Botev1912 Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 ... не знам, но това е една от малкото игри със страхотна графика, която на моята машина върви отлично. даже се учудих :-) играя е на 1024х768 ...... на 256 ram radeon 9200se 128 1800 GHz така ли е при всички ... със влизането в играта, НЕ със зареждането!??? според мен има разлика, защото нивата ми ги зарежда бързо <{POST_SNAPBACK}> Аз влизам в играта за 2 секунди Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Аз влизам в играта за 2 секунди <{POST_SNAPBACK}> с CLONECD или с WEEETEAM диска си я инсталирал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 dam i az vlizam stra6no byrzo v igrata, a na men pc-to mi e dosta dobro samo videoto sux. AMD Athlon XP 2500+ / 256DDR 400 / GF2Ti 64MB DDR / Seagate 120gb 7200 8mb cache/ kakto kazah samo videoto e problemati4no igraq e na 800x600 na low si4ko smqtam 4e i na medium 6te trygne no ne iskam da pipam ni6to za6toto imah problemi s pixel shaderite i ne znam kak uspqh da e podkaram ... Sands of Time vyob6te ne iska6e da trygne zaradi tiq pixel shaders. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 с CLONECD или с WEEETEAM диска си я инсталирал? <{POST_SNAPBACK}> която и да сложа все си тръгва нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Аве хора някой пробвал ли е даде shadows на играта на max на версията с CLONECD. При мен щом го дам на макс и после yes - компа ми се рестартва след което се чува мнооого мощен скърцащ ( незнам точно как да го опиша) звук от някой вентилатор най-вероятно .Някой да е имал подобен проблем ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Аве хора някой пробвал ли е даде shadows на играта на max на версията с CLONECD. При мен щом го дам на макс и после yes - компа ми се рестартва след което се чува мнооого мощен скърцащ ( незнам точно как да го опиша) звук от някой вентилатор най-вероятно .Някой да е имал подобен проблем ? <{POST_SNAPBACK}> hm q si ogledai ventilatora na zahranvaneto i az imah predi vreme podoben problem kato natovara malko kompa i ventilatora mi be6e mnogo star i se resva6e ei taka ot ni6to, no takyv zvuk ne sym 4uval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 namene toku 6to mi izgoria ram-ta i danoto i sam poludial 6oto sam sas 128MB ram GF2 i nekvo zabutano dano i nemoa si sloja kartata na nego 6oto ne podarja tolkova AGP dokato ne zema novo nea ia igraia Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiriuS Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Абе хора някой пробвал ли е да инсталира Рrince.Of.Persia.2.Warrior.Within.DVD-RELOADED release Маунтвам я с Даемон 3.47 и което и от exe-тата от диска да стартирам компа ми увисва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 offfffffffffffff awe stignah do edno mqsto ve4e 1 4as ne moga da go mina maina... i ne6to ne mi pravi shotove da vi go pokaja vie s kvo gi pravite tiq shots ? Fraps li ? sq 6te svalq fraps da probvam... EDIT: minah go dosta sled tova sym naprao se pobyrkah ... ludnica igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Я да питам и аз нещо, на два пъти ми се падат сандъци зад стени, единия път беше зад една напукана решетка, а втория път зад една напукана стена. Как да ги взимам тия сандъци? Пробвах с бой, ама не стана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Аз да си питам. Има ли някаква разлика между DVD версията и CD версията... щото едното е 4ГБ пък другото - 2.1ГБ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne3nam Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Я да питам и аз нещо, на два пъти ми се падат сандъци зад стени, единия път беше зад една напукана решетка, а втория път зад една напукана стена. Как да ги взимам тия сандъци? Пробвах с бой, ама не стана... <{POST_SNAPBACK}> za da 64upi6 napukana stena ili re6etka ima dva na4ina - ediniq e sas specqlen me4 koito se zima kato prespolovi6 igrata a vtoriq e kato izpolzva6 oniq malkite lyvopodobni sy6testva koito izbuhvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Ами аз го нямам тоя меч, а и от тоя същества нямаше... Да не би да трябва да се връщам кото го взема тоя меч? