Shalome Posted October 17, 2004 Author Share Posted October 17, 2004 ov3rm4n , ne e nujno da mi dublira6 postovete znam ,4e si gi pro4el ve4e mi stava neudobno ot prekalenoto ti vnimanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Няколко бисера от класна по български Обяснява за купуване на щори:"И така и така е топло,и така и така се печете,но поне да става по-бързо" 1 от класа:"Кое,печенето ли?" "Да.И една от колегите по химия или физика ми го каза"(като завърших подгответо разбрах,защо казваше "колеги",а не "колежки" Аз-Кога ще е патрона на училището(патронния празник) Тя:В момента го леят в 1 завод 1 пич:"Ще изпитвате ли утре" Тя:"Аз предупредих Веско,тази седмица всички ще минете през месомелачката" The history bissers are comming Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyTag Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Сега се сетих за едни които предлагаха някаква прахосмукачка и ходат по домовете. И когато бяха пред нас и единия вика "Тази прахосмукачка не само просмуква тя обира и всичкия боклук и всичката мръсотия от пода" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalome Posted October 17, 2004 Author Share Posted October 17, 2004 sedim v edna kry4ma s nas sa poznati ,koito za pryv pyt q pose6tavat i gledat menuto .Obry6tat se za syvet kakvo da si izberat i moqta priqtelka kompetentno im prepory4va : vzemete si pile6ki ezici na skara , mnoo sa vkusni i sa dosta golemi , pri koeto pokazva s prysti goleminata im i tq naistina e vnu6itelna , nqkade kam 10 sm. Vsi4ki myl4at i q gledat nedoumqva6to .....tq pyk gleda nas pri koeto az edvam sdyrjaiki se ve4e ot smqh dobavqm : dam pory4aite si ...ot pile - klukarka sa zatva sa takiva golemi malko se be6e obarkala , vmesto svinski pile6ki ezici ama .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Някои от миналат година в даскалото... "Тихо! Не чувам тишината!!!" ""Еврика"викнала Цилвия и Васко скочил гол на улицата." "Затвори я тая уста, че ще погълнеш черната дъска" Link to comment Share on other sites More sharing options...
glog Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 sedim v edna kry4ma s nas sa poznati ,koito za pryv pyt q pose6tavat i gledat menuto .Obry6tat se za syvet kakvo da si izberat i moqta priqtelka kompetentno im prepory4va : vzemete si pile6ki ezici na skara , mnoo sa vkusni i sa dosta golemi , pri koeto pokazva s prysti goleminata im i tq naistina e vnu6itelna , nqkade kam 10 sm.Vsi4ki myl4at i q gledat nedoumqva6to .....tq pyk gleda nas pri koeto az edvam sdyrjaiki se ve4e ot smqh dobavqm : dam pory4aite si ...ot pile - klukarka sa zatva sa takiva golemi malko se be6e obarkala , vmesto svinski pile6ki ezici ama .... <{POST_SNAPBACK}> Setih se i az ne6to podobno...Rabotih v edin restorant i edna ve4er v nai-golqmata ludnica edna ot servitiorkite vletqva na bara i pita "Pile6kata parjola ot vrat li e? " Golqm smiah be6e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalome Posted October 18, 2004 Author Share Posted October 18, 2004 hahahahahah ili svinski krilca a vednyj pak v zavedenie pitame ima li caca ,servitiora otgovarq : predlagame samo inteligentna riba ,imame pastyrva - e nie nqma si govorim s neq 6te q qdem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 hahahahahah ili svinski krilca a vednyj pak v zavedenie pitame ima li caca ,servitiora otgovarq : predlagame samo inteligentna riba ,imame pastyrva - e nie nqma si govorim s neq 6te q qdem <{POST_SNAPBACK}> Tva be6e iako Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Класния: "... знаете ли мен как ме ебе за тия папки и дневници а ? Аз ги имам на ксерокс отсъствията ся ясно ли ви е уе ! Тоя дневник на мен не ми тряя уе,за мен той е парцал ..." последва замерване с дневника по един от класа ама пича има рефлекси на умряла котка и избегна удара с дневника Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Жената мъж от ЕГ-то:"Я не се дръжте като паднали от гората!" Дюлгерова (или там както й е имато):"И сега запишете 19.. година на раждане и на смърт" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcG Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Ако ви се четат бисери в dir.bg има супер много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 2 бисера от казармата: "Ай ся да спъмтате" и "Къф си тис бе".