Jump to content
BulForum.com

Prince Of Persia 2: Warrior Within

Lil Scrappy

Recommended Posts

Може ли да каже някой след битката или по време на биткака на кораба в началото на къде се ходи щото си се трепя половин час и нищо не става а не виждам накъде освен в морето да скачам ....

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Да, demo-то на играта беше интересно. Новата бойна систем не е никак лоша, ама играта много се забързва и се губи стратегията, която имаше във Sands of Time - кое можеш да прескачаш, кое не, кое ти държи блок, кое не, кое колко бързо удря, че нищо не умира докато не го наръгаш с кинжала и т.н. Поне според мен де. Иначе тази бойна систем е доста добра, особено ми харесва, че можеш да хвърляш чудовищата в разни дупки, шипове, ножове и тем подобни. С две оръжия обаче става в игра на помпене. Аз само се надявам да има още по-изродски пъзели от Sands of Time. Нищо не може да се сравни с Hall of Learning или Climbing the Tower of Dawn. Просто се надявам че не са пренебрегнали пъзелите за да набутат повече кютек. Гледам да не съдя по демото, 'щото то точно това ми говори. Вече не трябва да набождаш чудовищата, пясъка се взима от трупове и от делви, всички чудовища се прескачат и много блок не държат... Не смятам че подобрена бойна система ще изкупи намалени пъзели.

Обаче боя с голямото чудовище определено си заслужава. МНОГО е изнервящо, че в цялото ниво никъде не ти save-а и трябва да преиграваш постоянно, ама като му схванеш цаката е забавно. Една малка гад седи на гърба на чудовището и го бие по каската :)

А, и кой беше оправи ли се с дупката с шишовете?

• 4 weeks later...

Още един потенциален хит достигна своя златен статус. Този път новината идва от лагера на UbiSoft и се отнася за екшън-приключението Prince of Persia: Warrior Within, което според тях ще се появи на пазара на 2 декември за PC, Xbox, PlayStation 2 и GameCube. То ще предложи нова система за водене на бой, която ще позволи на геймърите да се млатят без каквито и да било ограничения. Освен това невероятно красивата актриса Моника Белучи (която вероятно си спомняте като Персефона от последните две части на "Матрицата") е озвучила Кайлина - една от главните героини в играта, а Godsmack пък са преотстъпили две от своите парчета за саундтрака й - I Stand Alone и Straight Out of Line. Ако сте любопитни и искате да разберете какво повече да очаквате от Prince of Persia: Warrior Within, може ще намерите нейно предварително представяне в брой 08/2004 на "PC Mania".

Source : Pc Mania

Минах демото, видях клипчетата и определено мога да кажа, че с нетърпение чакам пълната версия! Не се изненадвам, че и дават оценка 9.6/10 в Gamespot!

Igrata e ima kakto za XBOX taka i za PS2

no zashto ne se poqvqva v nforce-a i PC versiqta

razbrah che ima hora [ne v bg] koito e imat PC versiqta i razpravqt za kakvo stava vapros

mislq che e vapros na vreme da se poqvi i pri nas

dano che mnogo iskam da e vratna

stanah fen na Prince ot kakto vratnah The Sand Of Time

Бачка ли CloneCD версията от warez-a ?

И не става ли инстала само с маунтване в Deamon tools ?

Щото пише СД 1 и СД 2 по един начин, а третото по друг ? :confused

P.S. bolen-mozak, интересно как я има извън България, а я няма в БГ ...

ne znam za6to no igrata ne iska da trygne... trygva da zarejda i o6te predi smenilo rezoliuciite za da vleze mi izliza 6ibanoto "Prince of Persia : Warrior Within has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." send / don't send. ako nqkoi ima re6enie na problema neka kaje kak se opravq tova

Играта ще тръгне на ГеФорсе 4 МХ 440 нали?Няма да иска пиксел шейдърс? :)

Едва ли то първата част не тръгваше

-Minimum Configuration:

Win 98 SE/2000/XP Only

DirectX 9.0c

1000 MHz Pentium III, AMD Athlon or equivalent

256 MB RAM

NVIDIA GeForce 3 or higher, ATI Radeon 7500 or higher, Intel 915G

DirectX 8.0 compatible sound device

1.5 GB hard drive space for minimum installation

Windows-compatible mouse required

ne znam za6to no igrata ne iska da trygne... trygva da zarejda i o6te predi smenilo rezoliuciite za da vleze mi izliza 6ibanoto "Prince of Persia : Warrior Within has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." send / don't send. ako nqkoi ima re6enie na problema neka kaje kak se opravq tova

Според мен е от DirectX

Хм не е от това. И на мен не ми тръгва. Май с даемон няма да стане. Иска си диск

ne znam az imam o6te 4-5 faila i 6te e probvam. no se symnqvam da mi trygne s toq GF2 Ti 64mb uspqh da podkaram demonto ama tova ne znam dali 6te trygne.

Ако демото ти е вървяло и с това няма да имаш проблеми. То е нормално. Все пак демото е част от цялата игра

Щом на GF2 върви предполагам ,че и на моя МХ440 ще тръгне :D

както и да е-сега свалям демото да видим :P

Само че не е MX, има разлика. Тоя ГФ2 Ti е по-добър от GF4 MX

Иначе играта не тръгва и на други хора, ще чакаме крак

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...