Abbadon Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Специалмо заради теб се връщах за да си спомня кво беше!!! качва се като застанеш срещу тази стена кадето е напражо не лявата!!! и почват да отскачаш от 2-те и страни!!! много е лесно!!! <{POST_SNAPBACK}> Пич много ти благодаря, за това че си се върнал заради мен Трогнат съм ... И наистина сега като ми каза, че така се минава станах по - упорит и го минах Наистина много ти благодаря ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXKilleR Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Пич много ти благодаря, за това че си се върнал заради мен Трогнат съм ... И наистина сега като ми каза, че така се минава станах по - упорит и го минах Наистина много ти благодаря ! <{POST_SNAPBACK}> Радвам се, че помогнах!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 A ue izglejda ili neznam kak da go napravq toq nomer sus stenata ili igrata ne e za men .Izvodut e DEL na igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbadon Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 A ue izglejda ili neznam kak da go napravq toq nomer sus stenata ili igrata ne e za men .Izvodut e DEL na igrata <{POST_SNAPBACK}> Ако още не си я изтрил ... прати ми ЛС ще ти обясня по - подробно ... не мисля, че това е начина за решаване на проблемите пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 проблемация ......... дайте някакви save-ове, защото я закъсах. значи .... след излизане от играта pc-то се reset-на. влизайки след това профилът ми го нямаше, а ми казваше да си задам нов полудях, защото съм в края на "принцът"(след като убих императрицата) и ако трябва да почвам пак отначало, по-добре delete Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 проблемация ......... дайте някакви save-ове, защото я закъсах. значи .... след излизане от играта pc-то се reset-на. влизайки след това профилът ми го нямаше, а ми казваше да си задам нов полудях, защото съм в края на "принцът"(след като убих императрицата) и ако трябва да почвам пак отначало, по-добре delete <{POST_SNAPBACK}> samkijot имам save- ове. Значи аз съм малко преди задействането на втората кула и отключването на портата. Ако ти са удобни тези сейвове кажи да ти ги дам. Ако не , просто изчакай няколко дена да стигна до там където ти трябва ( ти ще кажеш къде). В момента я играя доста усърдно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 на всякакви сейвове ще съм доволен, колкото по-напред, толков по-добре. направо съм луднал. мислех тая вечер да я приключа, а тя к'ва стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 на всякакви сейвове ще съм доволен, колкото по-напред, толков по-добре. направо съм луднал. мислех тая вечер да я приключа, а тя к'ва стана <{POST_SNAPBACK}> az minah neska vratata aktivirah 2orata kula minah tam 4upih imperatricata i posle tam te goni dahaka i dosta minah sega sym to4no na onva mqsto ot demoto deto zima6 me4a i idva edin golqm takyv samo 4e az zeh me4a i po4naha da mi idvat nqkvi ninji takiva masa to4no tam sym, ili pone mqstoto prili4a na onva ot demoto, no ako ti gi dam ne znam dali 6te ti e interesno ne si zalujava po-dobre e igrai normalno tolkova interesni raboti ima super film4eta ima prosto neveroqtno luda igra... a da pitam kogato se bie6 s imperatricata verno li 4e 2ori pyt se bie6 s neq ili nqma takova ne6to vikat mi 4e si se biel 2ori pyt edin pyt sled portala i 2ori pyt po-kysno v igrata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 az minah neska vratata aktivirah 2orata kula minah tam 4upih imperatricata i posle tam te goni dahaka i dosta minah sega sym to4no na onva mqsto ot demoto deto zima6 me4a i idva edin golqm takyv samo 4e az zeh me4a i po4naha da mi idvat nqkvi ninji takiva masa to4no tam sym, ili pone mqstoto prili4a na onva ot demoto, no ako ti gi dam ne znam dali 6te ti e interesno ne si zalujava po-dobre e igrai normalno tolkova interesni raboti ima super film4eta ima prosto neveroqtno luda igra... a da pitam kogato se bie6 s imperatricata verno li 4e 2ori pyt se bie6 s neq ili nqma takova ne6to vikat mi 4e si se biel 2ori pyt edin pyt sled portala i 2ori pyt po-kysno v igrata? <{POST_SNAPBACK}> дай дай дай дай дай дай аз съм там където ме гони dahaka ... на мен ми е интересно след това. няма смисъл да я почвам пак отначало къде се намират сейвовете "по подразбиране" т.