Barmana Posted October 21, 2004 Author Share Posted October 21, 2004 Между другото някой знае ли къде изрязват и правят обемни букви? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Barmana, питай ZGAN - той бачкаше на някакво такова място Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulgaro Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Barmana,братле,осъзнай първо,че в нашата мила държава се ходи по главната,тва е,щото е направено поне малко,хубава реклама гледаш да правиш на заведенията,в които бачкаш,но се издънваш понякога.Тук свърших с теб,сега почвам заведението.Значи ще е Бълборг 2,както и да се мени обстановката си остава Бълборг под прикритие.Кофти песимист съм,но май ще си работи както бачкаше и Бълборга-просто отдалечеността от мегдана и отново познатите групи....те трябва да се променят по някакъв начин.макар че аз ще го посетя това място,тогава ще кажа дали ще върви П.С.Само че ако дойдем с К.А.Л.Е.-да знаете че рушим много <{POST_SNAPBACK}> Тебе па кой та пита дали ще върви?Ти "мисо идеш ли"?Отиваш и ако те кефи О.К. , ако не спираш да ходиш и тва е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Не мога да разбера точно какво против имате Бълборг. На мен пък ми харесваше. Колкото до новото - ще изчакаме да отвори пък после ще идем пък после ще говорим. Даже може и да не говорим. В крайна сметка няма много смисъл от такива приказки. Освен ако Бармана няма идеята да ни угажда Иначе като отвори и К.А.Л.Е. ще го посети. Само да мога да го чувам Насо - друго не искам... Бтв - 1969 пост...ей това е числото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulgaro Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Не мога да разбера точно какво против имате Бълборг. На мен пък ми харесваше. Колкото до новото - ще изчакаме да отвори пък после ще идем пък после ще говорим. Даже може и да не говорим. В крайна сметка няма много смисъл от такива приказки. Освен ако Бармана няма идеята да ни угажда Иначе като отвори и К.А.Л.Е. ще го посети. Само да мога да го чувам Насо - друго не искам...Бтв - 1969 пост...ей това е числото. <{POST_SNAPBACK}> Ей за тва ми беше думата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cano Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Abe ne znam za BULBORG, no imam 4uvstvoto che tova art rock cafe shte e gotino.... dano de! puk i bulborg si imashe chara vse pak e ot mnogo vreme, no vsi4ko novo si e interesno i kak da go kaja......................abe Novo si e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulgaro Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Abe ne znam za BULBORG, no imam 4uvstvoto che tova art rock cafe shte e gotino.... dano de! puk i bulborg si imashe chara vse pak e ot mnogo vreme, no vsi4ko novo si e interesno i kak da go kaja......................abe Novo si e! <{POST_SNAPBACK}> Така е още повече някой вече писа как клубовете залязват,затова пожелавам успех на нещо ново - хората ,които слушаме рок,джаз,блус и т.н. не сме малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Awe hora .... Sabota minah blizo dotam i vikam da se otbiq , pak ne namerih ni6to Bqh na ulica Samara , ama tam nqma ni6to podobno ???? Nqkoi da obqsni ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Пичове айде преди да поствате да прочетете поне заглавния пост а? Колко пъти трябва да се спомене датата на откриването та да загрее коя точно е тя? Айде сега аз няма да ви я кажа та да потърсите и да си го намерите сами. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 А аз искам да питам има ли ясна схема на групите, които ще свирят или още нищо не се знае? Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 MAleeeeeeeeee az sam ebati kuhoto par4e maina Da ne vidq , 4e o6te ne e otvoren v zaglavieto ... Sajalqvam za izdankata ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 Моля ви , прочетете отново заглавието!! Ще помоля и някой от админите,ако може да оправи заглавието,защото откриването е на 12.11,а не на 14.11!Предварително благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Официално откриване - 12.11.2004 - 21.30 - 22.00 ч ...... 1.Габана Едва ли Габана ще свирят на откриването, защото 12-ти се пада в петък, а те ще свирят в Сакса тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Между другото някой знае ли къде изрязват и правят обемни букви? <{POST_SNAPBACK}> "Абаджийска" 9 фирмата се казва "Rudov Design", търси Лъчо, и кажи, че те праща Ская. Ще ти направи оферта проект или там каквото си искаш, ако си се споразумеете, ще си имаш обемните букви. А колкото до сайта ви ми по-добре го направете, оправете и т.