Jump to content
BulForum.com

Prince Of Persia 2: Warrior Within

Lil Scrappy

Recommended Posts

1вото ми запецване , още в началото където се биеш с ония дето се прави от птиците(гаргите ) значи нали цепвам го 1 път .. после той отива някъде горе .. ?! какво да направя ?

@Reebok инсталирах си ЦД3 ама това не което е на WEETEAM ами просто ЦД3 (тоест трябва да преинсталираш играта ) сложих си мини имидж-а и готово :)

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply
1вото ми запецване , още в началото където се биеш с ония дето се прави от птиците(гаргите ) значи нали цепвам го 1 път .. после той отива някъде горе .. ?! какво да направя ?

@Reebok инсталирах си ЦД3 ама това не което е на WEETEAM ами просто ЦД3 (тоест трябва да преинсталираш играта ) сложих си мини имидж-а и готово :)

i az sym tam :) zna4i ti kato go cepne6 ne moje6 da se ka4i6 gore li ? na4i pyrvoto gore se ka4va6 tam kydeto e mosta se vry6ta6 nazad i v leviq ygyl ima edna stena zasilva6 se zadyrja6 kop4eto za katerene po stenata right click i posle kato se ka4i6 na neq natiska6 pak sy6toto i space i te mqta nagore na edna platforma ti 6te e vidi6 ot tam e lesno vyrvi6 nastrani po stenata i nakraq se hva6ta6 za kolonata i ot kolonata na drugata i si pri nego az go minah i 2oriq pyt i sq 3eti pyt i ne znam kak to4no da otida ve4e na 3etoto mqsto o6te po-nagore. Draznq se za6toto kato natisna "R" i ne me vry6ta nazad vremeto ne 6te da se vry6ta da ne bi o6te ne6to da natisna ili ne znam uj mi e zaredeno onva no ne stava i trq da loadvam 4ak ot 4e6mata kato padna i mnogo me nervira...

i az sym tam  :) zna4i ti kato go cepne6 ne moje6 da se ka4i6 gore li ? na4i pyrvoto gore se ka4va6 tam kydeto e mosta se vry6ta6 nazad i v leviq ygyl ima edna stena zasilva6 se zadyrja6 kop4eto za katerene po stenata right click i posle kato se ka4i6 na neq natiska6 pak sy6toto i space i te mqta nagore na edna platforma ti 6te e vidi6 ot tam e lesno vyrvi6 nastrani po stenata i nakraq se hva6ta6 za kolonata i ot kolonata na drugata i si pri nego az go minah i 2oriq pyt i sq 3eti pyt i ne znam kak to4no da otida ve4e na 3etoto mqsto o6te po-nagore. Draznq se za6toto kato natisna "R" i ne me vry6ta nazad vremeto ne 6te da se vry6ta da ne bi o6te ne6to da natisna ili ne znam uj mi e zaredeno onva no ne stava i trq da loadvam 4ak ot 4e6mata kato padna i mnogo me nervira...

ходиш по стената ( над вратата ) качваш се на няква платформа и от там мисля ,че със скок , пак до гадния циганин . Иначе R и при мен не бачка и не съм разбрал как бачка изобщо :) мноо гадно като паднеш напрао ми идва да чупя нещо ( още не съм свикнал с играта затова така :punk )

ходиш по стената ( над вратата ) качваш се на няква платформа и от там мисля ,че  със скок , пак до гадния циганин . Иначе R и при мен не бачка и не съм разбрал как бачка изобщо :) мноо гадно като паднеш напрао ми идва да чупя нещо ( още не съм свикнал с играта затова така  :punk )

:D i az o6te tiq dvijeniq zabravqm da praa kombota malko mi e trudna kamerata. A btw Da_Devil kaza 4e trqbvalo da zeme6 nqkyv dagger koito ti pylni pqsycite na vremeto i s nego se vry6ta time-a za tova o6te ne ba4kal "R", A btw da pitam sq az ne6to ne razbiram, a i ne sym igral sands of time 6toto ne mi rabote6e zaradi shaderite. Zna4i otna4alo tam deto go goni onva 4ernoto i tam na vratata brat li mu e toq 6to sa 2mata samo tova ne razbrah. I posle na film4eto sled koraba tam vika 4e 6te otide do ostrova za da vyrne pqsycite na vremeto tam kydeto mu e mqstoto toq sy6tiq pi4 be6e ot uli4kata tam deto bqga6e i ne mi stana qsno kak e izbqgal pqsycite li e polzval? :P

PSYCHOSIS

Карта на кораба нямаш, тя се появява после. Ама ти сигурно вече знаеш.

ShitHappen

Както обяснох ли са осрани? Като изключиш Hardware Acelleration на звука и вече се чува, ама баси... А, и аз съм с SB Audigy. Не е 2, ама пак е добре.

Що се отнася до това, че Rewind не работи, това е нормално. Нямате кинжал, и за това не става. По нататък, след първото пътуване във времето вече ще може.

PSYCHOSIS

Карта на кораба нямаш, тя се появява после. Ама ти сигурно вече знаеш.

