Jump to content
BulForum.com

Prince Of Persia 2: Warrior Within

Lil Scrappy

Recommended Posts

ka4i si 'fraps' ot wareza tq e 300k taq programka moje6 da zapisva6 film4eta i da pravi6 shots i az ne moga da prava shots bez neq... ne znam za6to uj takova leko zaspiva da napravi shota a posle go nqma kato se probvam da go iskaram... ama s taq programka stava dori i film4eta sym zapisal  tuk video1 i video2

Благодаря за тая програмнка!!!!

Когато натиснеш копчето за capture screen то скрийншотите автоматично се появяват в дирекотрията на играта :)

Потърси ги -там са :)

Прав си наистина са в главната директория на играта, а не излизат в paint както останалите!!!!! :punk :punk :punk

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Запецнах :)

Взех 2рия меч, и трябва да направя някои работи,за да се отвори вратата ,в която имератрицата създава Sands of Time.Та вкарах меча в една зепнатина,появи се ръчка..накуде да я врътна?Защото и в 3те възможни случая не мога да намеря как да се кача/слезна и да продължа играта :angry:

Помощ :)

Минах тази част преди няколко дена.Не си я спомням добре амам ако не се лъжа ръчката се въртеше по часовниковата стрелка. При първо завъртане се появява пътя за лявата кула. При второто завъртане се появява пътя за на пред, който ти така или иначе можеш да минеш с прескос.При третото завъртане се появява пътя за дясната кула. Значи за да се качиш на скалата за лявата кула трябва да прескочих трапа пред теб, после както си пред чешмата, по стената от ляво трябва да тичаш и преди да си паднал във пропаста да отскочиш от стената. Би трябвало като отскочиш

да се захванеш за един улей по отсрешната стена. От там нататъка би трябало да се оправиш. Мисля, че това се минаваше така. :D

... помагайте, че зациклих на едно място. това е на нивото, където преследвам из замъка оная булка от кораба, точно след един от "фонтаните на живота"

ето малко shots за да се ориентирате:

http://info.datacom.bg/elko/Images/Razni/POP2/

... помагайте, че зациклих на едно място. това е на нивото, където преследвам из замъка оная булка от кораба, точно след един от "фонтаните на живота"

ето малко shots за да се ориентирате:

http://info.datacom.bg/elko/Images/Razni/POP2/

Както ти е последния screen!! Виж него!!! доло в ляво се вижда, че мойе да се мине!!! трябва да тичаш по стената над ямата, да се хванеш отсреща и да се завуртиш около стената!!!

айде успех!!

Както ти е последния screen!! Виж него!!! доло в ляво се вижда, че мойе да се мине!!! трябва да тичаш по стената над ямата, да се хванеш отсреща и да се завуртиш около стената!!!

айде успех!!

аз оттам дойдох:

.... точно след един от "фонтаните на живота"

а сега накъде :confused

Ми то с тия времена е много обаркано!!! варни се пак там кадето ти казах и смени времето!! опитай така!!!

Ми то с тия времена е много обаркано!!! варни се пак там кадето ти казах и смени времето!! опитай така!!!

т.е. "да го пусна"(защото сега е "изключено" и онези пилони с остриетата не се въртят) и да се върна назад, така ли?

ще опитам. мерси. наистина с т'ва време станах малко шашав :D

под "пускане" имам в предвид времето :)

да и аз постоянно се обарквам!! и незнам в кое време какво трябваше да се направи!!! айде после кажи какво е станало!!!! :punk

Nqkoi namiral li e nqkoe ot oryjiqta koito se vodqt MISELLANEOUS ? az nabarah samo edno ot 5 za cqlata igra ... nqkvo zeleno kato me4 ne moje da se izhabqva i e mnogo silno (no pyk vzima kryv :) )

Nqkoi namiral li e nqkoe ot oryjiqta koito se vodqt MISELLANEOUS ? az nabarah samo edno ot 5 za cqlata igra ... nqkvo zeleno kato me4 ne moje da se izhabqva i e mnogo silno (no pyk vzima kryv  :)  )

brei ne znaeh che ima takiva...kaji kude go nameri ama pod nadpis spoiler plz...iskam da znam sichko za taq igra

след като убих "булката от кораба" и трябваше да намеря заобиколне път до мадамата в червено, стигнах до един "фонтан на живота", който не функционира :confused

какво трябва да се направя за да го задействам?

izpolzvai 4etirite butona na stenite ... natisni gi v opredelen red i fontana 6te se zadeistva (6tom natisne6 pravilen buton toi hlytva ako sgre6i6 se po4va ot na4alo !)

