Jump to content
BulForum.com

Най-новият клуб в града - "Art rock cafe"

Barmana

Recommended Posts

Аз пък се чудя ако дойда в петък дали няма да толкова пълно, че да се откажем. Хич не ми се стои в центъра на заведението, права и дебнейки за свободно столче.

Ами на купон като на купон!По хубаво ли ще е ,ако е празно? ;)

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply
Ами на купон като на купон!По хубаво ли ще е ,ако е празно? ;)

Ами какво да ти кажа...аз като вкарам 2 бири и ми е все едно, ама викам поне в началото има къде да положа морно дупе.

Dneska napraih sefteto tam...mnoo e qko!!! Nai mnoo mi haresa strukturata na zavedenieto - kato vlezesh ne se vijda vsichko. Inache masite oshte lepnat ot laka :bgrin: , ama da se nadqvame che sichko she e ok v petyk.

Edit: me is guru :)

Ами какво да ти кажа...аз като вкарам 2 бири и ми е все едно, ама викам поне в началото има къде да положа морно дупе.

e da v na4aloto 6te ima miasto, no razberi me 4e az iskam sled tova da niama nikakvo miasto. a da ti kaja ako triabva na niakoi da se okaje parva pomo6t izska4am vednaga ot bara i mu ia davam :) maitapa na strana no predpolagam 4e pone v na4aloto 6te ima dostata4no miasto :) 6te te 4akam tam az sam na bara :)

Днес е ОТКРИВАНЕТО !!! :punk :punk :punk Очаквам всички ,които обичат този род музика и този вид клубове.Пишете после дали Ви е харесало или не!

Айде,чао ,че отивам да мъкна каси с бира,бира и пак бира!!! :tongue :P

Щом толкова често споменавате думите "Бира и групи на живо" няма как да устоя да не дойда. Пък и предполагам много малко хора не биха устояли!

Първо започвам с критиката :D Озвучаването беше на много ниско ниво,на моменти дори дразнещо...микрофонии,тук таме даже изчезваха вокалите,,неприятно.Малко от изсвирените неща ми харесаха.Бармана,коя е групата,в която пее и една мацка,щото много ми хареса като глас?Сервитьорките бяха малко завеяни и не много любезни,но дано да е било заради откриването и да се поправят нататък.Иначе като обстановка е свежо.

Ааааа,най-гадното нещо-по едно време прозвуча една чалга песничка :sick Паднах на земята,щото бях клекнал :woot Ама хубаво правите някои коктейли ;) И си сложете табелата,щото една лелка в един магазин каза,че сме третата група,която пита за заведението :P Успех нататък

Az nqmam mnogo kritiki. E vqrno che ozvuchenieto ne beshe mnoo dobre, ama vajna e muzikata i pieneto. Kolkoto do servitiorkite sym dovolen :love daje serviraha na 'dolniq etaj' kadeto bqhme sednali :bgrin: ....koeto mi napomnq da vi kaja da slojite oshte stolove. ;)

Освен за озвучаването имам дще една малка критика - запасявайте се с ПОВЕЧЕ БИРААААА:beerchug :beer:

че по едно време свърши каменица-та :angry:

мен не ми хареса това, че полилея беше от свещи и парафина ми нацапа блузата :angry1

от начало помислих, че заваля ама после се видях и се ядосах...е, малко ми мина след като и Shade си нацапа блузата... :D

а иначе не ми хареса това, че колата, която ти сипват е от 2литрово шише..поне като давам пари да знам какво пия :angry1

Добре - майната му на озчвучаването - две колони, които светиха от напрежение (особено котато тромпетиста свирише ДИРЕКТНО в микрофона!) правят шум, но не и звук.

Снощи бях доста набрала да напиша една музикална критика към групите, които свириха, но в момента така ме боли главата и ми пищят ушите, че ще си го спестя. Явно няма по-добри?!

Нещото, което ме утрепа в заведението беше вентилацията - по едно време наподобяваше змеярник - т.е. влизаш вътре и започват да изскачат змейове! :bgrin:

Знам,че не всичко е перфектно!Бира наистина докараха по-малко,щото объркали заявките,ама .........1 :devil :devil За озвучаването - ще направим сцена.Не съм съгласен,че аспирацията не работи обаче и че групите не са на ниво - напротив!Както и да е - на дошлите - благодаря,а на другите - "елате и вижте".Мацката /певицата/ е от "Ел пасо".Те ще свирят тази вечер/събота/.

Извинявам се предварително за оффтопика ама държа да отбележа, че вчера забиха Габана в Сакса - беше супер яко! На виктор китарата беше озвучена с една 4-ворка Маршал с Глава - 200W, Моржа с 2 кабинета от по 50В. и Никсъна с кабинет за микрофоните(беше сложил дори и на двата алта) + 5 чинела! Саунда беше убийствн!!! Та за това не можах да дойда да вида новия клуб, ама има време и това ще стане!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...