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne3nam Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Ами аз го нямам тоя меч, а и от тоя същества нямаше... Да не би да трябва да се връщам кото го взема тоя меч? <{POST_SNAPBACK}> togava znae6 li kvo... ostai go taka ako ne se lyja 6te ima da minava6 o6te mnogo ot tam i sledva6tiqt pyt moje i da e s me4a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Аз да си питам. Има ли някаква разлика между DVD версията и CD версията... щото едното е 4ГБ пък другото - 2.1ГБ. <{POST_SNAPBACK}> wow naistina li e 4 gb we ? q naistina da kaje dali ima nqkva razlika we ? da ne bi da ima pove4e film4eta ? hahaha gluposti de ama kvo e naistina ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubolin Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Аз я инсталирах и още от първия път тръгна. Само дето много лагва. Чак не може да се играе? Има ли нещо или компютъра ми е слаб. Celeron 1,7 256DDR, G-Force 4- 64MB, -note (пост 200 000) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Аз я инсталирах и още от първия път тръгна. Само дето много лагва. Чак не може да се играе? Има ли нещо или компютъра ми е слаб. Celeron 1,7 256DDR, G-Force 4- 64MB, -note (пост 200 000) <{POST_SNAPBACK}> ami mai rama ti e malko, videoto opredeleno e mnogo slabo, procesora e ok btw da pitam az awe nqkoi znae li kombinaciqta tam deto zastava6e na ryce geroq ti i po4va da se vyrti takyv krakata si vyrti i gi 6uti takova stil brake i s ednata ryka im podkosqva6e krakata s me4a. na demoto mi dade komboto mi go izpisa i uspqh da go napraa ama ne pomna kvo be6e to4no pomna samo 4e mi go dade kogato imah 2 me4a mai samo s 2 me4a stava6e are ako nqkoi go e pravil da mi kaje kak to4no, a ako ima i nqkyv site takyv 6te e qko s combotata kak se pravi i kartinka otstrani da se vidi kvo predstavlqva Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 ami mai rama ti e malko, videoto opredeleno e mnogo slabo, procesora e ok btw da pitam az awe nqkoi znae li kombinaciqta tam deto zastava6e na ryce geroq ti i po4va da se vyrti takyv krakata si vyrti i gi 6uti takova stil brake i s ednata ryka im podkosqva6e krakata s me4a. na demoto mi dade komboto mi go izpisa i uspqh da go napraa ama ne pomna kvo be6e to4no pomna samo 4e mi go dade kogato imah 2 me4a mai samo s 2 me4a stava6e are ako nqkoi go e pravil da mi kaje kak to4no, a ako ima i nqkyv site takyv 6te e qko s combotata kak se pravi i kartinka otstrani da se vidi kvo predstavlqva <{POST_SNAPBACK}> И аз се чудех как става точно тва combo .То сериите ги има написани в самата игра как се правят там като дадеш esc ,а могат да се видят в арт секцията на играта и там на видео но като гледам явно зависи и от меча ,с който си... та може серията все още да не мога да я правя или нещо подобно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 И аз се чудех как става точно тва combo .То сериите ги има написани в самата игра как се правят там като дадеш esc ,а могат да се видят в арт секцията на играта и там на видео но като гледам явно зависи и от меча ,с който си... та може серията все още да не мога да я правя или нещо подобно <{POST_SNAPBACK}> da i az za tova se zamislih da ne e otkliu4ena o6te ama v oniq film4eta deto sym ka4il na wareza go pravat s 2 razli4ni me4a qvno ot me4a nqma zna4enie, a i mai se pravi samo kogato ima6 2 me4a ne znam maina ima i o6te mnogo qki raboti koito ne sym gi pravil ot tva film4e az ot tam se u4a i sa nadyhvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 da i az za tova se zamislih da ne e otkliu4ena o6te ama v oniq film4eta deto sym ka4il na wareza go pravat s 2 razli4ni me4a qvno ot me4a nqma zna4enie, a i mai se pravi samo kogato ima6 2 me4a ne znam maina ima i o6te mnogo qki raboti koito ne sym gi pravil ot tva film4e az ot tam se u4a i sa nadyhvam <{POST_SNAPBACK}> E E mouse1 mouse 1 E ako ne se luja e komboto i ne sum siguren dali trqbva da si s dva mecha ili prosto ti trqbva i vtoro orujie Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Бях запецнал на онова плашило дето се образува от гарваните отначало,но сега си го минах без проблем само да питам след като го смажете отивате в една зала с изроди,като ги набиеш накуде?