Barmana Posted November 10, 2004 Author Share Posted November 10, 2004 Аз пък се чудя ако дойда в петък дали няма да толкова пълно, че да се откажем. Хич не ми се стои в центъра на заведението, права и дебнейки за свободно столче. <{POST_SNAPBACK}> Ами на купон като на купон!По хубаво ли ще е ,ако е празно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Да... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Ами на купон като на купон!По хубаво ли ще е ,ако е празно? <{POST_SNAPBACK}> Ами какво да ти кажа...аз като вкарам 2 бири и ми е все едно, ама викам поне в началото има къде да положа морно дупе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Dneska napraih sefteto tam...mnoo e qko!!! Nai mnoo mi haresa strukturata na zavedenieto - kato vlezesh ne se vijda vsichko. Inache masite oshte lepnat ot laka , ama da se nadqvame che sichko she e ok v petyk. Edit: me is guru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted November 10, 2004 Author Share Posted November 10, 2004 Ами какво да ти кажа...аз като вкарам 2 бири и ми е все едно, ама викам поне в началото има къде да положа морно дупе. <{POST_SNAPBACK}> e da v na4aloto 6te ima miasto, no razberi me 4e az iskam sled tova da niama nikakvo miasto. a da ti kaja ako triabva na niakoi da se okaje parva pomo6t izska4am vednaga ot bara i mu ia davam maitapa na strana no predpolagam 4e pone v na4aloto 6te ima dostata4no miasto 6te te 4akam tam az sam na bara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted November 12, 2004 Author Share Posted November 12, 2004 Днес е ОТКРИВАНЕТО !!! Очаквам всички ,които обичат този род музика и този вид клубове.Пишете после дали Ви е харесало или не! Айде,чао ,че отивам да мъкна каси с бира,бира и пак бира!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Май ще го посетим това мероприятие с К.А.Л.Е..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cano Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Щом толкова често споменавате думите "Бира и групи на живо" няма как да устоя да не дойда. Пък и предполагам много малко хора не биха устояли! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Dneska pak li shte sedqt menutata(za qdeneto) na bulborg-a, che sa malko po-razlichni ot tiq na saita Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Ако намеря къде се намира местенцето, може и да дойда по някое време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divo Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Наслука на новия клуб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 sled malko trygvam natamm 4e mi se pie bira Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Първо започвам с критиката Озвучаването беше на много ниско ниво,на моменти дори дразнещо...микрофонии,тук таме даже изчезваха вокалите,,неприятно.Малко от изсвирените неща ми харесаха.Бармана,коя е групата,в която пее и една мацка,щото много ми хареса като глас?Сервитьорките бяха малко завеяни и не много любезни,но дано да е било заради откриването и да се поправят нататък.Иначе като обстановка е свежо. Ааааа,най-гадното нещо-по едно време прозвуча една чалга песничка Паднах на земята,щото бях клекнал Ама хубаво правите някои коктейли И си сложете табелата,щото една лелка в един магазин каза,че сме третата група,която пита за заведението Успех нататък Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Az nqmam mnogo kritiki. E vqrno che ozvuchenieto ne beshe mnoo dobre, ama vajna e muzikata i pieneto. Kolkoto do servitiorkite sym dovolen daje serviraha na 'dolniq etaj' kadeto bqhme sednali ....koeto mi napomnq da vi kaja da slojite oshte stolove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Освен за озвучаването имам дще една малка критика - запасявайте се с ПОВЕЧЕ БИРААААА че по едно време свърши каменица-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Освен за озвучаването имам дще една малка критика - запасявайте се с ПОВЕЧЕ БИРААААА че по едно време свърши каменица-та <{POST_SNAPBACK}> posle dokaraha be Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 мен не ми хареса това, че полилея беше от свещи и парафина ми нацапа блузата от начало помислих, че заваля ама после се видях и се ядосах...е, малко ми мина след като и Shade си нацапа блузата... а иначе не ми хареса това, че колата, която ти сипват е от 2литрово шише..поне като давам пари да знам какво пия Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 posle dokaraha be <{POST_SNAPBACK}> кога ? аз си тръгнах в 2:30 и май още не бяха я докарали Link to comment Share on other sites More sharing options...
mstar Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Добре - майната му на озчвучаването - две колони, които светиха от напрежение (особено котато тромпетиста свирише ДИРЕКТНО в микрофона!) правят шум, но не и звук. Снощи бях доста набрала да напиша една музикална критика към групите, които свириха, но в момента така ме боли главата и ми пищят ушите, че ще си го спестя. Явно няма по-добри?! Нещото, което ме утрепа в заведението беше вентилацията - по едно време наподобяваше змеярник - т.е. влизаш вътре и започват да изскачат змейове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 кога ? аз си тръгнах в 2:30 и май още не бяха я докарали <{POST_SNAPBACK}> izglejda e svyrshvala nqkolko pyti...chas ne pomnq ama beshe predi 1....mai Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Аз бях за 1 бира и ми хареса, но като за дневно заведение! <{POST_SNAPBACK}> И аз горе-долу така. Озвучаването наистина беше гадно но и за това...за дневно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted November 13, 2004 Author Share Posted November 13, 2004 Знам,че не всичко е перфектно!Бира наистина докараха по-малко,щото объркали заявките,ама .........1 За озвучаването - ще направим сцена.Не съм съгласен,че аспирацията не работи обаче и че групите не са на ниво - напротив!Както и да е - на дошлите - благодаря,а на другите - "елате и вижте".Мацката /певицата/ е от "Ел пасо".Те ще свирят тази вечер/събота/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Че то половината хора май сме били от форума . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Че то половината хора май сме били от форума . <{POST_SNAPBACK}> Che kvo losho ima To vse pak polovinata internet na plovdiv e ot EK Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Извинявам се предварително за оффтопика ама държа да отбележа, че вчера забиха Габана в Сакса - беше супер яко! На виктор китарата беше озвучена с една 4-ворка Маршал с Глава - 200W, Моржа с 2 кабинета от по 50В. и Никсъна с кабинет за микрофоните(беше сложил дори и на двата алта) + 5 чинела! Саунда беше убийствн!!! Та за това не можах да дойда да вида новия клуб, ама има време и това ще стане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.