[GM]DINOBOT Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Sq si slojih dyno soltek SL-65SPE2-Intel 865PE Kato pusna AINDA32 i dam na "dynna platka" mi izpisva,4e ne moje da razpoznae dynoto!Sy6toto e i na testa za 4etene na pametta Izkarvam 2400 to4ki i pak mi pi6e,4e dynoto e nerazpoznato! tova normalno li e? Kkavo da naprava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Хахаха, и тва било проблем с дъното. Изтегли най-новата версия на еверест (новата аида) и там ще ти дава всичко http://www.warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Ever...resthome150.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GM]DINOBOT Posted October 16, 2004 Author Share Posted October 16, 2004 Mi izteglih go we pi4,i everesta i nai-novata aida!!! Pak-dynna platka-NEIZVESTNA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Priatelio da ti imam problema. Da ti e jivo i zdravo dunoto Ne si misli purvo nai-loshoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GM]DINOBOT Posted October 16, 2004 Author Share Posted October 16, 2004 Priatelio da ti imam problema.Da ti e jivo i zdravo dunoto Ne si misli purvo nai-loshoto <{POST_SNAPBACK}> mersi,mersi...dano zavbyde6te nqmam nikakvi problemi no sega ne e taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Тогава ще чакаш да излезне по-нова версия. Това не е хардуерен проблем, ако това си мислиш. Просто аида няма в списъка твоето дъно Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 това е мисля точният модел на дъното ти SL-86SPE2(ти си писал друго) и то ако не се лъжа излиза маи юни месец и е доста ново и просто го няма в Еверест още както ти казва човека по горе така че проблема ти е децки и няма за какво да се притесняваш Ако си толкова притеснен пък сваляи това Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GM]DINOBOT Posted October 16, 2004 Author Share Posted October 16, 2004 OkI 10kq all! btw-bihte li mi dali link kym nqkoq programa za testove na dyna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Choveche radvai se novoto si duno ne se zanimavai s gluposti. A inache se sestam samo za SiSoftware Sandra Professional (Win32 x86 Unicode) Ne sum siguren dali ste ti svurshi rabota za dunoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.