Jump to content
BulForum.com

Prince Of Persia 2: Warrior Within

Lil Scrappy

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Качваш се на платформата над вратата,после тичаш по стената и се отблъскваш от нея ,за да се хванеш на 1на колона :punk

иии, врътнах я тая игрица! :)

за императрицата(socond time) си имало тактика, ама нали се правя на велик воин и здраво влизах в меле :D

разбрах, че ако съм имал някакъв си water sword съм щял да се бия и с dahaka :confused ... а ето как се "стига" до него(за съжаление аз това го видях след това)

Първи life upgrade:Първия е след като победиш Shahdee(жената в черно).Качи се по стълбите и ще видиш голям олтар.Издърпай го за да се отвори тайна врата зад него.Влез като избягваш капаните и вземи първия life upgrade.

Втори life upgrade(в миналото):Вторият life upgrade е около мястото където за първи път се биеш с Crowmaster(онзи с гарваните).Проправи си път до мястото при стълбите.Ще видиш малка метална вратичка.В дъното на стълбите в ляво има варели,а зад тях копче.Натисни копчето и "на забавно време" стигни до металната вратичка и влез(може и без да се забавя времето,но е 1 на 100).Проправи си път през капаните и вземи втория life upgrade.

Трети life upgrade:Като стигнеш до централната зала(central hall) след като си взел "Seprent sword"(дава ти го Kaileena и с него можеш да задействаш ръчката в центалната зала),насочи ръчката така че да сочи към вратата при която е фонтана за сейф.Обърни се срещу другата врата и повърви към нея и надясно.Ще видиш ръб.Спускай се надолу като отскачаш от стена на стена.Като стигнеш до долу се спусни на още по-долния ръб.Сега тичай по стената докато не стигнеш до края и почвай да отскачаш от стена на стена за да се изкачиш.От тук пак тичай по стената докато не стигеш края й.Сега пак отскачай от стена на стена за да слезеш надолу при един проход.Влез в него ,избягвай капаните и вземи третия life upgrade.

Четвърти life upgrade:Когато си във механичната кула(mechanical tower) по някое време ще стигнеш до един Brute(големите каменни големци),който мята от бодливите гадове(spike beast-приличат на кучета и след като ги биеш известно време гърмят).Като влезеш в тази зала гледайки го лице в лице се завъти наляво.Ще видиш напукана стена.Подлъжи го да метне от бодливите гадове там.Като се счупи стената влез и избягвайки капаните вземи четвъртия life upgrade.

Пети life upgrade:Като стигнеш до градината(garden)-там където се биеш със Silhouettes(те са като сянки и мятат ками) и Keepers(същите с които се биеш в началото на кораба),се завърти и иди в ляво.Ще забележиш че оградката не продължава до края на стената.Пусни се през оградата така,че да увиснеш.От тук се спусни на земята.Сега тичай по стената докато стигнеш до един проход.Влез избягвайки капаните и вземи петия life upgrade.

Шести life upgrade:Пак в градината като въртиш ръчката с която се пуска водата(при многото ръчки -където гласиш водата да мине по каналчетата така че да стигне вода до двореца) се завърти назад и изкачи стената(тичайки нагоре по нея).Влез във вратата и избягвайки капаните вземи шестия life upgrade.

Седми life upgrade:В затвора(prison) ,след като си убил Brute(пак каменен големец) се качи нагоре.Тук има две напукани стени-зад едната има врата ,а зад втората копче.Отвори ги и двете,натисни копчето ,забави времето и бързо иди при вратата която вече е отворена.Проправяйки си път през капаните вземи седмия life upgrade .

Осми life upgrade:На излизане от библиотеката,като ходиш по парапетите,точно преди да излезеш от библиотеката,ходейки по последния парапет погледни надясно.Има друг парапет който отвежда до един проход(можеш да го погледнеш още преди да почнеш да се катериш за да се ориентираш).Влез и се качвай нагоре проправяйки си път през капаните ,за да вземеш осмия life upgrade.

Девети life upgrade:Намира се в залата където гониш Shahdee и тя ти затваря вратата.(почти в началото на играта,но ела да го вземеш когато разполагаш с меч който може да чупи стени).Почвай да се качваш нагоре(започни като се качиш на една пръчка/лост).Оглеждай се де що има решетка.Една от решетките е леко счупена и зад нея има кашон/камък.От теб се иска да я дочупиш и да издърпаш камъка.Добри го до стената.След като си се качил на него ,тичай по стената нагоре,отскочи за да можеш след това пак да отскочиш от съседната стена.Би трябвало вече да си се качил.Има копче-натискаш го и влизаш.Проправяйки си път през капаните(за пореден път icon_smile.gif) вземи последния - девети life upgrade.

Вече като си с всички life upgrades, в залата преди трона на императрицата(Thron room) ще се е появил меч - "Water sword".Единствено с него може да се убие Dahaka накрая

от forum.data.bg

аз не играя много игри, но тази наистина ме зариби. въпреки, че не съм пробвал half life 2 и doom 3, поради ресурсите на системата ми :( бих казал, че това е играта на годината .. поне за мен! още от първата (the sands of time) тръгна манията, та и тази не ме разочарова. само дето имах проблем със звука, но това е друга тема.

btw моника белучи озвучава гласа на калина ;)

разбрах, че ако съм имал някакъв си water sword съм щял да се бия и с dahaka  ... а ето как се "стига" до него(за съжаление аз това го видях след това)

Вече отдавна съм я врътнал и изтрил.

