Jump to content
BulForum.com

Най-новият клуб в града - "Art rock cafe"

Barmana

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Ей супер, щом ще свирят Индига ше дойда. Много ме изкефиха на откриването, но дано звукът да е по- хубав,че на откриването много хора свириха и не беше много добре озвучаването. :love

az li4no mnogo shte se radvam ako si4ki v tozi forum dadat predlojenia, trebe kato otidem tam da si piinem vod4itcata da si slushame hubava muzika , kakvato nie obi4ame...az predlagam naprimer: metallica, deep purple, joe satriani i toto

Az kato za nachalo shte predloja Opeth. Imam vsichko, taka che ako go odobrite moga da go donesa.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Вчера беше купон, но с нетърпение очаквам днес да отида, защото ще свират Бели Зелени и Червени, от много време мечтая да ги чуя на живо сега съм щастлив :) ще се размажа довечера!

Tozi chetvurtuk pak shte sviriat, Minalia 4etvurtak gi slushah, prosto po- neveroiatna i hubava muzika ne sum slushal ot godini!!!!!!!!!!!!! :)  :D  :P  :allien

Какъв стил са? Миналия път когато бяха те си тръгнах много преди да почнат да свирят :(.

Без да чета напоследък написаното... Впечатления отзад напред:

Та в района има доста подходящи места човек да седне да обядва, но аз нарочно избирам art rock cafe... днес докато ми сервират и докато се храня една лелка упорито мете с метлата, замете ми обувките и т.н. :sick за праха които се вдига няма да говоря... хубаво, че се храня бързо, защото когато взех да се омитам лелката извади и парцала - сигурно щеше да ми измие и кубинките. Това всичко брамана и още две мацки не обърнаха никакво внимание...

ами няма да вляза да обядвам вече нито сам нито с колеги и познати... тва си е...

на откриването:

заставаме няколко момчета на едно място от типа 'бар плот до стената да се подпра', поръчваме си от сервитьорче, то ни носи, плащаме...

след малко идва и казва - трябва да се преместите тука е резервирано :sick

ми аз скромно попитах защо не ни каза като сядахме и тва момиченце имаше наглостта да излъже че ни е казала...

абее карай да върви - в България живеем - който иска по-добре - да ходи в Джапония! ;)

и да не забравя - 10х на изобретателя на свещниците на тавана - всички бяхме обилно еякулирани с восък по косите и дрехите си lol :sick

аз съм българче обичам... имал съм и имам възможност да изчезна от БГ - но тука ми харесва ;)

...да добавим ощееее:

значи лично аз не съм обсъждал и няма да обсъждам цени - не ме интересуват - просто си търся обслужането за което си плащам

но ето какво сподели един колега приятел от Съботното му посещение

та имало е малко сиртакита (което за мен лично си е арт-рок но иди обяснявай на заклети рокаджии)

в сметката всичкия алкохол се оказва с +50ст на 100гр - имало обяснение, че отдавна е така (все едно не сме ходили преди 2-3 дни, когато не беше ;) )

така... - при нас е весело :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...