Jump to content
BulForum.com

Prince Of Persia 2: Warrior Within

Lil Scrappy

Recommended Posts

Не съм оточнил замака беше града Вавилон и той(принца) мисля че каза What I have done ? мисля че това каза не съм сигорен сигорно третата част ако има ще се казва Prince Of Persia Presents of Babilon (Babilon- Вавилон незнам дали така се пише :) )

• 3 weeks later...
  • Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Пак стигнах до място което ми е трудно да мина и жви моля за помощ.

Значи точно след като сам убил голямата птица в бадещето(вече сам сложил маската)пак стигам до градината,подминавам я и стигам до голямата зала с камъните които се менят при преместването на ръчката.та там си говорят Калина(императрицата) и жената в черно(от кораба която сам убил вече) точно след сцената на къде трябва да се ходи????

Zna4i kato se prevurti igrata po dvata na4ina ima edin i su6ti krai taka li?!?!

Btw tova za gorq6tiq zamuk go razbiram po sledniq na4in,ne6to kato sudboven krug.Nali se kazva 4e ne moje6 da izbqga6 ot sudbata si(samo da q promeni6 kakto i stava).Horata koito sa igrali purwata igra znaqt 4e tq zapo4va v po4ti razru6eniq zamuk.A v kraq na vtorata 4ast kato svur6i i toi kato kaje what have i done spored men toi razbira 4e ni6to ne e napravil :P :woot

Пак стигнах до място което ми е трудно да мина и жви моля за помощ.

Значи точно след като сам убил голямата птица в бадещето(вече сам сложил маската)пак стигам до градината,подминавам я и стигам до голямата зала с камъните които се менят при преместването на ръчката.та там си говорят Калина(императрицата) и жената в черно(от кораба която сам убил вече) точно след сцената на къде трябва да се ходи????

trqbva da se vurnesh pak v gradinata i toq put da minesh po drugiq put...tam prez edin teleport prez koito veche si minaval...deto e na vtoroto nivo na gradinata...ne znam kak tochno d ti go obqsnq ama trqbva sus sigurnost da se vurnesh v gradinata i da se teleportirash. nadqvam se da sum ti pomognal

Някой може ли да ми даде сейв за мястото кадето ти излизат за първи път някви червени нинджи:) и след като ги убиеш забавяш времето и се качваш на издигащия се камак и след това на важето. И за 2 ри път идва онова грамадно чудовище което трябва да го лепиш само в главата.

т'ва не съм сигурен много какво е, но ми изглежда към някакъв RIP :confused на играта. прави ми впечатление, че много усилено го дърпат от мен през eMule-a та си мисля, че и тук може да потрябва на някой .... аз поне не зная да има rip версия на POPWW

за Prince of Persia Warrior Within [Music Add on] - UBiSOFT - TECHNiC.rar е това:

І ЫЫЫІІІ  Prince of Persia Warrior Within *MUSIC ADDON* © UBiSOFT  ІІІЫЫЫ ?

?ЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬ?

І                                                                          І

І  RiP      : TECHNIC Team            PROTECTION  : -                    І

Ы  PACKAGE  : TECHNIC Team            DIRECTX 9    : -                    Ы

І  SUPPLiER : Reloaded                GeForces    : -                    І

І  LANGUAGE : -                        RIPPED      : -                    І

?  SIZE    : 25x05Mb                  TESTED ON    : Win98/WinXP          ?

?  DATE    : 12.2004                  ADDON TYPE  : Musics              ?

?                                                                          ?

ЯЫІЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЫЫЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯ  Я

ЯЫЭ Installation Notes      ЯЫЬ                                       

Ью  ЮІ ЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЫЫЬ                                     

Ы  ЬЫЯ                                                                   

ЯЯЯ      1) Ensure you have installed & unpacked the POP2 rip from TECHNiC.

When done, unace this archive in gamedir then run :

"_Unpak_music.bat"

2) Run "PrinceOfPersia.exe" first to detect hardware.

When hw detected, play with "PrinceOfPersia.exe" or "POP2.EXE".

3) Enjoy baby!!

а за Prince of Persia Warrior Within [speech Add on] - UBiSOFT - TECHNiC.rar - това:

ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

І ЫІ Prince of Persia Warrior Within *CUTSCENE SPEECH ADDON* © UBiSOFT ІЫ ?

?ЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬ?

І                                                                          І

І  RiP      : TECHNIC Team            PROTECTION  : -                    І

Ы  PACKAGE  : TECHNIC Team            DIRECTX 9    : -                    Ы

І  SUPPLiER : Reloaded                GeForces    : -                    І

І  LANGUAGE : English                  RIPPED      : -                    І

?  SIZE    : 12x05Mb                  TESTED ON    : Win98/WinXP          ?

