Jump to content
BulForum.com

Prodavam 2 Siemens C45

Recommended Posts

TQ_ said:
moga da zema ediniq za 80lv i to do 2-3 dni

ok, shte govorq s choveka dali shte svali cenata...te ne sa moi telefonite, utre shte ti dam otgovor, ako si vse oshte zainteresuvan

HitMan said:
  JESUS said:
ale vie ako iskate da vi go podari

Jesus Pak tup post!!!Omruzna mi le 4ovek :woot :angry:

:beerchug ale Hitman az kakvoto kaza mi pravish zabelezka le.neznam koi pravi po 3 posta za da si kaze problema.are ne iskam da se karame :beerchug

Savage said:
Prodavat se dva Siemens C45, ako ima jelaeshti molq...

1. Tri mesechen - picha e v kazarmata - telefona moje dase schita za nov - 100lv

2. Dvusedmichen - 120lv

Kupuvam dvata za 195 lv.Ne si pravia maitap.Plashtam vednaga.Stiga da sa v izpravnost i s dobar vanshen vid.I da ne sa niakakvi cvetove kato za geiove.

g_velkov2002@yahoo.com

JESUS said:
  HitMan said:
  JESUS said:
ale vie ako iskate da vi go podari

Jesus Pak tup post!!!Omruzna mi le 4ovek :woot :angry:

:beerchug ale Hitman az kakvoto kaza mi pravish zabelezka le.neznam koi pravi po 3 posta za da si kaze problema.are ne iskam da se karame :beerchug

Ami Jesus slu4aino tva koi go be pisal "Marka a ne MARAKA" da ne e baba mi!!! :angry:

Savage said:

1. Tri mesechen - picha e v kazarmata - telefona moje dase schita za nov - 100lv

2. Dvusedmichen - 120lv

Ostavi edin telefon. Imam merak da gi vidq i eventualno ediniq shte go zema. Mojesh da zvunnesh i na telefona na evrocom :635063 i da tursish lekx, kolegite shte te orientirat koga sam na rabota, mojesh da popadnesh i na men

lekx said:
Ostavi edin telefon. Imam merak da gi vidq i eventualno ediniq shte go zema. Mojesh da zvunnesh i na telefona na evrocom :635063 i da tursish lekx, kolegite shte te orientirat koga sam na rabota,  mojesh da popadnesh i na men

Sorry, аз съм малко прост - бихте ли ми спелували lekx със звуци от българският език ? :wub:

boizon said:
  lekx said:
Ostavi edin telefon. Imam merak da gi vidq i eventualno ediniq shte go zema. Mojesh da zvunnesh i na telefona na evrocom :635063 i da tursish lekx, kolegite shte te orientirat koga sam na rabota,  mojesh da popadnesh i na men

Sorry, аз съм малко прост - бихте ли ми спелували lekx със звуци от българският език ? :wub:

ne prosto iskashe da se napravi na po originalen.bazik le :woot :woot :woot

Zashto trqbva da mi nauchavate imeto v foruma ?Az sam suvsem seriozen za obqvata.

Boizon zashto e nujno da se speluva neshto prosto se obajda i me tursi, kakuv e problema a ?????

lekx said:
Zashto trqbva da mi nauchavate imeto v foruma ?Az sam suvsem seriozen za obqvata.

Boizon zashto e nujno da se speluva neshto prosto se obajda i me tursi, kakuv e problema a ?????

ale niama nishto losho v tova. :woot ti za edno ime li si :woot

Savage,ia mi drasni edin mail,da ti kupia telefonchetata,a pak tia pichove neka se obiasniavat prez tova vreme.

A ako si se otkazal da gi prodavash,ili samo prouchvash cenata,kaji pone da ne si cheshem ezicite. :)

Savage said:

2. Dvusedmichen - 120lv

Pi4 neznma kuf e toq tvo priqtel det gi dava teq telefoni za tiq pari ama do predi 2 dena edin moi priqtel si nameri Siemens A55 na 1 sedmica za 80leva v otli4no sustoqnie.Neshto da mi kajesh :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...