afx Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Ами моите приятели се отнасят напълно нормално с мен, слушам си такава музика, но не се обличам и държа като такъв, в смисал, не съм с дълга коса не нося кожени дрехи, кубинки и тем подобни металски одежди, на пръв поглед никой не би предположил каква музика слушам, но вътре някаде дълбоко в себе си, си оставам такъв И не смятам, че с начина си на обличане и поведение трябва да съм такъв, защото до някаква степен това е вид комплексарство, това си е лично мое мнение и се надявам да не обида никой с него <{POST_SNAPBACK}> Поне мен не. Аз съм на същото мнение и изповядвам твоята идеология Макар че ... всеки може да се облича както си иска. Не това е важното - това е само черупката... Иначе не пречи да се забавлявам със приятелите си (някои от тях луди фенове на поп-фолк, сръбско, гръцко...) Предполагам че ме понасят заради това което представлявам, а не заради нещата които биха следвали от това че слушам тежка музика. (стига да не им досаждам с нея ) Ще завърша със поговорката "По дрехите посрещат, по акъла изпращат" Струва ми се че е подходяща за случая Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Ще завърша със поговорката "По дрехите посрещат, по акъла изпращат" Струва ми се че е подходяща за случая <{POST_SNAPBACK}> Tochno taka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 сега зависи за кви метали си говорим щот от метал до метал има разлика....има таквиз дето си се обличат с черните дрешки и кубинките носят си вериги и си се кефят на традиционни метал банди........има death метали дето чак ме плашат има готик.......има нео метали........е аз слушам нео метал....и карам aggressive skates обли4ам що годе широко и разпуснато..,но имам стил...гледам по такъв начин да се обличам че и мен да ме кефи.....да се отличавам от останалите.....и да ме х аресват всички .......еми.....не мога да се нарека метал........въпреки всичко....... .....олелеее колко пъти употребих думата метал..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeLrIpPeR Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Защо бе приятел така разделяш Има много традиционни и дет банди По темата: На 22 години навършени съм, това е Музиката за мен и не може да се промени, с коса почти до кръста съм, ходя си със старите (пък и с новите) кубинки, къпя се редовно Не нося вериги, пентаграми и блах (е хубаво де, като по-млад май носех ) Ходя си на работа и уча (почти съм се дипломирал)...Често ме бъркат с момиче в тъмното Толкова често и отдавна е така че съм престанал да му обръщам внимание...В училище (Механото съм завършил) се знаехме до един тогава...никога не сме били много.Дори и след време да нямам същия външен вид, това няма да си ме промени... Слушам хард рок, хеви, пауър, готик, грайнд, дет, детграйнд, блек-дет, индъстриъл, прогресив, нойз, хардкор, поп музика от 80те ....групи от края на 70-те до днес...Просто слушам това което ми харесва @Agarvaen - Наско, ти нали беше от Бургас , я разкажи какво е било в меката на българската ъндърграунд сцена едно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Защо бе приятел така разделяш Има много традиционни и дет банди @Agarvaen - Наско, ти нали беше от Бургас , я разкажи какво е било в меката на българската ъндърграунд сцена едно време <{POST_SNAPBACK}> Ми не ве От Пазарджик съм.Но ще поразкажем двамата с един френд.Той е кореняк бургазлия,а аз съм отскачал по фестове Тогава си беше истината - тълпи бесни фенове из Морската столица(пънкари,метъли,скинове,хипари,кораджии - с две думи - *сичко) Помня последния голям метъл фест - "Метъл без граници" Бургас'2000. Имаше сякакви изпълнения,пък уж беше метъл без граници .Demonism накараха публиката да врещи като изнаслабена с огнените изпълнения,Клеймор се изгавриха много здраво със всички,Карцер дъниха като никога. И голямата издънка - Korozy - бившите Корозия,които показаха ВЕЛИКО пренебрежение към нещастните български фенове и ги псуваха. Чуждестранните групи така и не дойдоха(като изключим Unholy Ritual - Гърция). Ама и по-рано беше яко - "Satan",туй-онуй,"Охо-Бохо"....спането под Моста и мноооооооо други хубави неща...Ееех носталгия... Това е да си метъл - живот на скорост И много бира..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeLrIpPeR Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Точно така си беше Аз 2000 година не можах да дойда, но 99-та отскочих замалко Rotting Christ не бяха за изпускане И кажи на Милен да не бърка кой от къде е тогава, 'щото аз пък съм те запомнил че си от Бс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 И кажи на Милен да не бърка кой от къде е тогава, 'щото аз пък съм те запомнил че си от Бс <{POST_SNAPBACK}> За Rotting Christ - май ще пускат нов албум. А Милен се е объркал,щото тогава още не се познавахме мноо добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wish|Master Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Az naprimer slu6am vsqkakva muzika koqto me kefi... Slu6am Metal kato pod tova iamm predvid grupi kato Linkin Park, Rammstein, Manson, Nihtwish(moje da se razbere po nick-a mi ) no osven metal me kefat i mnogo drugi stilove(House, Transe, Punk , Rock ect.). Ne se obli4am kato metal i priqtelite mi me priemat savsem normalno(vupreki 4e sam golqm idiot ). Nikoi ne me pital 6to slu6am takakva muzika ili 6to ne se obli4am kato metal(osven edin pr. koito slu6a po tejko i se obli4a kato metal) prosto si me priemat koto normalen(ne 4e ne sam de). V kraina smetka vajnoto e kakvo e otvutre i kak se darji6 s horata i nai vajnoto e da si veren vinagi na tova koeto te kefi i ne da se kefi6 na ne6to samo da se haresa6 na drugite. Aide tva e ot men Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Всички казват че изглеждат така, както си се харесват. Еми хубу, щом ви харесва да сте Harrison-и... