Jump to content
BulForum.com

Prince Of Persia 2: Warrior Within

Lil Scrappy

Recommended Posts

Prince of Persia Warrior Within

Prince_Of_Persia_Warrior_Within_Dvd-front.jpg

*Homepages: Link

*Publisher: UbiSoft

*Genre: Fantasy Action Adventure

*Release Date: November 30 2004

* DOWNLOAD Prince of Persia: The Sands of Time

* DOWNLOAD Prince of Persia: Warrior Within CD Version, DVD Version

* DOWNLOAD Prince of Persia: The Two Thrones

GameZone Rating:

....................................................

Gameplay: 9.1

Graphics: 8.8

Sound: 9.5

Difficulty: Med/Hard

Concept: 8.5

Overall: 9.1

....................................................

System Requirements:

Supported OS: Windows® 98SE/2000/XP (only)

Processor: Pentium® III 1 GHz or AMD Athlon™ 1 GHz

RAM: 256 MB

Video Card: DirectX® 9-compliant graphics card (see supported list*)

Sound Card: DirectX 8-compliant sound card

DirectX Version: 9.0c (included on disc)

CD-ROM: 16X CD-ROM or 4X DVD-ROM

Hard Drive Space: 2 GB

*Supported Video Cards at Time of Release

NVIDIA® GeForce™ 3/4/FX series (including 4MX)

ATI® Radeon™ 7500/8500/9000 families or newer

Screenshot:

GameSpot, 3DGamers, IGN, GmaeSpy

prince-of-persia-warrior-within-20041206042605942_thumb.jpgprince-of-persia-warrior-within-20041206042613239_thumb.jpgprince-of-persia-warrior-within-20041202050755508_thumb.jpgprince-of-persia-warrior-within-20041202050759648_thumb.jpg

prince-of-persia-warrior-within-20041202050806304_thumb.jpgprince-of-persia-the-ladies-of-time-20041118042205758_thumb.jpgprince-of-persia-warrior-within-20041116045636934_thumb.jpgprince-of-persia-warrior-within-20041027051223939_thumb.jpg

599.JPG

За мен тази част си остава най добрата от трилогията

но това не значи че не трябва да се изиграят и другите две

The Sand of Time and The Two Thrones

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply
-Minimum Configuration:

Win 98 SE/2000/XP Only

DirectX 9.0c

1000 MHz Pentium III, AMD Athlon or equivalent

256 MB RAM

NVIDIA GeForce 3 or higher, ATI Radeon 7500 or higher, Intel 915G

DirectX 8.0 compatible sound device

500 MB hard drive space

Windows-compatible mouse required

-Recommended Configuration:

Win 98 SE/2000/XP Only

DirectX 9.0c

1.5 GHz Pentium 4, AMD Athlon or equivalent

256 MB RAM

NVIDIA GeForce 4 or ATI Radeon 9500

DirectX 8.0 compatible sound device

500 MB GB hard drive space

Windows-compatible mouse required

Toku shto e instalirah na moqta mashina

mi kvo da vi kaja taq igra e jestoka

ima super mnogo nachini na bitki shvatki

zimash im tehnite urajia awe igrata e mnogo bqsna

grafikata e perfekna

trqbva da se vidi ako vi e haresala Prince Of Persia The Sand Of Time

tazi shteva pleni oshte poveche

ochakvam e s netarpenie

trqbva da e probvate :D

Blagodarnosti na Lil za hubavoto Demo. Kato cqlo igrata e mnogo hubava, no kakto vinagi i kucat kamerite. Nqkoi put zastava v edno takoa polozhenie, che dokat se opraish oniq sa te otrepali. S butona "X" dolu gore se opravq, no chudq se nqma li nachin da opravqt tiq kontroli za dvizhenie.

