antychrist Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 da de i az tva imam predvid.to se puska rock ama playlista se varti pres edni 4as ili prosto koito tam otgovarq za muzikata ne znae kak se boravi s winamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Добра идея! Ще е приятна изненада да чуя Slipknot извън къщи Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 to po princip e hubavo da 4ue6 kakvato i da e jica izvan ky6ti ama se samnqvam 4e v play lista 6e ima ne6ta kato slipknot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cano Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Ей супер, щом ще свирят Индига ше дойда. Много ме изкефиха на откриването, но дано звукът да е по- хубав,че на откриването много хора свириха и не беше много добре озвучаването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 az li4no mnogo shte se radvam ako si4ki v tozi forum dadat predlojenia, trebe kato otidem tam da si piinem vod4itcata da si slushame hubava muzika , kakvato nie obi4ame...az predlagam naprimer: metallica, deep purple, joe satriani i toto <{POST_SNAPBACK}> Az kato za nachalo shte predloja Opeth. Imam vsichko, taka che ako go odobrite moga da go donesa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 вижте, и ако Ви интересува се обадете!!! 0889483351 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 вижте, и ако Ви интересува се обадете!!! 0889483351 <{POST_SNAPBACK}> s cel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 s cel? <{POST_SNAPBACK}> с цел 8-ми декември. има промяна в първият пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulgaro Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Вчера беше купон, но с нетърпение очаквам днес да отида, защото ще свират Бели Зелени и Червени, от много време мечтая да ги чуя на живо сега съм щастлив ще се размажа довечера! Link to comment Share on other sites More sharing options...
play_me Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 O kef , tam sum!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Ехххх,мамка му,вярно ли Бели зелени Червени.........Разкажи как беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
play_me Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Ехххх,мамка му,вярно ли Бели зелени Червени.........Разкажи как беше <{POST_SNAPBACK}> Tozi chetvurtuk pak shte sviriat, Minalia 4etvurtak gi slushah, prosto po- neveroiatna i hubava muzika ne sum slushal ot godini!!!!!!!!!!!!! :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Tozi chetvurtuk pak shte sviriat, Minalia 4etvurtak gi slushah, prosto po- neveroiatna i hubava muzika ne sum slushal ot godini!!!!!!!!!!!!! :allien Какъв стил са? Миналия път когато бяха те си тръгнах много преди да почнат да свирят . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Без да чета напоследък написаното... Впечатления отзад напред: Та в района има доста подходящи места човек да седне да обядва, но аз нарочно избирам art rock cafe... днес докато ми сервират и докато се храня една лелка упорито мете с метлата, замете ми обувките и т.н. за праха които се вдига няма да говоря... хубаво, че се храня бързо, защото когато взех да се омитам лелката извади и парцала - сигурно щеше да ми измие и кубинките. Това всичко брамана и още две мацки не обърнаха никакво внимание... ами няма да вляза да обядвам вече нито сам нито с колеги и познати... тва си е... на откриването: заставаме няколко момчета на едно място от типа 'бар плот до стената да се подпра', поръчваме си от сервитьорче, то ни носи, плащаме... след малко идва и казва - трябва да се преместите тука е резервирано ми аз скромно попитах защо не ни каза като сядахме и тва момиченце имаше наглостта да излъже че ни е казала... абее карай да върви - в България живеем - който иска по-добре - да ходи в Джапония! и да не забравя - 10х на изобретателя на свещниците на тавана - всички бяхме обилно еякулирани с восък по косите и дрехите си lol аз съм българче обичам... имал съм и имам възможност да изчезна от БГ - но тука ми харесва ...да добавим ощееее: значи лично аз не съм обсъждал и няма да обсъждам цени - не ме интересуват - просто си търся обслужането за което си плащам но ето какво сподели един колега приятел от Съботното му посещение та имало е малко сиртакита (което за мен лично си е арт-рок но иди обяснявай на заклети рокаджии) в сметката всичкия алкохол се оказва с +50ст на 100гр - имало обяснение, че отдавна е така (все едно не сме ходили преди 2-3 дни, когато не беше ) така... - при нас е весело Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.