snatch Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 майка ми много се кефи да слага чинии по стената в кухнята и неска като ги видях се зачудих дали има и други такива хора иначе имам доста яки чинии ако има някой запален мое да трампим или да кае къде продават хубави <{POST_SNAPBACK}> Spored Men tva e Qko. Krasivo e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyTag Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 ХА. Еми не е лоша мания. Поне в сравнение с един мой приятел де.Той пък си държеше чорапите по пода Не правете така PLS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 ХА. Еми не е лоша мания. Поне в сравнение с един мой приятел де.Той пък си държеше чорапите по пода Не правете така PLS <{POST_SNAPBACK}> xaxaxa 6to be i tva ne e lo6o Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyTag Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 xaxaxa 6to be i tva ne e lo6o <{POST_SNAPBACK}> Бе не е лошо,ама котката му неискаше да влиза в стаята на моя авер. Представи си как той си живее в нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Бе не е лошо,ама котката му неискаше да влиза в стаята на моя авер. Представи си как той си живее в нея <{POST_SNAPBACK}> Горката котка... Иначе това с чиниите винаги ме е дразнело: събират прах и още повече не се използват по предназначение Пък и не намирам нищо естетично ?! (гоблените владеят!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted October 17, 2004 Author Share Posted October 17, 2004 Иначе това с чиниите винаги ме е дразнело: събират прах и още повече не се използват по предназначение Пък и не намирам нищо естетично ?! <{POST_SNAPBACK}> е ми първо че не събират толкова прах а и то за тва са измислени бърсалките освен това ти би ли ял в чиния на която са нарисувани гръцки богове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalome Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 mii sigurno mnogo gi 4upite i jenata se e vidqla v 4uda ta e vzela da gi vdiga na visoko Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyTag Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 mii sigurno mnogo gi 4upite i jenata se e vidqla v 4uda ta e vzela da gi vdiga na visoko <{POST_SNAPBACK}> И като паднат от високо долу става леш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 майка ми много се кефи да слага чинии по стената в кухнята и неска като ги видях се зачудих дали има и други такива хора иначе имам доста яки чинии ако има някой запален мое да трампим или да кае къде продават хубави <{POST_SNAPBACK}> За малки сувенирни чинийки от чужбина ли или обикновени български ? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalome Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 MyTaq , ama pone 6a boli vednyj a ne vseki pyt kat se 4upqt edna po edna Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyTag Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Сетих се сега за гърците и за сиртакито Майкоо тия хора колко чинии са потрошили Shalome представи си колко болка понесли тия хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Сетих се сега за гърците и за сиртакито Майкоо тия хора колко чинии са потрошили Shalome представи си колко болка понесли тия хора В заведения се чупят гипсови чинии, а не като тези които използваш вкъщи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted October 18, 2004 Author Share Posted October 18, 2004 За малки сувенирни чинийки от чужбина ли или обикновени български ? ? ? <{POST_SNAPBACK}> ми и малки ама и по-големички има ама не някви чисто сини или чисто жълти а нарисувани такиа яки Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 mii sigurno mnogo gi 4upite i jenata se e vidqla v 4uda ta e vzela da gi vdiga na visoko <{POST_SNAPBACK}> mnogo veselo Shalome or D`eva ti kade se izgubi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Ne e samo maika ti....i moqta e taka... No e gotsko.Sto se otnasq do trampene - az sym navit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted October 18, 2004 Author Share Posted October 18, 2004 Ne e samo maika ti....i moqta e taka...No e gotsko.Sto se otnasq do trampene - az sym navit! <{POST_SNAPBACK}> ок моеш ли да слоиш снимки на твоите аз ше пробвам ако намеря камера ше сложа и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.