Ей начи, сега като го прочетох тва ме хвана много яд. :angry:

иии, врътнах я тая игрица!  :) 

за императрицата(socond time) си имало тактика, ама нали се правя на велик воин и здраво влизах в меле  :D

разбрах, че ако съм имал някакъв си water sword съм щял да се бия и с dahaka  :confused ... а ето как се "стига" до него(за съжаление аз това го видях след това)

аз не играя много игри, но тази наистина ме зариби. въпреки, че не съм пробвал half life 2 и doom 3, поради ресурсите на системата ми :(  бих казал, че това е играта на годината .. поне за мен! още от първата (the sands of time) тръгна манията, та и тази не ме разочарова. само дето имах проблем със звука, но това е друга тема.

btw моника белучи озвучава гласа на калина  ;)

emi az za sega nqmam pyrvi life upgrade kofti rabota samo nego sym propusnal nai-lesniq :angry: a ina4e az sym to4no v na4aloto na bibliotekata ima li mnogo do imperatricata 2ori pyt ?

имам интересен проблем, значи срещам се втория път с шефката прецаквам я да мине през портала и после аз немога да мина, а вратата на изхода е вече затрупана с камънаци... кофти положение.. толкоз игра и ся. ?? някой да знае кво да правя ? :wacko:

имам интересен проблем, значи срещам се втория път с шефката прецаквам я да мине през портала и после аз немога да мина, а вратата на изхода е вече затрупана с камънаци... кофти положение.. толкоз игра и ся. ?? някой да знае кво да правя ? :wacko:

мисля, че трябва да смениш времето ...

a ina4e az sym to4no v na4aloto na bibliotekata ima li mnogo do imperatricata 2ori pyt ?

не съм много сигурен, но някъде около 1/4 от играта ти остава .... а и вече я изтрих и не мога да си видя сейвовете

мисля, че трябва да смениш времето ...

не съм много сигурен, но някъде около 1/4 от играта ти остава .... а и вече я изтрих и не мога да си видя сейвовете

точно там е проблема... немога да сменя времето :( като отида до портала нищо не става :angry1 ... някой поне сейв да ми даде от другата страна ? :love

ve4e stanah ninja 4erna :D luda 4erna ninja i sq mai trq da se vyrna tam v staqta ili ne znam kade hoda...

are dostaty4no maina 6toto 6te razbiq ne6to nqkvo takova mi se 4upat mostovete razbiva se si4ko iznervqm se ve4e pisna mi maina kapani navqkade slojili moje6e o6te po-slojno da go napraat i drugiq pyt kato igraq takava igra nikoga nqma se pusna na hard ... ne mojah da zema oniq syndyuk za6toto koe po-napred dokato go vzema i se srutva platformata ... ama are sq da ne govora hubavi raboti 4e super mnogo se iznervih i oniq smotanite me hvanaha na nqkva seriq tam nqkvi ninji li sa jenata kotka li e kvo e ...

точно там е проблема... немога да сменя времето :( като отида до портала нищо не става :angry1 ... някой поне сейв да ми даде от другата страна ? :love

Пробва ли да натиснеш бутоните по стените до портала

Пробва ли да натиснеш бутоните по стените до портала

бутоните са натиснато още от предния път като активирах портала...

ако може няокой да качи сейв точно след въпросния портал ще е най-добре май.. баси бъгавията :blink:

бутоните са натиснато още от предния път като активирах портала...

ако може няокой да качи сейв точно след въпросния портал ще е най-добре май.. баси бъгавията  :blink:

mnogo trudna rabota 6toto i az iskah na edin pi4 da mu dam save-ovete no ne gi namerihme kade sa...

btw imam i az edin problem ve4e ne znam kade sym v taq igra i dali pravilno minavam ili sym sgre6il pyti6tata... 1.JPG

vij6te padnah ot gore tuk ot tova 4ervenoto i posle trygvam pak v bibliotekata i mi se struva 4e vyob6te ne e tova pytq ne6to gre6a az i o6te predi tova si mislq 4e sgre6ih pyti6tata kato zeh maskata tam vyrnah vremeto i v gradinata pak se ozovah a taq gradina ne znam dali v to4noto mqsto sym trygnal tam minah po nqkyv pyt i dahaka me udari v nqkva stena i nato4en prodyljih uj qvno tova trq da e pytq ta kakto i da e kym bibliotekata li da hodq za6toto az ne namiram drug pyt a kato otida v bibliotekata ako izob6to e tova pytq kvo da praa az gledam tam predi6nite mesta deto sym bil ima nqkvi takiva kato vrati i ne moje da se vliza imam 4uvstvoto 4e ve4e v kryg obikalqm az ne namiram smisyl da minavam pak ot tuk kato az pyrviq pyt prez neq minah ... ama trq da sym igral pravilno za6toto stignah do nqkva staq predi tova s edna lava i edni trybi vyrtqh i minah napred tova trq da e ta kajete pls malko help 4e ne znam kvo praa i ve4e iskam da e vrytna ve4e...