A sega da popitam tezi, koito sa igrali demoto. Minah bitkata s onazi madama, makar i ot tretiq put :P Obache v zamuka neshto ne moga da se orientiram, minah tam razni vurtqshti se prepqtstviq, uspqh da aktiviram vrati tova onova, no stignali do vtorata mivka :D ne znam kakvo da pravq. Gledam, che tam se hodi v ugula na edna stena, a dolu sa iglichkite. Izliza mi help suobshtenie da izpolzvam "space" za skok ot stena na stena, no ne vizhdam kude moa da skocha osven v propastta, nqkakvi idei :confused

DJ MaTriX

Priatel igral li si Prince Of Persia The Sand Of Time che si tragnal da sakash DEMO-to na Prince Of Persia Warrior Within !?!

Ta po tvoq problem

znachi otivash v danoto i zadarjash desnia buton na mishkata picha pochva da hodi stranichno po stenata i kato stignesh sentara natiskash skoka [space]

i posle se prilepqsh na drugata stena i pak natishkash skoka i taka se otlaskvash dokato stignesh gornia krai

Stegnisa malko

to vav The Sand Of Time se izpolzva tova mnogo pati

ai uspeh

ako si igral predishnata chast bi trqbvalo da znaesh che geroq moje da hodi stranichno po stenite

Edit:

Kato se vratne DEMO-to zapochvat da ti davat chast ot nivata i umeniata na geroq

Ochakvam palnata versia s netarpenie

Lil Scarppy, mersi za kratkoto obuchenie, ei sega shte probvam da vidq kak shte stane. Inache po purviq ti vupros, ne moga da kazha, che sum igral Prince Of Persia The Sand Of Time, no q imah instalirana i taka nqmah vuzmozhnost da q ponaucha. Inache s gordost zaqvqvam, che prevurtqh Prince Of Persia 1 i Prince of Persia 2, kato dvoikata si e klasika i s 300 zora q vrutnah. Osobeno kat se stigne na shahmatovata masa, olile maiko, 7 dena 7 noshti ne sum spal zarad taq igra :D Posle izlezna Prince of Persia 3D, no za men tfa ne e P.O.P. a si e pulna boza.

Imam oshte edin vupros, Sand of time ima i novata chast na P.O.P. imat li neshto obshto, v smisul da ne bi tfa novoto da e neshto kato produlzhenie, ot siuzhetna gledna tochka, ako q taka da zema pak da si slozha Sands of Time... ko shte kazhesh ?

DJ MaTriX

Shte ti kaja samo edno ako bqh as na teb shtqh da pochna parvo Prince Of Persia The Sand Of Time i sled tova novoto predlojenie

mi bitrqbvalo da ima neshto obshto no kato doide sqlata igra shte razberem

preporchvam ti parvo da izigraesh The Sand Of Time za da vidish i shvanesh za kakvo stava vapro i posle da pochnesh

Prince Of Persia Warrior Within inache spored men nqma da ti e interesno

to e vqrno che kato zeh da sakam DEMO-to vidqh mnogo novi raboti koeto teparva shte vidim kato doide palnata versia zatova izigrai predishnata chast za da znaesh pone kak stavat starite umenia na geroq

Ami taka sha praa. Ama iskam pone demoto da vrutna, dotuk nqma izgledi skoro da go vrutna de :P Ne shavanah za kfo sa tiq zhulti tochki ama to mnoo raboti oshte ne sa mi qsni v taq igra. A shto se otnasq do stenata, oshte sum tam. Prohodih stranichno, skochih na drugata strana i ot ram direktno v dunoto :D :P :woot

DJ MaTriX

Priatel

Slushai sq

znachi kato tragnesh da bqgash stranichno po stenata kato stignesh sentara i se otlaskash sas Space i za chast ot sekundata kato stapish natiskash pak Space posle pak za chast ot sekundata kato stapish natiskash Space i taka posle stapvash na edin lek otvor na stenata i nasochvash strelkata na [<--] i se svashtash za kraq a propasta davash nagore strelkata i Space [skoak] i izlizash tazi tai slojna situasia za teb

Eto za tova ti kazvam da zemesh da izigraesh parvo preshnata chast tam shte se nauchish leka poleka na sichki tia tankusti

Ai kato go minish pishi :excl:

