Jump to content
BulForum.com

Най-новият клуб в града - "Art rock cafe"

Barmana

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Значи Бълборг се затваря, а на негово място се отваря това "rock cafe" с цел да се избегне стария имидж на Бълборг и заведението да привлече клиентела понеже старото нямаше никаква (що се отнася до бандите, а и иначе).

Така чух ;) от... как се казваше... а да "достоверен източник" хаха.

Таман ще мога да намивам по-честичко сега като ми е близичко.

Значи Бълборг се затваря, а на негово място се отваря това "rock cafe" с цел да се избегне стария имидж на Бълборг и заведението да привлече клиентела понеже старото нямаше никаква (що се отнася до бандите, а и иначе).

Така чух ;) от... как се казваше... а да "достоверен източник" хаха.

Таман ще мога да намивам по-честичко сега като ми е близичко.

Горе -долу е така :punk ,но какво против имаш бандите ??? :confused

Имам против това, че нямат публика... а заслужават да имат. Но това е факт не само за Бълборг, а за повечето/всички клубове. Sux.

Brrrrrrrrr tfa da ne e METALSKO KAFEE ... Vie ludi li ste bre ako e takova nema smisal da go otvaiate... golema prostotia she e i she idvat samo tupi narkomancheta xaxxax spored mene de

Abe priateliu, mai ne si prochel i edna duma ot topica, a ve4e imash nai- mirodavnoto mnenie na sveta

1. tam shte ima i JAZZ muzika

2. POP muzika

3. Hard ROCK muzika

4. Puk i kato se zamislia mai ne rockadjiite sa narkomani, a sa si mnogo gotini hora otvoreni kum kupona.

READ BEFORE POST!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

мене ме кефят такива заведения.......е малко съм далече от него ама ще се разходя и ако ми хареса може и по често да се отбивам натам....и без тва зеха да ми омръзват кафетата и заведенията по главната :wacko: :tongue

Олееееееееееее!

То ми било до задника и аз да не знам! Съвсем съм се сдухал с тоя университет! Там съм!

Някой може ли да каже програмата за днес утре в други ден? И най-важното: кога ще свирят Габана?????????????????? :D

Олееееееееееее!

То ми било до задника и аз да не знам! Съвсем съм се сдухал с тоя университет! Там съм!

Някой може ли да каже програмата за днес утре в други ден? И най-важното: кога ще свирят Габана?????????????????? :D

Oshte ne e otvorilo :bgrin: ! Vij topica! Tam pishe 14.11

дано да е яко, ще посетим някой път с К.А.Л.Е :Р

offtopic:// със стари курви, нов бардак, не става !!! - това за всички песимисти :>

edit: за да не разводнявам темата отговарям тук: както казах ще мина и ще видя какво представлява. това за курвите го казах на майтап. надявам се заведението да ви върви. успех !!!

И старият бардак не беше толкова зле, а Barmana уверява, че АртРокКафето щяло да е по-хубаво. Пък и е ново, хората обичат новите неща, дано да потръгне по-добре. Поживьом увидим (така ли се пишеше, че руския от гимназията не съм го поглеждал??) Дано да не е чудо за 3 дни.

Вижте заглавието - дал съм Ви схема ! И пак казвам - отворен съм на критики,стига да са конструктивни .

мене ме кефят такива заведения.......е малко съм далече от него ама ще се разходя и ако ми хареса може и по често да се отбивам натам....и без тва зеха да ми омръзват кафетата и заведенията по главната :wacko:  :tongue

Kraino vreme be6e da im pisne na horata s taia glavna/SAMO NA SELO SE HODI PO MEGDANA/

Barmana,братле,осъзнай първо,че в нашата мила държава се ходи по главната,тва е,щото е направено поне малко,хубава реклама гледаш да правиш на заведенията,в които бачкаш,но се издънваш понякога.Тук свърших с теб,сега почвам заведението.Значи ще е Бълборг 2,както и да се мени обстановката си остава Бълборг под прикритие.Кофти песимист съм,но май ще си работи както бачкаше и Бълборга-просто отдалечеността от мегдана :D и отново познатите групи....те трябва да се променят по някакъв начин.макар че аз ще го посетя това място,тогава ще кажа дали ще върви :woot

П.С.Само че ако дойдем с К.А.Л.Е.-да знаете че рушим много

П.С 2 vulgaro,ти какво се месиш в моите хави,аз така мисля че ще бъде,ям и месо,вземи стани един глашатай на бармана и тичкай по улиците да разправяш за новия бар

Ако Секулов е собственик-лошо

супер! обичам такива места! едно време ходех редовно, а и сега ми е на един кор растояние от дома и работата... мога да водя вечер и колеги ...

tova mai go durji 1 poznat

Йееа,мен,you have so many friends!

Ragards...

Просто не разбрах за кво беше тва включане кой го държал.Пука ни кой го държи...само да не е Сашо Секулов

Не съм съгласен , че едно заведение трябва задължително да е на главната !

Някой вече беше писал,че само на село всичко се върти около мегдана !

Във бълборга имаше някъв чар и дух /все пак/ :P ,но .............. дупката си остава дупка- задушно и тясно!

За новия клуб - че ще го видим ,ще го видим,обаче обърнете внимание на хигиената/ най вече кенефите/,обслужването/разбира се/ и ако може да е проветриво,щото и рокаджиите са хора!

Още - в старото ви заведение таман стане купона и вие затваряте :( :( !?!?!? - и тук ли ще е така?

Хайде стига критики,ние май сме свикнали повече да плюем,вместо да подкрепяме ,затова У.С.П.Е.Х ,аз лично ще дойда да видя . :) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...