н. Щото сега си е направо не сайт ами айде да не казвам какво, жива антиреклама си е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 Ще уредим Габана да минат поне да ударят 1-2 парчета,казах ви,че ще се свири поне 5 часа ! За сайта - обещавам да го оправим,засега е по-важно да видите къде се намира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulgaro Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Barmana,мнооо е яко минавах оттам и пих едно кафе! Евала!! Разбрах,че не работите още нощем ,а до 21.00 часа - жалко! Но на откриването съм там.За първи път - един рок-клуб дето не смърди!!! Помислете за реклама ,защото отвън седи като обществена страда и едвам се ориентирах. Айде успех!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 Barmana,мнооо е яко минавах оттам и пих едно кафе! Евала!! Разбрах,че не работите още нощем ,а до 21.00 часа - жалко! Но на откриването съм там.За първи път - един рок-клуб дето не смърди!!! Помислете за реклама ,защото отвън седи като обществена страда и едвам се ориентирах.Айде успех!! <{POST_SNAPBACK}> Нали Ви обясних,че табелата се бави.А за "якото" - мерси,щото сам съм го ремонтирал/с малко помощ от шефа,де!! /. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulgaro Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Има ли вече установена програма за седмицата,понеже на 12 няма да съм в Пловдив? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 Сайта е готов, и както вече съм свикнал Ви питам за вашето мнение за него. Вътре има снимки на клуба... но на живо е по- гот едит: само в деня на откриването 12.11.2004 / петък / , всеки който пожелае ще получи Вип карта, с която от 12-ти вкл. нататък няма да плаща вход когато има групи на живо WELCOME! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Сайта е готов, и както вече съм свикнал Ви питам за вашето мнение за него. Вътре има снимки на клуба... но на живо е по- гот едит: само в деня на откриването 12.11.2004 / петък / , всеки който пожелае ще получи Вип карта, с която от 12-ти вкл. нататък няма да плаща вход когато има групи на живо WELCOME! <{POST_SNAPBACK}> Е какво му е готовото на сайта бре? Съвсем сериозно си казвам вземете му обърнете малко внимание на тоя сайт, на нищо не прилича. Не се заяждам, ама докривява ми така, ай не се излагайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Сайта е готов, и както вече съм свикнал Ви питам за вашето мнение за него. Вътре има снимки на клуба... но на живо е по- гот едит: само в деня на откриването 12.11.2004 / петък / , всеки който пожелае ще получи Вип карта, с която от 12-ти вкл. нататък няма да плаща вход когато има групи на живо WELCOME! <{POST_SNAPBACK}> Samo da napravq edin debug: imenuvai si stranicite da ne sa new_page x....inache e hubav shoto ima vsichko polezno. Samo edno ne razbrah - non stop li e? P.S ei super qko sichkoto (standartnoto) qdene e na 1lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 супер! обичам такива места! едно време ходех редовно, а и сега ми е на един кор растояние от дома и работата... мога да водя вечер и колеги ... <{POST_SNAPBACK}> е, не ми е толкова голям - все пак трябва 40м надолу и още 40м на Югоизток призовавам приятелите и познатите - да се видим там! много жалко, че не мога да пия вече (да се понапивам и да куфея в клубове като този - хихи) - ама пък обикновено водя хора... просто съм ЗА такива места където се свири и през годините ми е било гадно като виждам да ги затварят и ми се е искало някак да ги подкрепяме... ама йок - имам приятели които не оценят свиренето не че нямат пари ама казват - закво ще давам пари за вход кавали ха - гледам хапване - ако направите да бачка наобяд - всеки ден ще идвам да хапвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 добре изглежда поне от сайта ще го посетя да се уверя дали и в действителност е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted November 10, 2004 Author Share Posted November 10, 2004 На откриването няма да има вход.Заведението работи и на обед ,но с по-лека музика.Не е съвсем нон-стоп,защото е до 4.00 ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Аз пък се чудя ако дойда в петък дали няма да толкова пълно, че да се откажем. Хич не ми се стои в центъра на заведението, права и дебнейки за свободно столче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.