@Elemental^, не съм много сигурен, но след като се вземе маската шпринцът минава по този път 2 пъти. мисля, че ти се връщаш. тук трябва да има в един бутон в едно от помещенията, с който трябва да отвориш вратата ....

@Nax, тъй като играта я изтрих и не знам кой сейв е точно, ето ти ги всичките :D

слагаш ги в C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES\*user profile

* - това е името на account-a, с който играеш. ако искаш може да си направиш нов, за да видиш кой точно сейв ти трябва

mnogo trudna rabota 6toto i az iskah na edin pi4 da mu dam save-ovete no ne gi namerihme kade sa...

всъщност работата никак не е трудна, просто отивате в тази папка: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES след това архивирате папката с името на вашия профил и я качвате на уареза, аз я дърпам, лепвам я в същата папка и всичко е наред сейвовете са копирани. сега ако някой може да помогне... :P

EDIT: samkijot, изпревари ме бате, но все пак мерси много :)

EDIT2: samkijot, ти направо ме хвърли в размисъл с тия сейвове, що не си ги архивирал :confused е както и да е ще си ги цъкам 1 по 1 :wacko:

@Elemental^, не съм много сигурен, но след като се вземе маската шпринцът минава по този път 2 пъти. мисля, че ти се връщаш. тук трябва да има в един бутон в едно от помещенията, с който трябва да отвориш вратата ....

@Nax, тъй като играта я изтрих и не знам кой сейв е точно, ето ти ги всичките  :D

слагаш ги в C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES\*user profile

* - това е името на account-a, с който играеш. ако искаш може да си направиш нов, за да видиш кой точно сейв ти трябва

tiq save-s imat li si4ki life upgrades za da se biq s dahaka?

btw stignah i az do kraq i to4no sy6tiq bug s portala kak go opravi we Nax i na men taka mi stana ...

EDIT: opravih se zeh seifovete ot teb sega ostana da pitam kakvo to4no stana nakraq ni6to ne razbrah nali uj go ostavi dahaka no vika "WHAT HAVE I DONE?" da ne bi da e tova 4e onaq jenata mu kaza dokato umira6e 4e nezavisimo ot neinata smyrt pqsycite pak 6te sy6testvuvat i pak 6te ima takiva kato Maharajata da gi otkradnat, no edva li e tova nqma koi tolkova byrzo da gi e vzel ta daje mi go dava kato save Babylon li ne6to takova pi6e6e PRESENT struva mi se 4e 6te ima i 3eta 4ast taq igra... awe ako mi obqsni nqkoi kraq samo tova ne razbrah kvo stana...

Хахах ;) Намирали ли сте плюшеното мече ;) ... много е диво с него ;)

naprai screenshot ne sym namiral nikvi raboti imam samo nqkyv takyv jylt me4 kato secondary weapon samo tova vikat 4e imalo hockey stick i razni takiva...

btw imam i gotov save za alternativniq final na igrata koito go iska da mi kaje!

tiq save-s imat li si4ki life upgrades za da se biq s dahaka?

нямат :D

btw imam i gotov save za alternativniq final na igrata koito go iska da mi kaje!

аз искам .....

btw тея saves съм ги правил, когато ми падне, защото съм имал случаи да умра и да ме върнат мноооо назад в играта ;)

ааа, сакате ли soundtrack-a на играта?

тук го има. аз го дърпах от мулето с надеждата, че е нещо различно но се оказа същото :(

нямат  :D

аз искам .....

btw тея saves съм ги правил, когато ми падне, защото съм имал случаи да умра и да ме върнат мноооо назад в играта  ;)

ааа, сакате ли soundtrack-a на играта?

тук го има. аз го дърпах от мулето с надеждата, че е нещо различно но се оказа същото  :(

Save.Game

eto ti go seifa to4no v zalata pred throne room-a na imperatricata sys si4kite 9 life upgreida i moje bi nai-qkiq secondary weapon v igrata slaga6 si go v papkata na profila. T.e gotov profil vytre v papkata go sloji i si gotov. HF :P

Дано е вярно това което казвате за сейвовете че сега свалям играта наново

само за да я превъртя и по-този начин :D

Добра игра.Друго не мога да кажа....

Bratleta as igrata sam e vratnal po dva nachina ediniq

nakraq se biq otnovo s imperatrisata i e ubivam

i vtoria sled kato sabera 9-te live upgreida nakraq se biq s Dahaka

ta ne razbrah

i oshte nachini li ima za prevartane :confused

Някой знае ли дали ще излизат други части на POP защото превартях втората част е сега трябва да свала и парвата че нея пак не сам малко обратно станаха нещата но както и да е та накрая на втората част дават как обивам емператрицата и после и Дахака ми зе амулета ама и тои умря като го взе и накрая дават как отплавам с ораба и един замак как гори нещо си там та я кажете искам трета част :cry :cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...