ACHE Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Imam maluk problem s tazi igrichka: Instaliram ia, copy-ram crack-a i t.n. vsichko ok. Igrata trugva normalno, no samo v menutata. Kogato se opitam da zapochna nova igra prosto me izhvurlia. V nachaloto si pomislih che mi e slabo PC-to i namalih vsichki vazmojni extri v grafikata do minimum, no pak sushtoto. Niakoi znae li kak da se opravi tozi problem? P.S.: zabeliazah che ako izkliucha firewall-a si ili razresha portovete na igrata da izpolzvat net-a ne me izhvurlia a mi zabiva PC-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Probval li si da potarsish patch za tazi igra ili nqkakv crackfix ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiriuS Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Пич много малко инфо си дал по-проблема.Така може само да се гадае. Напиши си конфигурацията, OS и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted October 22, 2004 Author Share Posted October 22, 2004 Niama znachenie opravih se Okaza se che ne biah pozvolil vsichki portove na igrata....a tia po niakakva prichina zabiva ili ne trugva ako ne moje da vleze v net-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.