Jump to content
BulForum.com

The Animatrix

Recommended Posts

A we kvo mu ima na parvoto film4e, 4e toi Osiris go spomenavat v Matrix Reloaded toi i ekipa mu ospqvat da prata suobshtenieto na Zeon, 4e gi napadat! Inache na men Animatrix mi xaresa ne kato efetki ami kato istoria mnogo ot sitoriata na Matrix moje da nauchite dokolkoto do film4eto biva go we kvo pove4e moje da se iska! :evil

P.S. A i v edinia eposod deto edin pi4 se samoubiva toq pi4 e posle sashto v Matrix Reloaded toi e pi4a deto vse se vlachji sled Neo shtoto Neo go spasqva dokato pada go izkarvat ot Matrix-a i za tva sq mu pravi kvoto mu naredi Neo nosi mu bagaja pravi mu kafence i drugi takiva raboti!

/me si otbelqzva, 4e furiozo e predubeden i ne za4ita 4ujdi mneniq...

Pi4 ne sam dlajen da haresvam nqkvi detcki risuvani film4eta.Siguren sam, 4e vse neshto ot tova, koeto az haresvam ti nqma da haresash, zna4i li tova, 4e ti si tupo par4e? Spored tvoite dumi da.

Kakto i da e...haresvam Final flight ot osiris samo zaradi dobre izpipanata grafika...ina4e tiq istorii sam gi vijdal dufkani v mn animacii(robots vs people)...no tova, kogato bqh na 7-8 godinki...

HitMan ti si typ shtoto izpolzvash dumata 'Alw'

basten ti si typ shtoto filmcheto ne se kazva final flight to osiris a final flight of the osiris

JESUS ti si typ shtoto nicka ti e typ

edinstvenata cel na posta mi beshe da indikiram pred horata koito pitat za The Animatrix tova che ne spodelqm mnenieto vi

1.Gledah go 1 pat samo...puskah go 2 pati shtoto 1 pat zaspah...i ideqta mi beshe da kaja koe i za kakvo gore-dolu stava za gledane...posle cqlata animatrix q shutnah...taka 4e ne pretendiram izobshto za imeto.

2. Kato kazvash mnenieto nedei da obijdash drugi useri...tova prosto pokazva, 4e ne uvajavash nito foruma, nito sebe si...

Sorry 4e e offtopic

HitMan ti si typ shtoto izpolzvash dumata 'Alw'

basten ti si typ shtoto filmcheto ne se kazva final flight to osiris a final flight of the osiris

JESUS ti si typ shtoto nicka ti e typ

edinstvenata cel na posta mi beshe da indikiram pred horata koito pitat za The Animatrix tova che ne spodelqm mnenieto vi

Мoia pone ima smisal,a tvoi.kakvo e mu e tupoto na nikami az imam tatoo na ramoto jesus i taka mi vikat

Emi znachi si unikalen we Isuse! A do Basten furiozo moje da si obijda seki koito iska toi ne obijda frug user shtoto si Moderator i sha si pravi kvoto shte. :evil

P.S. Ako furiozo ima nujda ot advokat az sam na sreshta :D!

ale kak mozesh da sudish horata po nicka koi tup i koi ne.Prosto zamislise malko na svoite izrechenia i si napravi smetka Kak mozesh da kazesh che nicka na niakoi e tup i sledovatelno da kazesh che picha e tup.e tova zakluchenie koeto ti vadish e tupo

JESUS mnogo 4esto butash bezsmisleni replay-i pri tva po mnogo ... ako nqma kakvo da kajesh za nqkoq tema si zamal4i ... vav vseki topic imash post pri tova pove4eto dali shte gi ima ili ne vaobshte nqma zna4enie ...

jesus e opasen ve, za po malko to 20 dni napravi poveche ot 400 posta

tva e postijenie s koeto dori legendarniq ~DesertSkull~ nemoje da se pohvali

ako prodyljava s tozi ustrem shte e pyrviq chovek v istoriqta izvoyuval zvanieto Dyrven Filosof v ramkite na 1 mesec ;S

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...