w00x Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Някой може ли да ми каже от къде могат да се купят такива озвучителни тела в България. освен тези в Технополис. те първо са мноог скъпи, след това са малко като избор и са стари модели. та... някакви предложения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaden Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 bose трудно 6те намери6 добри модели по добре тарси в jbl има подобни като характеристики и не са баснословно скъпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
StillOpossum Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Ей тва им е на официалната страница: Contact: Jassen Ignatov - Genelar Manager Phone: ++359 2 9657911 Company: Ariescommerce Ltd. 65, Cherni vrah Blvd, POBox 46 1407 Sofia Bulgaria Phone Number: ++ 359 2 962 6745 Alternate Contact: Denis Minev - Sales and Service Manager Phone: ++359 2 965 7927 Info Hotline: 0800 1 BOSE Fax: ++ 359 2 965 7929 https://www.bose.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2004 Author Share Posted October 19, 2004 интересуваше ме ето това. търсил съм и JBL комплекти Център със Съраунд.. но не намерих. поне във Музикална Къща Фактор. (не помня дали така се казваше това зад ПУто.) затова търся BOSE, защото виждам че и цената не е безбожна, а качеството определено е добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 BOSE са номер едно Цената им е нормална спряму качеството. Навремето ходих с едни открити колонки, двете колкото един голям куфар, дето си правиха бас, колкото 200 литрови щайги. Номера беше как да ги сложиш в ъгъла. BOSE са маниаци и JBL и т.н. не могат да им се упрат Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2004 Author Share Posted October 19, 2004 точно там е въпроса. не очаквах да са на такива човешки цени центъра и двата съраунда и то с такива параметри. толкова тука ми искат само за JBL център. (почти толкова, но все пак нали и задни трябва да си взема). 350$ са напълно допустими. това са 500 лева. като се има в предвид, че ако имам такива.. не ми трябват други. попаднах на тях случайно. влезнах в страницата като търсех да видя нещо уникално с уникални цени, но останах очуден. edit: в Fashion Cafe са такива колонките. малки. белички. по ъглите са накачени. комплект от 5 с вуфер и озвучават цялото кафе Перфектно.. даже и още могат. как ви се струва, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 a nesto harakteristiki imali stot az ne vidqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 сега минах по Гладстон с колата и мернах някакво ново магазинче до дома на техниката с голям надпис "JBL". цялото в червеничко. ако искаш разходи се да видиш кво става там. после разкажи edit: @woox: ок, просто се опитах да помогна с квото мога. можеше пък и да ти свърши някаква работа. успех с BOSE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 20, 2004 Author Share Posted October 20, 2004 там става каквото става и на другия магазин, самоче нещата са предимно за кола. има и 2-3 усилвателя за вкъщи, заедно с 2 тонколони мисля. гледал съм го там магазина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 точно там е въпроса. не очаквах да са на такива човешки цени центъра и двата съраунда и то с такива параметри. толкова тука ми искат само за JBL център. (почти толкова, но все пак нали и задни трябва да си взема). 350$ са напълно допустими. това са 500 лева. като се има в предвид, че ако имам такива.. не ми трябват други. попаднах на тях случайно. влезнах в страницата като търсех да видя нещо уникално с уникални цени, но останах очуден. edit: в Fashion Cafe са такива колонките. малки. белички. по ъглите са накачени. комплект от 5 с вуфер и озвучават цялото кафе Перфектно.. даже и още могат. как ви се струва, а? <{POST_SNAPBACK}> Перфектно..само където цената е четирицифрена и хич не е перфектна.Пък и музика се слуша на 2 колони, не на 15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 20, 2004 Author Share Posted October 20, 2004 Перфектно..само където цената е четирицифрена и хич не е перфектна.Пък и музика се слуша на 2 колони, не на 15. a? ето и техническите характерисики на комплекта който търся: Features Ported speaker enclosures (all speakers) Magnetic shielding in all speakers Automatic electronic protection circuitry in all speakers Syncom® computer quality control of center and surround speakers Driver complement per speaker Center speaker: Four (4) 2.5" (6.3 cm) Twiddler™ drivers Surround speaker: Two (2) 2.5" (6.3 cm) Twiddler™ drivers Compatibility Center speaker: Compatible with amplifiers or receivers with center channel outputs rated 10-100 watts per channel; rated 4-8 ohms Surround speakers: Compatible with amplifiers or receivers with surround channel outputs rated 10-100 watts per channel; rated 4-8 ohms Enclosure Black molded polymer with a tuned port Size/Weight Center speaker: 3.25"H x 21.5"W x 6"D; 5.9 lb (8.2 cm x 54.6 cm x 15.2 cm; 2.7 kg) Each surround speaker: 4.17"H x 10.93"W x 4.98"D; 3.3 lb (14.6 cm x 28.0 cm x 16.5 cm; 1.49 kg) VCS-10 speakers, packed in carton: 8 lb (3.6 kg) VCS-30 Series II speaker system, packed in carton: 20 lb (9.1 kg) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.