Jump to content
BulForum.com

Prince Of Persia 2: Warrior Within

Lil Scrappy

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

bahti typotiqta :angry1 pone kato ne vyrvi da ne q releasvat vaob6te tiq. kato malko dete na cica se radvah kato q vidqh ka4ena i posle kvo...ne vyrvi. ne znam za vas no za tazi igra sym sposoben da dam mnogo dolari. za video karta nqma da dam ama za igrata 6te dam

ne znam za6to no igrata ne iska da trygne... trygva da zarejda i o6te predi smenilo rezoliuciite za da vleze mi izliza 6ibanoto "Prince of Persia : Warrior Within has encountered a problem and needs to close.  We are sorry for the inconvenience." send / don't send. ako nqkoi ima re6enie na problema neka kaje kak se opravq tova

И при мен стана така! Ся ще чакам крак пък да видим дали с него ще се оправят нещата!

в nfo-то е посочено, че трябва да се записва на 4х скорост. при мен обаче най-ниската възможна е 8х. ще се прецака ли, ако го запиша с нея

Е баси! К'ва става с пиратите напоследък, бе? Все осрани releas-и пускат. Half-Life 2 беше подигравка, сега и Prince Of Persia не върви. Е баси!

това тук не е ли друг release? (с моите скромни познания в тази област :bgrin: )

btw в nforce официално я няма и не знам, защо всички се юрнаха така ... че даже и мен повлякоха, дейба :D

това тук не е ли друг release? (с моите скромни познания в тази област  :bgrin: )

btw в nforce официално я няма и не знам, защо всички се юрнаха така ... че даже и мен повлякоха, дейба  :D

tova opredeleno e drug release dokolkoto vijdam az. btw igrata izliza oficialno dnes - 2 dekemvri

Добре, да се юркаме ли да сваляме това от torrent-а или някой работи по въпроса? На мен лично ми е все едно, 'щото друго нямам какво да свалям, пък и след час отивам на лекции.

Айде, аз почвам да го свалям, пък ако излезе някакъв fix за това, което вече имам, винаги мога и това да ползвам.

HBK

То ние не даваме пари, ама и баш нищо не получаваме, ъ... в замяна. То не е пиратство ако това което крадеш не струва :)

PSYCHOSIS

Времето за download ми играе от 4 до 32 часа, тъй че нямам представа. Сваля с около 10KB/s за сега и е свалило 1.6%. Бих казал че ще се свали утре най-рано и в други ден най-късно ако не стане нещо. Освен това трябва да го инсталирам и да видя дали, аджаба, върви наистина.

Та кажи го в други ден най-рано ще почна upload, но това в случай че не успеем да подкараме това дето го имаме или някой не го качи преди мен.

Добре, това, което го имаме тук е на CloneCD (или е просто CloneCD на играта). А този fix, който предлагате е за release-а на weeteam, който в момента свалям от някакъв torrent. Правилно ли разбирам?

Добре, ако е така, сядам и него да свалям, заедно с играта, пък ще видим. Като я сваля, ако я подкарам и ако някой не ме изпревари, ще я кача и на warez-а.

А до тогава, има ли fix за CloneCD версията вече, или да почакаме?

samkijot

Означава, че не работи. Запази си дисковете, може да излезе fix.

Тоя въпрос го чувам толкова често, покрай пецаканите release-и, че може би си заслужава една pinned тема.

Надяваме се ,че после някои ще уплоадне ЦД3 на другия рилийз?

Доколкото разбрах с него и с кракфикса играта ще тръгне :confused

sa dokato gledah v izonews forumite vidiah tva

Holy shit, look what I found, and best of all, IT WORKS!!!

Prince.Of.Persia.2.MINI-nt

It contains a mini image (19,4 MB) of the CD3 in BIN and CUE format. Unfortunately, It doensґt work at default, but if you convert the image to ISO, then mount it with DAEMON Tools, works OK even with the CLONE CD version!!!

nqakoi znae li dali tva go ima i ba4kali naistina

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...