if_pif Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 ami kaje osven tova ot koe u4ili6te ste i kyde 6te vi e aburigenskiq bal! ako iskate! vsi4ko koeto Vi vylnuva ,,,, drexi magazini ,, koli. ... prosto si izleite du6i4kata! za posledno 6te ni e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Mnogo pravopisni greshki v pola. Mi sled gimnaziqta v chujbina mislq da ucha, no ne e mnogo sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 shte si sedq v balgaria . pak za u4enieto kogato mu doide vreme 1 shte si izkaram kazarma i togava shte mu mislq za vishe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Ne sam re6il oshte kolebaia se no i mi e tvarde rano zada mislia za tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 ami az zavar6ih gimnazia predi 2 godini i sega pak u4a samo 4e skoro 6te zavar6a i tova koeto u4a sega taka 4e vinagi sedi vaprosa sega nakade?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Mi sha sa umajish be rache i shte si narodish dechurliga i shte si gi gledash kav e problema.Az tva deto go ucha sega..ne ochakvam da doprinese za realizaciqta mi v jivota.Ma kvo da se prai...trqaa da imash diploma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 трябва да има още една възможност... "завърших вече". Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 MI az sam tvardo za tva 4e 6te ostana da si u4a V Bylgariq i nikade nqma da hodq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted October 17, 2004 Author Share Posted October 17, 2004 Mnogo pravopisni greshki v pola. Mi sled gimnaziqta v chujbina mislq da ucha, no ne e mnogo sigurno <{POST_SNAPBACK}> sorry za gre6kite no malko byrzax 4e zakysnqvax ve4e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalome Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 malko sam umstvenoizbarzva6ta i 6a po4akam da ma nastignat a moi sa varna da gi posre6na .....6a vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodyAbortion Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Az taka ili inache veche ucha v chujbina ama za v budeshte ... smiatam da si vzema visheto i da si bachkam po nego. Osven ako neshtata s grupata ne potrugnat neochakvano dobre i stanem po-komersialni i ot Marilyn Manson Imam i taen plan C, zamislen s AGENT_ORANGE ama za nego mi e zabraneno da govoria Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Ще продължа в България, разбира се Никога не бих напуснал България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 imam oshte 2 godini ama kato zavursha ili shte u4a za visshe ili shte zaminavam v 4ujbina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Има още малко време до тогава,ама от сега е решено,че ще се напъна да поуча малко психология Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila^^ Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Kakto e trugnalo mai sled kato vavur6a PGHTT (THVP) mai 6te se otpravq direktno kum USA i 6te se u4i biologiq dal bog toq kusmet . Lo6oto 6te e ako neuspeq da se zamukna v USA , puk dali 6te e s biologiq ili ne6to drugo . Za predpo4itane e 1voto Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Kazah - 6te u4a v 4ujbina , no e malko nepravilno ,za6toto ve4e go pravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Засега се насочвам към чужбина, но до тогава има още много време и обстоятелства, които може да повлияят на желанията ми... А в България дори образованието започна да се изопачава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.