MC_KILLER_ Posted May 30, 2003 Share Posted May 30, 2003 prevede tezi sub. Da go napravi shte mu buda mnogo blagodaren. Sub sa za Dracula: eto linka: Dracula.eng.srt Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 30, 2003 Share Posted May 30, 2003 prevede tezi sub. Da go napravi shte mu buda mnogo blagodaren. Sub sa za Dracula: eto linka: Dracula.eng.srt Ale pi4 zakvo da go prevejda me kato gi ima ve4e TUK Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC_KILLER_ Posted May 31, 2003 Author Share Posted May 31, 2003 neshto si v greshka v DVD box sa za 2 CD-ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Mi saberi si gi be Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 neshto si v greshka v DVD box sa za 2 CD-ta Ale pi4 svalqsh razerhivirash i te shte ti izleznat!!!Bati kuf si malumen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 neshto si v greshka v DVD box sa za 2 CD-ta Sorry pi4 za ubidata neznaex nameri si drugite drugo nqmam kvo da kaja!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 neshto si v greshka v DVD box sa za 2 CD-ta Sorry pi4 za ubidata neznaex nameri si drugite drugo nqmam kvo da kaja!!! ale hit man ti napravo me ubile Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 neshto si v greshka v DVD box sa za 2 CD-ta Sorry pi4 za ubidata neznaex nameri si drugite drugo nqmam kvo da kaja!!! ale hit man ti napravo me ubile As mu se izvenix ve4e ama Jesus shte prestanesh li ve4e da puskash takiva tupi postove are 4ovek ne se obijdai ama 4eti kvo pishe!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Hitman, pich, prestani molq ti se da puskash bezmisleni postove. Ebati. Nqma tema, v koqto da ne si napuskal po 3-4 posta edin pod drug. I to s po edno izrechenie. Kvo ranga li si digash, da nqmash neshto kompleksi. Ami iznervqsh me veche. Zemi se osuznai nai-nakraq... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 Hitman, pich, prestani molq ti se da puskash bezmisleni postove. Ebati. Nqma tema, v koqto da ne si napuskal po 3-4 posta edin pod drug. I to s po edno izrechenie. Kvo ranga li si digash, da nqmash neshto kompleksi. Ami iznervqsh me veche. Zemi se osuznai nai-nakraq... Runner ti neshto iskash da mi kajesh li vzemi na nqkoi v kushti mu pravi zabilejki razbrali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.