Yorikkk Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Hora 4era si zapisax prince of persia 2 pysnax q i po4nax da igraq na koraba tam deto se biq s oniq posle se bix s edna madama bix q i sled tva ma prati na drygo nivo oba4e iskax da save no nemoje??!?!?!?! Molqvi kajete mi kak da save pls kajete сейв се прави като пиеш от чешмите, които намираш из нивата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Mi az bqx pil i to pak ne6te of lo6o se pak 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Molqvi nqkoi da mi kaje pls pls 10x predvaritelno !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Molqvi kajetemi kak da save pls pls molqvi kajeteme ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 сейв се прави като пиеш от чешмите, които намираш из нивата... точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 4e6mi a ne voda taka li 6ot az pix ot vodata na zemqta det be6e na koraba to taka ne stava li pak??ili samo ot 4e6mite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 error Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.