е. в коя директория е папката им Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXKilleR Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Хора помогнете!!! Стигнах до тук и зациклих!!!! Кажете как да премина напред!!! Благодаря предварително!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Хора помогнете!!! Стигнах до тук и зациклих!!!!Кажете как да премина напред!!! Благодаря предварително!!!! <{POST_SNAPBACK}> през въртящото се колело, след това като стигнеш успоредно на колоната се изтласкаваш и от колона на колона до ръчката, която задвижваше механизма. мисля, че така беше ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXKilleR Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 през въртящото се колело, след това като стигнеш успоредно на колоната се изтласкаваш и от колона на колона до ръчката, която задвижваше механизма. мисля, че така беше ... <{POST_SNAPBACK}> тц тц аз видях, че има колони ама не се сетих да тичам през колелото до там!!! Благодаря ти много!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbadon Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 през въртящото се колело, след това като стигнеш успоредно на колоната се изтласкаваш и от колона на колона до ръчката, която задвижваше механизма. мисля, че така беше ... <{POST_SNAPBACK}> А след като задействам този асансиор и се кача на него какво да правя ??? вече 2ри ден съм зациклил там и не мога да го мина ... мислех да тичам по стената и да скоча и после с отскоци ама не става ... все падам ... кажи как се минава, че полудяваммм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 А след като задействам този асансиор и се кача на него какво да правя ??? вече 2ри ден съм зациклил там и не мога да го мина ... мислех да тичам по стената и да скоча и после с отскоци ама не става ... все падам ... кажи как се минава, че полудяваммм <{POST_SNAPBACK}> to4no taka se minava, no ima edna podrobnost! gledai kato hodi6 po stenata da se iztlaska6 kym otsre6nata stena v sredata i. I kato otskori6 puska6 puska6 kop4etata za movement i dyrji6 samo dqsnoto kop4e 6toto ina4e takyv pada ne 6te da se mqta ot stena na stena i moita gre6ka be6e tova polzva6 gi samo v na4aloto da se naso4i6 i kato po4ne6 da hodi6 puska6 gi i dyrji6 mi6kata i si gotov ot tam natatyk samo skoka natiska6 v udobniq za teb moment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 все още си търся save-ове. никой ли няма да ги сподели с мен? btw сега чета в data.bg форума и разбирам, че сюжетът е доста интересен. играта можела да завърши по два различни начина ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXKilleR Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Хора стигнах до тук и немога да продължа напред!! по принцип когато и в сегашно време препядствията не се движат, а при мен сега се движат и сега немога да мина!!! някой да помогне ако знае нещо по въпроса!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Хора стигнах до тук и немога да продължа напред!! по принцип когато и в сегашно време препядствията не се движат, а при мен сега се движат и сега немога да мина!!! някой да помогне ако знае нещо по въпроса!!!!! <{POST_SNAPBACK}> мисля, че трябваше да си от другата страна аз поне дойдох оттам и го минах ... оттук просто няма минаване. много добре си я спомням тази ситуация .. ама съм цар на тафтологиите Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXKilleR Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 ами аз бях от другата страна!! обаче трябваше да смена времето! направих го и сега трябва да се варна ама нестава! по принцип тия работи нетрябва да работят!! а сега бачкат и немога да мина :{{{ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbadon Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 to4no taka se minava, no ima edna podrobnost! gledai kato hodi6 po stenata da se iztlaska6 kym otsre6nata stena v sredata i. I kato otskori6 puska6 