Jump to content
BulForum.com

Scary movie3

Recommended Posts

Ako ne gresha po tova koeto kazva JESUS che pochva kato pyrva chast...Znachi predi vreme mi dadoha film koito mi razpravqha che bil Scary Movie 3...Samo deto filma se kazvashe "Scream If You Remember What You Did Last Friday 13th"...kato cqlo mnogo glupav i kato che li parodirasht samiq Scary Movie 1...razbira se moje i da gresha dali za tozi film stava duma i se nadqvam naistina da ima Scary Movie 3...ama...ako ima individ deto goni teenageri s kukata...znachi e toi....i qko sux! :sick :sick :sick

"Scary Movie 3", както винаги ще му е малко трудно да излезе при положение, че в момента още се снима. Официалната премиера в Америка ще е на 3 Октомври 2003г. По-раншни копия едва ли ще излезат. бтв JESUS, сигурен ли си, че филмът, който качваш е "Страшен Филм 3", а не "Shriek If You Remember What You Did Last Friday 13th", но с rename-нато име.

п.с. третата част няма нищо общо с първите две. Даже братята Уейънс няма да се режисьори на филма, нито пък ще играят в него. За сметка на това зад камерата ще застане богът на пародията Дейвид Закър ("Airplane 1-2", "Naked Gun" and etc). Освен това сюжета ще пародира "Властелинът на Пръстените", "Стар Уорс" и "Хари Потър". Искрено се надявам да не лежи на старите си лаври, а да видим нови оригинални смешки/скечове, както искате го наречете. Дано...

Ето ви и плакатите, от който става ясно, че Пластелинът и Бари Тротър няма да са единствените, които филмът ще пародира. Мисля, че гаврата на постерите със "Следите", "Предизвестена Смърт" и "Хвани ме ако можеш" са доста добре направени и ме разсмиват без още да съм гледал филма. :D

SM3_poster1.jpg

SM3_poster2.jpg

SM3_poster3.jpg

JESUS

Gore dolu za kolko vreme shtego kachish???

Peace!

na men mi dadoha disk na koito pisheshe scary movie 3.Pusnah go pak pochnaha sushtite prostotii i smeshki obache se okaza drug,nai interesnoto che imashe suzet kato drugite,i az zatova sum se oburkal.a za scary movie 3 toi oshte se snima

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...