Jump to content
BulForum.com

Prince Of Persia 2: Warrior Within

Lil Scrappy

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Вероятно да :)

ползвате 1-2 от стария релиз и това cd3... и казвате дали бачка. Ползвайте и фикса за него като го свалите. Иначе фикса НЕ работи за cd3 от clonecd-то доколкото знам.

аз ще пробвам по другия начин и ще ви кажа дали върви.

засега от CD-та не ще. сега ще пробвам, като я mount-на през daemon-a

::edit::

ха, мамка и прасе/игра. ТРЪГНА!!!!

CLONECD версията бачка. гледам, че G-Unit вече е качил fix-а ...

играе се с него и с 3-то CD ..... пъровначално млако бавно ще ви зареди.

Изтрих това на g-unit - като се научи къде се слагат тия неща тогава да ъплоадва... баси. Не стига, че сложи одеве дир "Do.Dreamer" в games... ами сега и патч извън DOX.

Sorry... някой, който го свалил да го качи на съответното място.

едит.. .сега го свалям от арената и ще го кача в дира на играта.

тук ще е: http://warez.ru:8080/FTP/GameZ/Prince.Of.P...ONECD.FIX.PLAY/

.... а бе, при мен движението на камерата е супер криво. не знам да ли от самия gameplay(не вярвам да са го променили толкова драстично), но има моменти когато изобщо не се върти ... става въпрос за сцените на кораба

(доволно потрива ръце)

Още малко и цд3 е готово! Колкото и да е готина ХЛ2, силно се съмнявам, че ще й обърна внимание, ако Принцът тръгне! Стискам си палците :) Всичките!

Добре, аз подкарах играта с оня, малкия диск на G-Unit. Сега свалям и голямото ISO, че ако стане с него че е по-човешко.

samkijot

Проблема не е в контролите ти. Както във Sands of Time, така и тук, има някои места, на които камерата ти е фиксирана. Нищо не можеш да направиш по въпроса. Само дето тук тия места са много, много повече и по-начесто.

Останалите

Има ли някой друг проблеми със surround звук? Аз като включа Hardware Acelleration и EAX и ми се чуват само гласовете и музиката, а стъпки, скоци, удъри, капани и тн. въобще изчезват. Знам, че на Half-Life 2 имам подобен проблем, че ако някой е зад мен и леко в дясно или в ляво въобще не ги чувам. Само че в PoP:WW пък въобще нищо не се чува. А, и имам Doulby Digital 5.1 колони.

Някакви идеи?

значи имам проблем .. инсталвам цд1,2 и после цд3 на weeteam ли квито са там .. после нито с фикс-а бачка нито с цд3 ?! изхвърля ме по време на филмчето и казва : The game ended unexpectedly. Please see Readme.txt file for technical support :confused

:) hehe i az e podkarvam igrata bez probs. Koftito e 4e sym na GF2Ti 64MB DDR i kato dam da force max pixel shaders i se poqvqvat nqkvi grozni petna v igrata ina4e e igraq bez probs, ne znam kak no na demoto pak nqkoq ot opciite otbelqzah na 3danalyzera tam i trygna bez nikvi lenti i petna dori mi pusna opciqta na bump map-a da mi razmazva leko dvijeniqta kato vyv NFSU na nitroto i ne znam to4no koq opciq e probvah polvinata ama mi pisna ve4e mnogo 4akam ne moga da skipna tiq nadpisi v na4aloto i dokato stigna v menuto to tam se poqvqvat 4ak 6toto drugite sa film4eta na tqh ne se otrazqva. Btw GOGO i az sym taka sys zvuka na igrata ne znam za6to i pri men govorqt a ina4e udari,skoci se 4uvat ot vreme na vreme.

az opraih problema. po-to4no ne znam kvo stana pusnah igrata bez nikvi analyzeri i stana. Edinstvenoto ne6to e 4e grafikata ne e tova koeto trqbva da e :) qki efekti krasota tq igrata e krasiva. A da imam i o6te edin vypros za6to kato padna ot nqkoq skala ne moga da vyrna vremeto nazad nali kato padna natiskam "R" samo ili ima i ne6to drugo, za6toto az kato padna natiskam "R" pone tova pi6e 4e e kop4eto v controls i ni6to ne stava da ne bi po vreme na skoka primerno da natisna R predvaritelno i gledam 4e mi e zaredeno onva gore za vremeto a ni6to ne stava...

значи имам проблем .. инсталвам цд1,2 и после цд3 на weeteam ли квито са там .. после нито с фикс-а бачка нито с цд3 ?! изхвърля ме по време на филмчето и казва : The game ended unexpectedly. Please see Readme.txt file for technical support  :confused

kak go opravi?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...