има една яма ,но не знам как да я прескоча Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXKilleR Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Бях запецнал на онова плашило дето се образува от гарваните отначало,но сега си го минах без проблем само да питам след като го смажете отивате в една зала с изроди,като ги набиеш накуде?има една яма ,но не знам как да я прескоча <{POST_SNAPBACK}> И аз се въртях доста на това място!!! Минава се като тичаш по стената над ямата и се хващаш на отсрешната стена!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Imam mnogo gaden problem - na4i vinagi kogato ima fil4eta mejdu nivata samoto video mi izostava ot zvuka ... toest 4uvam kakvo stava i edva sled 3-4 sec go vijdam Nqkoi da e imal podoben problem ili da znae kak moje da se opravi tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Runner Напуканата решетка е една и тя е в начолото, за нея ще се връщаш. Напуканата стена е в края на първата част на градините, за нея не знам. Може би можеш да се върнеш преди да се срещнеш с императрицата, но след това вратата е затворена. 777 Това е защото машината ти бави, а звука върви. При мен това става само на 2 cutscene-и - онази след боя на жените и онази с чудовищата в пушека. Това е нормално и можеби ще пуснат patch, но по-вероятно нищо да не направят. За всички останали Да питам, оная песен на кредитите, някой има ли я да ми я качи? Песента много ми харесва, а като търсих песента от кредитите на Sands of Time, само някой тук ми я качи, другаде я нямамше. Има ли я някъде, или има ли я някой песента от кредитите на Warrior Within? Още от сега да ви кажа, каро намерите всичките паметници (ли какво са) които ви увеличават кръвта се взима един свински меч и получавате алтернативен финал. Съветвам ви дори и да ги намерите всичките, да си изиграете играта веднъж по нормалния начин, и чак тогава да я изиграете или пак, или от по-заден save за другия финал. И двата си заслужават. Информация кое от къде се взима и кое къде да намерите мога да ви дам, но само ако поискате. Знам всичките къде се намират всички паметници (ли какво са) които ви увеличават кръвта, както и къде е меча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 RunnerНапуканата решетка е една и тя е в начолото, за нея ще се връщаш. Напуканата стена е в края на първата част на градините, за нея не знам. Може би можеш да се върнеш преди да се срещнеш с императрицата, но след това вратата е затворена. 777 Това е защото машината ти бави, а звука върви. При мен това става само на 2 cutscene-и - онази след боя на жените и онази с чудовищата в пушека. Това е нормално и можеби ще пуснат patch, но по-вероятно нищо да не направят. За всички останали Да питам, оная песен на кредитите, някой има ли я да ми я качи? Песента много ми харесва, а като търсих песента от кредитите на Sands of Time, само някой тук ми я качи, другаде я нямамше. Има ли я някъде, или има ли я някой песента от кредитите на Warrior Within? Още от сега да ви кажа, каро намерите всичките паметници (ли какво са) които ви увеличават кръвта се взима един свински меч и получавате алтернативен финал. Съветвам ви дори и да ги намерите всичките, да си изиграете играта веднъж по нормалния начин, и чак тогава да я изиграете или пак, или от по-заден save за другия финал. И двата си заслужават. Информация кое от къде се взима и кое къде да намерите мога да ви дам, но само ако поискате. Знам всичките къде се намират всички паметници (ли какво са) които ви увеличават кръвта, както и къде е меча. <{POST_SNAPBACK}> taka ako ne uspq da namerq me4a 6te te pitam ina4e az sega tepyrva puskam tam vodata za onaq porta opredeleno iskam si4ko da vida za taq luda igra ... a ina4e pesenta ot kreditite ne sym e 4ul, soundtracka na igrata e na Godsmack - I stand Alone i o6te edna pesen mislq 4e Godsmack - Straight Out of Line mislq 4e tova e na menuto ako i tq e na kreditite nadqvam se da sym ti pomognal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.