Vinetu Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Eto go i problema: Pri WinXP pc-to mi se restartira kogato si poiska bez nikakva vidima pri4ina. Slu4valo mi se e dori po 5-6 puti na den, a sled restart monitorut mi ne vinagi se vklu4va ot purviq put. Po4ti 100% sum siguren, 4e problemut e hardware-en za6toto sega sum s Win2000 i nqmam problemi, no trqbva da mina na XP zatova ako nqkoi moje neka pomogne 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Moje da ima neshto sas zaxranvaneto vraskata da prekasva za malko i da ti se restartira ili kabelite da ne sa postaveni kakto trqbva otivash vav firmata otkadeto si go zel oesnqvash im i te shte te opravqt tva e si4ko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinetu Posted May 31, 2003 Author Share Posted May 31, 2003 Ako problemut e v zahranvaneto za6to pod win2000 nqmam takuv problem. Az po-skoro go svurzvam s videokartata(Voodoo 3 3000 16 MB TV OUT) ama ne znam za tva i pitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic872 Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 И на мен по едно време ставаше така с рестарта и разбрах че не е от хардуер а от самия уиндоус и като си дръпнах друга версия на XP не го прави вече... пък с 2000 никакви проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Da we napravi kakto Sonic kazva zemi s drugo XP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Problema iacno e v samia win XP. Rita se s neshto. Moze da e s hardware, moze da e s driver, a moze prosto tova kopie na win XP, koeto imash da nme e chitavo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Eto go i problema: Pri WinXP pc-to mi se restartira kogato si poiska bez nikakva vidima pri4ina. Slu4valo mi se e dori po 5-6 puti na den, a sled restart monitorut mi ne vinagi se vklu4va ot purviq put. Po4ti 100% sum siguren, 4e problemut e hardware-en za6toto sega sum s Win2000 i nqmam problemi, no trqbva da mina na XP zatova ako nqkoi moje neka pomogne 10x Имаш ли тунер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Kvo obshto ima tunner-a we Dreamer kaji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 A mi ima, TV tunerite imat navika da praviat takiva mizerii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinetu Posted May 31, 2003 Author Share Posted May 31, 2003 ne nqmam tuner(samo TV OUT na Voodoo-to), no vidqh tuka nqkude iz foruma, 4e nqkoi imal problem s LAN card Realtek + XP. Vuzmojno li e da e ot tva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Vazmozno e da e ot vsichko. Ima niakolko nachina da razberesh kade e problema. 1. Razkachash VSICHIO. Ostavash samo CPU, RAM (no samo edno ram-che ako imash poveche)i HDD. NISHTO drugo. Ako taka varvi pochvash da kachvash edino podir drugo vsichko ostanalo. 2. Smeni driverite na Video, LAN, Sound i t.n. Problema moze da e tam. 3. Vzemi drugo kopie na Win XP. 4. Viz da ne bi da pregriava CPU-to. 5. Pochisti go i viz dali niakoi kabel ne pravi mizerii. (t'va e malko veroiatno). Ima oste kup drugi neshta, mnogo zavisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinetu Posted May 31, 2003 Author Share Posted May 31, 2003 edin maluk vupros - kak da ba4kam bez videocart-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Donesi si kompa pri men, az 6te ti obiasnia, no 6te struva kinti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinetu Posted May 31, 2003 Author Share Posted May 31, 2003 10x ama iskam da mina metur ako moje Blogodarq na vsi4ki za predlojenite re6eniq 6te gi opitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Video kartata sam ia propusnal v spisaka bez da iskam, no tribva da ostane, bez neia niama da mozesh da podkarash PC-to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Kvo obshto ima tunner-a we Dreamer kaji? naprimer vklu4i TV programa , sledtva opitai da igraesh Contrata, vednaga mi izliza BSOD; Splitter.sys shits!! super gadno kvi li ne driveri sum opitval.. ama uvi... btw, vinetu, za da spresh avtomati4nia restart na Xp'to i da vidish kakva e to4no greshkata (koi file...etc): System Properties>Advanced>Start and recovery:Settings Button > Uncheck automatically restart... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 nishto ne mu prechi na PC-to da si raboti bez video, dostatuchno e v BIOS da nastroish opciqta "Halt On"="No Errors" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Eto go i problema: Pri WinXP pc-to mi se restartira kogato si poiska bez nikakva vidima pri4ina. Slu4valo mi se e dori po 5-6 puti na den, a sled restart monitorut mi ne vinagi se vklu4va ot purviq put. Po4ti 100% sum siguren, 4e problemut e hardware-en za6toto sega sum s Win2000 i nqmam problemi, no trqbva da mina na XP zatova ako nqkoi moje neka pomogne 10x Svali si kapaka na kutiqta i vklu4i edin ventilator primerno koito puskate iz vas v staite sloji go do otvoreniq kapak i go izreji na nai barzoto koeto moje da duha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 9, 2003 Share Posted June 9, 2003 Samo ne razbrah kak taka si siguren 4e problema ti e hardwaren sled kato pod Win2000 kazva6 4e problem nqma. Nai-veroqtno versiqta na Xp-to koqto si polzval e nqkakva skapana. Ne moga da se setq sega dali pri nqkakvi nastroiki v biosa moje da se restartira pc-to. Btw ako pregrqva CPU-to kompa se izkliu4va, a ne se restartira i tova stava samo pri polojenie 4e e nastroeno ot biosa da go pravi. Ina4e ako ne e nastroeno 6te zabie beznadejdno i 6te trqbva da si go resetne6 ry4no ot kop4enceto za finata nastroika No spored mene nai veroqtno problema ti e vyv versiqta na Xp-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonfly^ Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 Sq 6te sloja druga versiq na XP-to ako pak se restartira ve4e ne znam p.s. Ne sum se izrazil pravilno. Smqtam, 4e problemut e v nesuvmestimost mejdu XP i nqkoi hardware component. Spored nqkoi LAN card, video card... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.