Myth Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Хм, ще трябва и аз да намина, колко е голямо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted October 20, 2004 Author Share Posted October 20, 2004 Хм, ще трябва и аз да намина, колко е голямо? <{POST_SNAPBACK}> Голямо е - капацитет 200-220 човека и е идеално климатизирано ! Заповядай!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Значи Бълборг се затваря, а на негово място се отваря това "rock cafe" с цел да се избегне стария имидж на Бълборг и заведението да привлече клиентела понеже старото нямаше никаква (що се отнася до бандите, а и иначе). Така чух от... как се казваше... а да "достоверен източник" хаха. Таман ще мога да намивам по-честичко сега като ми е близичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted October 20, 2004 Author Share Posted October 20, 2004 Значи Бълборг се затваря, а на негово място се отваря това "rock cafe" с цел да се избегне стария имидж на Бълборг и заведението да привлече клиентела понеже старото нямаше никаква (що се отнася до бандите, а и иначе). Така чух от... как се казваше... а да "достоверен източник" хаха. Таман ще мога да намивам по-честичко сега като ми е близичко. <{POST_SNAPBACK}> Горе -долу е така ,но какво против имаш бандите ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Имам против това, че нямат публика... а заслужават да имат. Но това е факт не само за Бълборг, а за повечето/всички клубове. Sux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alabala Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 По-добра новина не сам чувала-близо до нас и добра музика....! Кажете кога отваря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
play_me Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 По-добра новина не сам чувала-близо до нас и добра музика....! Кажете кога отваря! <{POST_SNAPBACK}> Vij po= nagore zaglavieto na topica 14.11.2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
popa_1 Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Brrrrrrrrr tfa da ne e METALSKO KAFEE ... Vie ludi li ste bre ako e takova nema smisal da go otvaiate... golema prostotia she e i she idvat samo tupi narkomancheta xaxxax spored mene de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Brrrrrrrrr tfa da ne e METALSKO KAFEE ... Vie ludi li ste bre ako e takova nema smisal da go otvaiate... golema prostotia she e i she idvat samo tupi narkomancheta xaxxax spored mene de STFU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cano Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Brrrrrrrrr tfa da ne e METALSKO KAFEE ... Vie ludi li ste bre ako e takova nema smisal da go otvaiate... golema prostotia she e i she idvat samo tupi narkomancheta xaxxax spored mene de <{POST_SNAPBACK}> Abe priateliu, mai ne si prochel i edna duma ot topica, a ve4e imash nai- mirodavnoto mnenie na sveta 1. tam shte ima i JAZZ muzika 2. POP muzika 3. Hard ROCK muzika 4. Puk i kato se zamislia mai ne rockadjiite sa narkomani, a sa si mnogo gotini hora otvoreni kum kupona. READ BEFORE POST!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 мене ме кефят такива заведения.......е малко съм далече от него ама ще се разходя и ако ми хареса може и по често да се отбивам натам....и без тва зеха да ми омръзват кафетата и заведенията по главната Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Олееееееееееее! То ми било до задника и аз да не знам! Съвсем съм се сдухал с тоя университет! Там съм! Някой може ли да каже програмата за днес утре в други ден? И най-важното: кога ще свирят Габана?????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Олееееееееееее!То ми било до задника и аз да не знам! Съвсем съм се сдухал с тоя университет! Там съм! Някой може ли да каже програмата за днес утре в други ден? И най-важното: кога ще свирят Габана?????????????????? <{POST_SNAPBACK}> Oshte ne e otvorilo ! Vij topica! Tam pishe 14.11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Oshte ne e otvorilo ! Vij topica! Tam pishe 14.11 <{POST_SNAPBACK}> Офффф много съм просТ!!! Аз си мисля че е 14.10! Благодаря за информацията! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Koi darji zavedenieto?Da ne e slu4aino stariq sobstvenik na Bulborg-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted October 20, 2004 Author Share Posted October 20, 2004 Koi darji zavedenieto?Da ne e slu4aino stariq sobstvenik na Bulborg-a? <{POST_SNAPBACK}> Да той е ! ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 дано да е яко, ще посетим някой път с К.А.Л.Е :Р offtopic:// със стари курви, нов бардак, не става !!! - това за всички песимисти :> edit: за да не разводнявам темата отговарям тук: както казах ще мина и ще видя какво представлява. това за курвите го казах на майтап. надявам се заведението да ви върви. успех !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted October 20, 2004 Author Share Posted October 20, 2004 дано да е яко, ще посетим някой път с К.А.Л.Е :Рofftopic:// със стари курви, нов бардак, не става !!! - това за всички песимисти :> <{POST_SNAPBACK}> еми дано не сме курви - ти сигурно си супер пич! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamoth Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 shte e iako... za kafe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 И старият бардак не беше толкова зле, а Barmana уверява, че АртРокКафето щяло да е по-хубаво. Пък и е ново, хората обичат новите неща, дано да потръгне по-добре. Поживьом увидим (така ли се пишеше, че руския от гимназията не съм го поглеждал??) Дано да не е чудо за 3 дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted October 20, 2004 Author Share Posted October 20, 2004 Вижте заглавието - дал съм Ви схема ! И пак казвам - отворен съм на критики,стига да са конструктивни . мене ме кефят такива заведения.......е малко съм далече от него ама ще се разходя и ако ми хареса може и по често да се отбивам натам....и без тва зеха да ми омръзват кафетата и заведенията по главната <{POST_SNAPBACK}> Kraino vreme be6e da im pisne na horata s taia glavna/SAMO NA SELO SE HODI PO MEGDANA/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Barmana,братле,осъзнай първо,че в нашата мила държава се ходи по главната,тва е,щото е направено поне малко,хубава реклама гледаш да правиш на заведенията,в които бачкаш,но се издънваш понякога.Тук свърших с теб,сега почвам заведението.Значи ще е Бълборг 2,както и да се мени обстановката си остава Бълборг под прикритие.Кофти песимист съм,но май ще си работи както бачкаше и Бълборга-просто отдалечеността от мегдана и отново познатите групи....те трябва да се променят по някакъв начин.макар че аз ще го посетя това място,тогава ще кажа дали ще върви П.С.Само че ако дойдем с К.А.Л.Е.-да знаете че рушим много П.С 2 vulgaro,ти какво се месиш в моите хави,аз така мисля че ще бъде,ям и месо,вземи стани един глашатай на бармана и тичкай по улиците да разправяш за новия бар Ако Секулов е собственик-лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 супер! обичам такива места! едно време ходех редовно, а и сега ми е на един кор растояние от дома и работата... мога да водя вечер и колеги ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 tova mai go durji 1 poznat <{POST_SNAPBACK}> Йееа,мен,you have so many friends! Ragards... Просто не разбрах за кво беше тва включане кой го държал.Пука ни кой го държи...само да не е Сашо Секулов Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulgaro Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Не съм съгласен , че едно заведение трябва задължително да е на главната ! Някой вече беше писал,че само на село всичко се върти около мегдана ! Във бълборга имаше някъв чар и дух /все пак/ ,но .............. дупката си остава дупка- задушно и тясно! За новия клуб - че ще го видим ,ще го видим,обаче обърнете внимание на хигиената/ най вече кенефите/,обслужването/разбира се/ и ако може да е проветриво,щото и рокаджиите са хора! Още - в старото ви заведение таман стане купона и вие затваряте !?!?!? - и тук ли ще е така? Хайде стига критики,ние май сме свикнали повече да плюем,вместо да подкрепяме ,затова У.С.П.Е.Х ,аз лично ще дойда да видя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.