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 ei teq harriosn-i we.kat be6e pusnata temata za HARRISON se pitahte kvo e tva sia sqka vtroa duma za Harrison-i Agarvaen ti si tozi 4ovek nali?:http://www.metalbg.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=118 Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 ei teq harriosn-i we.kat be6e pusnata temata za HARRISON se pitahte kvo e tva sia sqka vtroa duma za Harrison-i Agarvaen ti si tozi 4ovek nali?:http://www.metalbg.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=118 <{POST_SNAPBACK}> Онова е Agarvaen от Demonism, а този Agarvaen каза, че не е от Demonism Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 aham sega razbrah.pitah shtoto ot vashia razgovor ne mi stana qsno dali e toi ili ne e toi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Що нямаше нито едно нормално мнение не разбрах... Линкин Парк били рапъри, Лимп Бизкит метали . Човек може да се повесели поне ако не друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Tochno taka! <{POST_SNAPBACK}> za da oceni nyakoy che imash akyl , tryabva i toy da ima (a malko hora go imat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 tezi metali koito poznavam sa super to4ni pi4ove taka 4e mnenieto mi za metalite e polojitelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Ами приятелите и приятелките ми какво да ми кажат? Нищо,просто не са любители на Sepultura и толкова Не съм някоя върла метълка,слушам чат-пат като ми се дослуша Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Ами приятелите и приятелките ми какво да ми кажат? Нищо,просто не са любители на Sepultura и толкова Не съм някоя върла метълка,слушам чат-пат като ми се дослуша <{POST_SNAPBACK}> Със Sepultura ме зарибиха по метъла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 za da oceni nyakoy che imash akyl , tryabva i toy da ima (a malko hora go imat) <{POST_SNAPBACK}> Az akyla go delq na dve (vseki koito ima akyl gi ima i dvata vida): prost i slojen. Prostiq moje da go razberat i po glupavite, a za drugiq trqbva i te da imat. Situaciqta malko prilicha na BIOS-a i Diverite Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted October 18, 2004 Author Share Posted October 18, 2004 tezi metali koito poznavam sa super to4ni pi4ove taka 4e mnenieto mi za metalite e polojitelno Bravo.Edin dobar 4ovek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Така сега по темата, ми навремето чалга нямаше ама имаше сръбско, гръцко (гръцкото поне понякога се понася, не, че го слушам ама...) и хм в квартала разните селянчета се събираха да ни бият нас металите и така..... Иначе сега приятелите ми ме приемат нормално, то и повечето ми познати слушат рок, метъл и....Ама нещо друго не мога да разбера, що само нови банди споменавате бре.....според мен рока и метъла са в доста голям застой :-(. Интересно защо никой така и не спомена големите рок и класически хеви метъл банди като се започне от 60-те до 80-те (включително) си бяха златни години за рока и метъла. Другото което искам да кажа, е, не че не харесвам доста от новите банди, Лимп Бизкит, Линкин Парк, Рейдж Агеинст Дъ Машин, Аудиослейв, Кид Рок, Мерлин Менсън и още мн. др. но мисля, че има голяма доза комерсиализъм при някои от тях а това малко ме дразни. Дразня се също, че и много от старите банди го избиха на комерсиализъм и.....Ама хайде стига толкова, че темата стана малко офтопик. Ми това приемат си ме нормално. С дълга коса съм, почти винаги с черни дънки, кожено яке (не типична рокерия) и почти винаги с боти :-). Незная дали музиката е обособила начина ми на обличане но мисля, че да и ми харесва, а и по този начин все пак изразявам някакъв начин на живот, мислене и т.н. предполагам схващате. Най-малкото няма нужда да обяснявам на непознати каква музика слушам :-). Е не, че не слушам всякаква музика но предимството си е рок и метъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 E sq i az sam si metal haresva mi heavy metal,no ne hodq s metalski drehi stoto mnogo ne mi haresvat samo 4at pat nqkoi metalski sui4er da oble4a na garba i tva e. A tezi metali koito az poznavam sigorno sa nai svestnite hora v 4qloto u4iliste a i nai kulturnite sas srevnenie sas Harisson4etata koito si mislqt 4e e geroizam po vreme na 4as da kazes. -Di6aite az 4erpq. -4uite sq. I da se izpardqt kato za svetovno. Moeto mnenie ne se e promenq i si ostava metalite sa si svqsni pi4ove nezavisomo kakav vid metal slu6at ili dali sa kapani ili ne. Sorry za sliokavi4ata ama barzam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.