ShitHappen

Както обяснох ли са осрани? Като изключиш Hardware Acelleration на звука и вече се чува, ама баси... А, и аз съм с SB Audigy. Не е 2, ама пак е добре.

Що се отнася до това, че Rewind не работи, това е нормално. Нямате кинжал, и за това не става. По нататък, след първото пътуване във времето вече ще може.

dam zeh go no tova ne e ot kinjala ami to mi go unlockna takova poradi pytuvaneto vyv vremeto kakto kazva6. A ina4e tova za hardware acelleration koe e to4no kak da go opravq?

P.S igrata e neveroqtna prosto se kefq stra6no mnogo stignah do tiq tam deto se biqt 2ete i onaq visva i drugata hodi da e stypka po prystite i umrqh. Malko po4ivka :) i bez tova imam nujda

значи имам проблем .. инсталвам цд1,2 и после цд3 на weeteam ли квито са там .. после нито с фикс-а бачка нито с цд3 ?! изхвърля ме по време на филмчето и казва : The game ended unexpectedly. Please see Readme.txt file for technical support  :confused

bili svetnal prostoliudieto kak go opravi toq problem.blagodarq predvaritelno

И мене ме бие мама и красива :D

ама ми е ясно как да смажа де,блокираш докато спре да те налага и после ти я почваш с една бърза серия ,после пак същото :)

поне така си мисля,че ще стане,защото одеве за малко да я бия,но ми се наложи да излезна и сега ме мързи :D

Мацката е лесна. Не можа да ме удари, като и хванах цаката. Но ме наведе на мисълта - бива ли да няма кинти да си ушие няква рокля поне, та се разкарва по...хм, нямам идея как се нарича "облеклото" й. :)

Тоя пък я превъртял?Много кратка ще е тогава?И на какво трудност?

Аз пребих мацката и стигнах до онова плашило дето се появява като се слеят гарваните,пребих го,а то ми се качи на някаква платформа :angry:

утре ще го дооскубя,че сега мноо ми се спи :)

иначе играта наистина е супер :punk

Стигнал съм доста напред в играта, но все още ми е трудно да науча някои комбота. :(

Иначе играта е супер яка. :P

Purvata 4ast na tazi igra be6e mnogo iaka.Dosega 4etox reviuta i samo visoki otzenki ima sega mislia da q svaliam.Samo 4e parvo imam edin vapros moje da vi se stori tup no igrata vurvi li na 6800gt 6toto v oficialniq sait pi6e tova:

*Supported Video Cards at Time of Release

NVIDIA® GeForce™ 3/4/FX series (including 4MX)

ATI® Radeon™ 7500/8500/9000 families or newer

Iskam da sum siguren da ne zeme da ia svaliam za ni6to.

Purvata 4ast na tazi igra be6e mnogo iaka.Dosega 4etox reviuta i samo visoki otzenki ima sega mislia da q svaliam.Samo 4e parvo imam edin vapros moje da vi se stori tup no igrata vurvi li na 6800gt 6toto v oficialniq sait pi6e tova:

естествено ,само дето незнам къв е тоя 6800 ГТ с 128 мб рам ... (ако е Асус-а тва не е 6800 ГТ :) )

Тоя пък я превъртял?Много кратка ще е тогава?И на какво трудност?

Аз пребих мацката и стигнах до онова плашило дето се появява като се слеят гарваните,пребих го,а то ми се качи на някаква платформа :angry:

утре ще го дооскубя,че сега мноо ми се спи :)

иначе играта наистина е супер :punk

ооооооооо тва е доста в началото. аз преминах като чели в някаква друга реалност и стигхнах до една голяма врата и не знам какво да правя. от другата страна има едни от онези въртящите се капани. ако някой се сеща къде е това няма да му се разсърдя ако ми помогне :D . много яка игра :punk UbiSoft пак доказаха че са на върха :punk :love

mi prevyrtqh q i moga da kaja 4e VAOB6TE ne e kratka. Ne znam koi e stignal do tam ama kato se naloji da aktivira6 kulite 6te se namerite v 4udo. Tam e stra6no. Prosto moga da vi kaja 4e ako ne ste igrali prednata igra neznam kak 6a sa opraite tuka. Tam pone ti se pokazva6e kakvo trqbva da pravi6. Tuka se gadae. Ne e tolkova o4evidno kade trqbva da ska4a6. Ama sym q igra to4no...20 chasa

Що за простотия зададе? Просто не са писани новите карти, но се подразбира.

Elemental^

Твоа за Hardware Acelleration за звука става дума. Аз съм с Dolby Digital 5.1 колони и като ми е включено Hardware Acelleration не чуват звуците от играта, само музиката и гласовете. Оправя се, като го изключиш, ама вече не е surround. Има ли някой друг с Dolby?

dobre na nqkoi poluchava li mu se,kato zarejda v nachaloto igrata sled filmcheto mi dava cheren ekran, chuvam zvuci no ne vijdam nishto. Sashto taka ne vijdam i new game, options ili tam kakvoto trqbva da bade. :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...