puska6 kop4etata za movement i dyrji6 samo dqsnoto kop4e 6toto ina4e takyv pada ne 6te da se mqta ot stena na stena i moita gre6ka be6e tova polzva6 gi samo v na4aloto da se naso4i6 i kato po4ne6 da hodi6 puska6 gi i dyrji6 mi6kata i si gotov ot tam natatyk samo skoka natiska6 v udobniq za teb moment. <{POST_SNAPBACK}> Мерси ... направих го Много било лесно само като натискаш скока бе ... аз и движение натисках и за това не е ставало ... Ама пак зациклих явно съм много зле на тая игра ... ето шот от играта да видите каде съм и ако може да се сетите как сте го минали да ми кажете Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXKilleR Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Мерси ... направих го Много било лесно само като натискаш скока бе ... аз и движение натисках и за това не е ставало ...Ама пак зациклих явно съм много зле на тая игра ... ето шот от играта да видите каде съм и ако може да се сетите как сте го минали да ми кажете <{POST_SNAPBACK}> Не се минава от тук ами оттам кадето биеш големия!! има още една вратичка!!! А на мен няма ли кой да ми помогне малко за това което питах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 ами аз бях от другата страна!! обаче трябваше да смена времето! направих го и сега трябва да се варна ама нестава! по принцип тия работи нетрябва да работят!! а сега бачкат и немога да мина :{{{ <{POST_SNAPBACK}> nachi i az sedqh tuka ama se opravih nakraq.trqbva da se vurnesh do minaliq spleskvasht kapan i kato se zadeistva da zabavish vremeto da se kachish vurhu nego dokato oshte ne se e pribral i da se zatichash po stenata:)nali zabelqzvash che ediniq kapan ne raboti...tova e taka za da mojesh da si tichash spokoino po stenata bez da te e strah ot nego:)dano da sum ti pomognal Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXKilleR Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 nachi i az sedqh tuka ama se opravih nakraq.trqbva da se vurnesh do minaliq spleskvasht kapan i kato se zadeistva da zabavish vremeto da se kachish vurhu nego dokato oshte ne se e pribral i da se zatichash po stenata:)nali zabelqzvash che ediniq kapan ne raboti...tova e taka za da mojesh da si tichash spokoino po stenata bez da te e strah ot nego:)dano da sum ti pomognal <{POST_SNAPBACK}> Да така се минава!! пич много ти благодаря!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Мерси ... направих го Много било лесно само като натискаш скока бе ... аз и движение натисках и за това не е ставало ...Ама пак зациклих явно съм много зле на тая игра ... ето шот от играта да видите каде съм и ако може да се сетите как сте го минали да ми кажете <{POST_SNAPBACK}> minava6 tam prez drugata dupka i ima edno kato vodno kolelo i trqbva da se tyrkuli6 da ne te butne ima dukpki 6te gi vidi6 vyv vodata i minava6 po edin most takyv ne hodi6 do kraq na koleloto ami v sredata se spira6 i se ka4va6 na mosta i tam nqkva ry4ka ima6e. Да така се минава!! пич много ти благодаря!!! <{POST_SNAPBACK}> a tova e mnogo lesno we ti prosto ne si se zamislil 4e nqma drug na4in osven hodeneto po stenata vidqh ve4e, 4e sa ti pomognali. Az probvah da sko4a 2 pyti i vednata se vyrnah zasilih se po stenata i zabavih vremeto za da moga uspe6no da stypna vyrhu onaq platforma zad reza4kata. P.S q kajete nqkoi znae li kade to4no se namirat seifovete na igrata da gi dam na 4oveka 4e v4era i 2mata tyrsihme kade sa to4no, no neusp6en opit da gi namerim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Аз си свалих демото и на първата мисия още зациклих .Почвам да бия,и да бия,и пак да бия,и накрая да бия.По едно време ми омръзва и излизам.Имат ли свършвене тия гадове въобще??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Аз си свалих демото и на първата мисия още зациклих .Почвам да бия,и да бия,и пак да бия,и накрая да бия.По едно време ми омръзва и излизам.Имат ли свършвене тия гадове въобще??? <{POST_SNAPBACK}> ... awe slu4aino da si zabelqzal 4e dolo ti izpisva edni tips takiva kak da napravi6 ne6to tova ti e objectiva da izpylni6 vsi4ko kvoto ti kazva i si gotov tova pyk e tolkova lesno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.