated 4-8 ohms

Surround speakers: Compatible with amplifiers or receivers with

surround channel outputs rated 10-100

watts per channel; rated 4-8 ohms

Enclosure

Black molded polymer with a tuned port

Size/Weight

Center speaker: 3.25"H x 21.5"W x 6"D; 5.9 lb

(8.2 cm x 54.6 cm x 15.2 cm; 2.7 kg)

Each surround speaker: 4.17"H x 10.93"W x 4.98"D; 3.3 lb

(14.6 cm x 28.0 cm x 16.5 cm; 1.49 kg)

VCS-10 speakers, packed in carton: 8 lb (3.6 kg)

VCS-30 Series II speaker system, packed in carton: 20 lb (9.1 kg)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...