Vinetu Posted May 30, 2003 Share Posted May 30, 2003 Nqkoi ima li nqkvi materiali za rabota s DirectX ama na po-prosti4uk ezik kato za na4inae6. Ako imate 6te mi e i ot polza nqkuv tutorial How to write a game in DirectX 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 30, 2003 Share Posted May 30, 2003 Naskoro bqh mernal v data.bg podoben post...4e daje imashe i razni predlojeniq. Ako nikoi tuk ne ti dade ideq mojesh tam da proverish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 osven ako ne go e post-nal tam pak toi.... ne 4e ne6to ama toia post ne go shva6tam. Ako 6te i 10 pati da go postne6, a ne kakto v slu4aia "samo" dva pati... samo se 4ui kakav tutorial tarsi6 be 4ovek "How to write a game in DirectX" ?!?!?!?!? me sam v orkestara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinetu Posted June 1, 2003 Author Share Posted June 1, 2003 ov3rm4n, problem li ima6 be, govedo . Ako iska6 da znae6 ne sum post-val v data.bg. A kolkoto do vuprosut toi si e 100% qsen (edinstveno "in" trqbva da e 'using" - my mistake). Za poreden put ti kazvam druj si golqmata usta zatvorena 6tot ni6to smisleno ne izliza ot neq!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 opitai da potursish : -Directx Programming -Working with Directx -Game Development using Directx peace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.