4akaite az da va pitam ne6to. Ta zna4i P.o.P SoT ne iska6e da mi trygva na videoto prosto ne e napraveno za vsi4ki video karti kakto primerno doom 3 ( stava na moito video) naro4no e napraven toq software da si kupi6 videokarta. Dori s oniq 3D-Analyzer ne mi trygva6e kato mahna efektite. Qsno e 4e Iziskvaniqta ne pokazvat GF 2 Ti 64 MB DDr , no i pri doom 3 bqha taka no igrata mi trygva6e a P.O.P SoT ne 6te koqto vys6nost bi trqbvalo da mi trygne dori na normal details tq spored men e po-leka ot doom 3. Ta vyprosa mi e taq sy6tata li e ima li smisyl da e svalqm ? Dali 6te moga da e podkaram ili 6e trq novo video 4e mnogo mi se igrae6e PoP kato izlezna i ne mojah, a mnogo haresvam 3D personite v toq stil.

Elemental^

Mi vikam da probvash

drapnigo kvo tolkova i vish moje da ti tragne DEMO-to

i opredeleno si zaslujava da badat izigrani

The Sand Of Time and Warrior Within

DJ MaTriX

Priatel kvostana minali onaq qma ot shipove :D

DJ MaTriX

Priatel kvostana minali onaq qma ot shipove  :D

Ne stavam za taq igra :zzz Inache opitah nai-malko 50 puti. Do vuprosnata qmichka veche stigam sus zatvoreni ochi :D Utre kat se vurna ot rabota pak shte opitam, inache tvurdo sum reshil da pochna s sands of Time kakto mi preporucha, predpolagam tam shte natrupam poeche opit za tfa demo :)

Ne stavam za taq igra  :zzz Inache opitah nai-malko 50 puti. Do vuprosnata qmichka veche stigam sus zatvoreni ochi :D Utre kat se vurna ot rabota pak shte opitam, inache tvurdo sum reshil da pochna s sands of Time kakto mi preporucha, predpolagam tam shte natrupam poeche opit za tfa demo :)

ehh ko stana e maina nali v4era i po MSN ti obiasnih nai prostia na4in ;) kak da go mini6 izlaga6 sa maina :)

ehh ko stana e maina nali v4era i po MSN ti obiasnih nai prostia na4in ;) kak da go mini6 izlaga6 sa maina :)

Ти ми го обясни след като бях направил този си поуст. Иначе днес имам време да опитам пак. А сега съм решил да се уча на Sаnds of Time ама глеи какъв гаден проблем пък там...ский тука ко стаа УЖАСТ

DJ MaTriX

Ako oshte ne si go minal

sq cheti

znachi da ne pompish skoka [space] a kato skochish kato se prelepi natiskash skoka bez da pompish space

prosto go natishkash kato se prelepi leko do stenata

az mu napraih zapis sas fraps kak s minava :D

btw tva kolko niva ima ?

igrata e jestoka maiko ne mojah da se naslada na sands of time oba4e tova mi trygva. Kato go igraq na 1024 na low me hvyrq ot igrata. A kato go igraq na Medium ne me hvyrlq =))) :wir ta i az stignah do tova mqsto i si4ko shvanah deistvam po stenata zahva6ta se na edno ryb4e i ot tam ne znam na kade da trygna toi ne se izka4va do gore stiga samo do nqkade. Q mi pratete i na men tova snimanoto s fraps da vida to4no.Dano da mi trygne i pylnata versiq.

Wow izhvyrli me i na medium pi6e the game ended unexpectly. I to4no na ryb4ero deto se zahva6ta stranno. Smotanata mi videokarta. Nqma moga mai se naslada na pylnata versiq.

Dano na full version da ba4ka no az si mislq 4e pa 6a imam toq problem s shaders. i 6te trq da 4akam dosta vreme 6a zaminavam 6a zema videokarta qka ot tuk. Oba4e problema e 4e kato zamina nqma da imam Monitor i kutiq 6e trq da iz4akam izvestno vreme pak da si kupa i monitor.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...