?  DATE    : 12.2004                  ADDON TYPE  : Cutscenes speeches  ?

?                                                                          ?

ЯЫІЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЫЫЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯ  Я

ЯЫЭ Installation Notes      ЯЫЬ                                       

Ью  ЮІ ЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЫЫЬ                                     

Ы  ЬЫЯ                                                                   

ЯЯЯ      1) Ensure you have installed & unpacked the POP2 rip from TECHNiC.

When done, unace this archive in gamedir then run :

"_Unpak_speech_addon.bat"

2) Run "PrinceOfPersia.exe" first to detect hardware.

When hw detected, play with "PrinceOfPersia.exe" or "POP2.EXE".

3) Enjoy baby!!

Някои мойе ли да ми каже на кде трябва да се ходи след библиотеката

Нали ве4е сам онова са6тество сас маската и сам пак в библиотеката ама не мога да си намеря ташпия пат ве4е седмица

аре да ми помогнете плс

Моля, помогнете!!!

В градината съм, активирал съм ръчките, където отварят онази врата, която ме врътка вапред-назад в минало и бъдеще, та ми кажете какво да правя по-нататък, защото не знам дали да се опитвам да се кача на третото ниво на градината/което още не съм открил как да направя/или има друг начин за влизане във водната кула. :confused :confused :wacko:

• 1 month later...

Хора свалих си играта от уарез на 3цд. Тръгва а пък като цъкам около час компа ми рестартира и незнам защо ми прави така.

Хора свалих си играта от уарез на 3цд. Тръгва а пък като цъкам около час компа ми рестартира и незнам защо ми прави така.

С играта всичко е наред !!! :moon:

Klok na sistemata? Nqkoi karti imat navika da pravqt vnezapni restartove, kogato OS-a e WinXP SP2...gledal li si kakva temperatura pravi sistemata dokato ba4ka.

МОже да си прав защото ми дига високи градуси. Аз чакам за втори вентилатор.Но за какво на тазе игра като аз играя и на HALf-Life и на FAR CRY на тях не съм получавал рестарти

• 4 weeks later...
  • 6 months later...

Някой може ли да ми каже къде се намират save файловете на тая игра?

Логичното е \Ubisoft\Prince of Persia Warrior Within\POPWWProfiles\SafeProfile.DAT, но всъщност не е това. Някакви идеи? Мерси :)

Бе рових там, но не намерих нищо. Обаче ти ми напомни да проверя и в

C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Application Data

и се оказа, че е там :). Мерси

• 1 month later...

простете ме за мързела да изчета 18 страници, но според вас играта ще върви ли добре на 800x600 16bit на компютър Duron 1.8Ghz 448Ram GF4 Integrated 64MB...

или да не си правя труда да я свалям...

простете ме за мързела да изчета 18 страници, но според вас играта ще върви ли добре на 800x600 16bit на компютър Duron 1.8Ghz 448Ram GF4 Integrated 64MB...

или да не си правя труда да я свалям...

Приател ето офицялните System Requirements :

Supported OS: Windows® 98SE/2000/XP (only)

Processor: Pentium® III 1 GHz or AMD Athlon™ 1 GHz

RAM: 256 MB

Video Card: DirectX® 9-compliant graphics card (see supported list*)

Sound Card: DirectX 8-compliant sound card

DirectX Version: 9.0c (included on disc)

CD-ROM: 16X CD-ROM or 4X DVD-ROM

Hard Drive Space: 2 GB

*Supported Video Cards at Time of Release

NVIDIA® GeForce™ 3/4/FX series (including 4MX)

ATI® Radeon™ 7500/8500/9000 families or newer

• 5 months later...
Sled kato ubia Crowmaster-a vlizam v zamaka i ne znam kak da presko4a onaia dupka.Ako se se6tate za miastoto molia kajete mi na4in po koito da ia presko4a :cry

q kaji koq to4no dupka nemoje6 da sko4i6 opi6i po podrobno mqstoto do koeto si az moje i da se setq i 6te ti kaja

• 1 month later...

Hora 4era si zapisax prince of persia 2 :) pysnax q i po4nax da igraq na koraba tam deto se biq s oniq posle se bix s edna madama bix q i sled tva ma prati na drygo nivo :) oba4e iskax da save no nemoje??!?!?!?! :(

Molqvi kajete mi kak da save pls kajete :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...