Jump to content
BulForum.com

Prince Of Persia 2: Warrior Within

Lil Scrappy

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply
:) wow 20 4asa bez da stane6 malko se smynqvam... poznavam gi mnogo kato teb, no nikoi ne stoi pove4e ot 10 4asa bez da mrydne. I kolkoto i da igraqt ne prevyrtat takiva igri za 1 den :D no moje ... nz az sym na onaq platforma tam deto vijda6 kak se biqt 2ete jeni ednata pada i se hva6ta za ryby a drugata hodi da e stypka po prystite i ti trq da e pre4uka6.

:)  wow 20 4asa bez da stane6 malko se smynqvam... poznavam gi mnogo kato teb, no nikoi ne stoi pove4e ot 10 4asa bez da mrydne. I kolkoto i da igraqt ne prevyrtat takiva igri za 1 den  :D no moje ... nz az sym na onaq platforma tam deto vijda6 kak se biqt 2ete jeni ednata pada i se hva6ta za ryby a drugata hodi da e stypka po prystite i ti trq da e pre4uka6.

hahahah ... pyrvo ne sym stoql tolkova vreme i neznam kakvi poznava6(ne sym takyv) prosto tova mi e liubimata igra(PoP). vtoro na tazi igra sym absoliuten tzar(prez cqlata igra umrqh 3 ili 4 pyti.... abe ako iska6 moga da ti dam save - na nego pi6e data i 4as

Ари некои да каже как е бил оная дет е осте в началото на кораба

Кажете ква е тактиката

Spister onaq v na4aloto na koraba se bie kato zadurja6 bloka i ia iz4aka6 da si svur6i seriqta ot udari sled tova ia udrqs 3 ili 2 puti i pak blokira6 i povtarq6 sa6toto dokato ne umre.

Имам предложение. Нека ако ще казвате как се минава дадена част от играта, отгоре с големи букви да се пише SPOILERS. За да не се разваля удоволствието на тези, които обичат главоблъсканиците и обичат само да си изиграват играта.

Предполагам, че настоящите некракнати CD rip-ове ще работят с крака на RELOADED. Може ли някой да Upload-не третото CD на RELOADED release-a или направо само крака.

Играта ще тръгне ли на видеото от подписа ми ?

^Elemental : и без анализер ли я подкара ?

Elemental^: ami pyrviq pyt kato e punah ne mi trygna bazikah s analizatora ama mi maje6e ekrana posle go mahnah pusnah e normalno i trygna ... :) ako i pri teb stane 6te trygne na toq GF.

ne3nam, на коя трудност играеш играта?

igraq na normal i ne mi se vidq trudna 4estno kazano...prosto ako moje6 da mi kaje6 koe ti e trudno pri polojenie 4e...ima6 neveroqtna boina sistema koqta ako znae6 kak da q polzva6 nqma da umre6 i 1pyt daje...na si4koto otgore ima6 sands of time syprovodeni ot 5 ataki razli4ni. A i neznam dali ste zabelqzali profan4eta moi no ima edno takova block(right click(dqsno kop4e)) i counter-hits - TE VYR6AT 4UDESA !!! probvaite

Момчета помагайте!Зациклих ей на тва място и незнам по-нататък как да го мина.Пробвах се да се се засиля по въжето, но проклетата дупка в стената ми пречи :(

Кажи ми колко минути стоиш на този момент? 2,5,10? Разбирам няколко дни да не може да го минеш, тогава да се търси помощ. За какво въобще играете...

Тръгваш към до стената към пропастта и натискаш дясното копче, трябва да почнеш да бягаш по стената.

Ъ, не съм видял, че има още една страница...хахаха...

искам да питам хората, които са пробвали инсталирането на играта и по двата начина - има ли някаква осезателна разлика в това "как се държи" играта? аз я играя, след като съм я инсталирал с 3-то CLONECD и image файла, за да мога да я подкарам. ако е била сложена с 3-то CD на WEEETEAM необходимо ли е диск "вътре"? при мен играта зе включва много бавно ... някъде 4-5 мин :confused

искам да питам хората, които са пробвали инсталирането на играта и по двата начина - има ли някаква осезателна разлика в това "как се държи" играта? аз я играя, след като съм я инсталирал с 3-то CLONECD и image файла, за да мога да я подкарам. ако е била сложена с 3-то CD на WEEETEAM необходимо ли е диск "вътре"? при мен играта зе включва много бавно ... някъде 4-5 мин  :confused

Едва ли е нещо ненормално, че включва толкова бавно. Особенно ако си с по-стара генерация CPU и по-малко рам, а за видеото да не говорим.

Сигурно ставам досаден, но може ли някой да upload-не само крака на RELOADED, моля! Смятам, че CLONECD ще върви с него без да се налага хората да download-ват DVD-то, което е много по-голямо или само третото CD от CD Release-a на RELOADED.

Едва ли е нещо ненормално, че включва толкова бавно. Особенно ако си с по-стара генерация CPU и по-малко рам, а за видеото да не говорим.

... не знам, но това е една от малкото игри със страхотна графика, която на моята машина върви отлично. даже се учудих :-)

играя е на 1024х768 ...... на 256 ram radeon 9200se 128 1800 GHz

така ли е при всички ... със влизането в играта, НЕ със зареждането!??? според мен има разлика, защото нивата ми ги зарежда бързо ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...