мерси за съвета.

сега имам един по-различен въпрос - как се прави онзи удар, при който се въртиш с една ръка на земята, а с другата ги сечеш отдолу? видях, че в едно интори има подобен удар, но не съм сигурен дали в действителност може да се прави и дали не е на по-горно ниво от играта

мерси за съвета.

сега имам един по-различен въпрос - как се прави онзи удар, при който се въртиш с една ръка на земята, а с другата ги сечеш отдолу? видях, че в едно интори има подобен удар, но не съм сигурен дали в действителност може да се прави и дали не е на по-горно ниво от играта

abe i po-rano go pisah ama kato ne gledate pak shte go napisha..pravi se E E MOUSE1 MOUSE 1 E i trqbva da si s dve orujiq(ako sa ti nqkakvi drugi kopchetata E e udar s dopulnitelnoto orujie a mouse 1 s osnovnoto po default)

abe i po-rano go pisah ama kato ne gledate pak shte go napisha..pravi se E E MOUSE1 MOUSE 1 E i trqbva da si s dve orujiq(ako sa ti nqkakvi drugi kopchetata E e udar s dopulnitelnoto orujie a mouse 1 s osnovnoto po default)

da to4no az popitah za sy6tiq udar. Ta ina4e ima o6te edno qko dvijenie pravi Mouse 1 mouse 1 + E E + mouse 1 pak pravi podobni dvijeniq i nakraq zavyr6va s nqkvo premqtane efikasno e. No tova ne vseki pyt trqbva da go pravi6 az ponqkoga go prava kakto vlezna v bitkata i nikvi udari ne pravi s me4a a napravo po4va da gi rita tam s krakata ne znam kak to4no mai pomopa E + mouse 1 ne6to takova i toi nikyv udar s me4ovete ne mu pravi po4va go s krakata napravo...

zapecnah see ne znam na kade ot tuk ve4e 7 pyt loadvam 6toto mi svyr6vat pqsycite da vry6tam probvah kvo li ne ...

Абе хора ... тъп ли съм ... не знам ама не мога да се сетя как да мина едно нещо ... по - точно като тръгна за лявата кула ... горе скачам на една ръчка ... тя пада ... влизам в една врата ... прескачам едни шипове ... и после има три високи стени ... от които 2 със свещи а другата с ръчка за връщане ... ако може да ми кажете как да се кача ще съм ви много благодарен, че зациклих и пробвах всичко ама не става :blink: ... опитвах се от стена на стена да скачам ама стигам до 3-4 отскока най - много и после падам ;( ... моля помогнете ! ако не може да се ориантирате кажете да кача шот ...

As pa sum oshte v na4aloto na igrata i sum stignal do tam kadeto se biq s nqkva 4erna mumiq.Sled kato q ubiq se premestva na neshto kato terasa ili neshto podobno.Ta iskam da popitam ako nqkoi si spomnq kak q e minal vuprosnata situaciq da pishe :)

As pa sum oshte v na4aloto na igrata i sum stignal do tam kadeto se biq s nqkva 4erna mumiq.Sled kato q ubiq se premestva na neshto kato terasa ili neshto podobno.Ta iskam da popitam ako nqkoi si spomnq kak q e minal vuprosnata situaciq da pishe  :)

След като го биеш ... и както казваш се качва по - нагоре ... се обръщаш към мястото от където идваш и ти се пада в ляво ... тичаш по стената (десен бутон), след което пак тичаш по стената и преди да се е превъртял натискаш скок ... след това тичаш по стената на страни (пак десен бутон) и пак накрая скачаш ... хващаш се за кулонато ... от нея на другата и от там си отиваш при пича ... ;)

Абе хора ... тъп ли съм ... не знам ама не мога да се сетя как да мина едно нещо ... по - точно като тръгна за лявата кула ... горе скачам на една ръчка ... тя пада ... влизам в една врата ... прескачам едни шипове ... и после има три високи стени ... от които 2 със свещи а другата с ръчка за връщане ... ако може да ми кажете как да се кача ще съм ви много благодарен, че зациклих и пробвах всичко ама не става  :blink: ... опитвах се от стена на стена да скачам ама стигам до 3-4 отскока най - много и после падам ;( ... моля помогнете ! ако не може да се ориантирате кажете да кача шот ...

Специалмо заради теб се връщах за да си спомня кво беше!!! качва се като застанеш срещу тази стена кадето е напражо не лявата!!! и почват да отскачаш от 2-те и страни!!! много е лесно!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...