Тва бяха лафофе на един тъп ефрейтор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Учителката ми по математика навремето : Аз на кого говоря бе на оня дет клати дърветата - при което всички се обръщат към прозореца Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 2 бисера от казармата: "Ай ся да спъмтате" и "Къф си тис бе".Тва бяха лафофе на един тъп ефрейтор. <{POST_SNAPBACK}> ама превеждай де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Учителката ми по математика навремето : Аз на кого говоря бе на оня дет клати дърветата - при което всички се обръщат към прозореца <{POST_SNAPBACK}> Яко. На морето(идва буря):Аз предлагам да бързаме. Гостоприемен собственик на ресторант:"А аз предлагам да седнете и да изчакате ей тука да ви приготвим нещо" Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Eto biserite na Boja Stanevska (ex-daskalka po istoriq v MG-to). Izdadohme daje knijka v 3-oen tiraj za pensioniraneto i. Enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 edna stara daskalka po nemski koqt mi vodi samo 1 godina "pisaha za vas po televiziqta" "stiga ste tropali po 4inovete kato arjentici" "kakwi sa tezi smehuvki" "upgreid?kakwo e towa?nqkuw motor li?" slu6am muzi4ka az na walkmana i onaq mi vika"mahni si tozi displey ot u6ite" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Eto biserite na Boja Stanevska (ex-daskalka po istoriq v MG-to). Izdadohme daje knijka v 3-oen tiraj za pensioniraneto i. Enjoy <{POST_SNAPBACK}> Малко са.Аз от 15 септември до сега-18 октомври съм записал на мойта над 20. Ето няколко: В такива случаи на родителската среща аз казвам:"Ученикът е тъп" Пазарлъци не стават при мен-да ви приличам на краставичар. (Някой извиква от долния етаж и се чува през прозореца):Абе как ша ми пишете 4 бе госпожо (Тя се подава през прозореца и вика)Не четири,а две ша ти пиша бе скот.Само да та барна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Малко са.Аз от 15 септември до сега-18 октомври съм записал на мойта над 20. Ето няколко: В такива случаи на родителската среща аз казвам:"Ученикът е тъп" Пазарлъци не стават при мен-да ви приличам на краставичар. (Някой извиква от долния етаж и се чува през прозореца):Абе как ша ми пишете 4 бе госпожо (Тя се подава през прозореца и вика)Не четири,а две ша ти пиша бе скот.Само да та барна. <{POST_SNAPBACK}> be to imah oshte failove ma ne gi namerih Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 ми то тва не е бисер ама един път Йоргова по българси в ЕГ-то каза за един час 83 пъти "съответно" иначе го казва към 40 ама вече никой не й брои Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalome Posted October 18, 2004 Author Share Posted October 18, 2004 na ov3rm4n s lubov da si moderator si e got 4ete6....ot teb se lee pot na foruma si kato SOT po nqkoga grymootvod i izto4nik na nai-vyzvi6en flod pazitelq na pravilata leti na baba Qga na metlata ot post na post ...ot prost na prost za tva kogato izprostqva ili po-nejno kazano - izbiserqva 6te trqbva da mu se pro6tava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Да беше добавила и нещо от тая бозица http://warezru.veno.biz/invision/index.php?showtopic=18697 Ето досегашни бисери на Димитрина Казакова каза: част 1-само и лично нейни. 