tarbanov Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 trqbvat mi seriini nomera za tezi windowsi no dane sadarjat bukvite "G" i "H" mersi win xp pro SP1 win 98 SE Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 trqbvat mi seriini nomera za tezi windowsi no dane sadarjat bukvite "G" i "H" mersi win xp pro SP1 win 98 SE <{POST_SNAPBACK}> Имам генератор за WinXP SP1 и SP2. Ако те интересува прати едно PM с твоя мейл да ти го пратя, че вече не помня откъде го свалях, може и тук в warez-a да го има. Това не трябва ли да е в Requests? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted October 16, 2004 Author Share Posted October 16, 2004 tva go ima v warez-a ama neospqh s nego da generiram tova koeto mi trqbva Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Стига бе. Шегуваш се. Толкова теми има за това. И ти пусна нова - да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.