1.Какво?Какво?В Америка имало всичко ли?Щели да вземат всичко ли?Ша земат античния театър......ГА МА НЯМА. 2.Аз както съм дошла тука с тия дисаги...като хитър Петър с 1 торба лъжи. 3.Ах,каква обстановка на механа(много е тъмно).Добър вечер ученици. 4....и унищожавали християни. 5.То е тъпо така да се говори.Как така ще се страхуват от християни. 6.Не хора-ние говорим за какво говорим.? 7.Пак ли тоя го хвана липсата(отсъства)? 8.Ееееееее...тука трябва казан за боклук да ви сложат бе.Вие само плюскате бе. 9.Не ме гледай-не съм Нефертити. 10.Вие естествено знаете къде е Византия къде е Византия?(без разделеност в интонацията) 11.Ти каде ма джасна при робите бе. 12.Ооооо.Смехурко,к'во става днес. 13.В такива случаи на родителската среща аз казвам:"Ученикът е тъп" 14.Пазарлъци не стават при мен-да ви приличам на краставичар. 15.И дори преди Аспарух да направи Дунавска България-чао(звънеца би). Част 2-бисери между ученици и нея 1. (Някой извиква от долния етаж и се чува през прозореца):Абе как ша ми пишете 4 бе госпожо (Тя се подава през прозореца и вика)Не четири,а две ша ти пиша бе скот.Само да та барна. 2. (тя)По какъв въпрос ще пишеш (Ася)Не знам.Вие ще кажете. Ми аз ти давам възможност бе серсем.К'во ми викаш "Вие кажете" 3. Тя:Ох,мързи ма. Ние:И нас ни мързи госпожо. Тя:То вас постоянно ви мързи. 4. Обяснете ми къде е палестина. Райна:На Балканския полуостров Вальо:На Апенинския полуостров (викайки)Значи вие въобще си нямате представа че на Арабския полуостров е Палестина.Къде е Палестина. 5. Госпожо,къде да седна. (хладнокръвно като Хитлер)Ела тук на главата ми седни. 6. (тя)Ние не дъвчем дъвка за балони.(изважда една) (ние)И ние не дъвчем за балони. Да ми преподавате случайно?(GSM-a и звъни) Госпожо излагате се. А ся като много знаеш дай да запиша на майка ти телефона. Сори за дългия пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Prodyljavame v pravilnata tema Аз не мога да разбера какво се връзвате на модераторите. И те са хора, не са от сой и естествено е да правят неща които не ви харесват. Мен също много неща не ми изнасят, но си затварям плювалника и въобще не ми пука. Все пак това не е реалния живот, а некъв скапан нет! автор: караман Armored SaintАмерикански хеви-крисчън метъл....ебати...още помня една реклама за тая група - "Това е американския метъл - плащаш и го имаш!" После християнБтвото не било еврейска секта и американците не били роби на евреите.... автор: Agarvaen Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Vednyj dokato bqh v kenefa po golqma nujda , i slu6am ot gore - na gorniq etaj v kenefa se slu4va slednoto: tam jiveqt maika i dy6terq.maikata se kazva stoqnka,a dy6terqta daniela. zna4i dy6terqta se zakliu4ila v kenefa a maika i bluska po vratata i vika "Danieloooo izlizai maaaaaaaa maikati da e**.izlizai 4e 6e se naseraaa." dy6terqta se hili super mnogo i vika "nqmaaaaaaaaa hahaha neka tiiiiiiii hahahaha." i taka si vikaha 30 minuti.az se spukah ot smqh.i nakraq zeh da im vikam po vintilacionnata 6ahta "da vikam li pojarnata eeeeeeeeiiiiiiiii" i maika mi i ba6tami se spukaha ot smqh. da poqsnq samo 4e i dvete sa s povreda v mozaka i sa zavyr6ili stefan karadja Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 учителка по география в ег пловдив (не й знам името) тази лампичка в учебника.. в час по география и това ще стане след 5 милярда години в учебника пише след 6-7 е той учебника е стар и сега ще ви покажа една снимка на планетата от.. един се обажда:панти века! дюлгерова от ег-то той водеше безразборен секс къде е твоя работа? учителка пита 1 пич който има 3 е ти на тройка радваш ли се? ми не е двойка уе майна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.