Jump to content
BulForum.com

Kakvo e da si "metal"

FIXXXER

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply
mraza metala za mene e samo 6um ot kitari i barabani koito mi drazni u6ite i nqakvi paliaci vikat kat ludi  :blink:  ama ne mraza metalite(mnogo)

Абе защо е нужно да има такива като тебе?!!!

Темата не е"Мразя метъла,"облаците" със сметана и старите кубинки",а

"Какво е да си метъл".Като не си - що постваш?Или просто за бройката а?

Мога да ти пусна групи,които няма да повярваш,че са метъл.И казвайки "палячовци" сам определяш какво мислиш за металите.

:angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Abe kvo da vi kaja ....... Malko e tejko. V smisal , vie bihte li povqrvali , 4e v moeto u4ili6te sam edinstven :(

Ama priqtelite mi tam si go priemat normalno ......

To sega sam 12 klas , na4i 5 godini ve4e gi poznavam ...

Hodq s 4erni drehi , ta obiknoveno me pitat dali ne sam grobar :P

No muzikata e vajna za men ... mnogo

Takav e jivota -tejak , no ima ne6ta zaradi koito si zaslujava da jivee6 B)

Metal e edno ot tqh :punk

Za obshtestvenoto ne, no za tova na priqtelite da!

Пази ме,Боже,от приятелите ми - от враговете сам ще се пазя.

Подбери си приятели,които са такива като тебе ;)

Пази ме,Боже,от приятелите ми - от враговете сам ще се пазя.

Подбери си приятели,които са такива като тебе  ;)

Povecheto mi priqteli slushat podobna muzika (pod podobna razbiram punk, rok i neo metal) taka che obshto vzeto ne sym im chujd :bgrin: . Inache na kuponi si puskam i si se vyzpriema normalno (e estestveno podbiram malko kakvo da pusna)

I vse pak nqkoi pyt se nalaga da se pravqt kompromisi.

Да ви имам обществото в което се движите и приятелите. Аз съм едно малко миеталче, ама колегите и приятелите ми се кефят. Мислят ме за малко по-алтернатива и това е. Даже ми позволяват да ги "просветля" така да се каже. :punk

Даже ми позволяват да ги "просветля" така да се каже.  :punk

За това говорех.Имам и приятели - чалгари,но пък са кретени като мене,така че нямаме търкания :)

бре едно време не беше зле, пък и имаше доста металисти. нямаше чалгари дето им викате, а истинските рапъри бяха кът, така че бяха интересени време. Верно, че по-възрастните се отнасяха с пренебрежение към теб, но какво от това. Пък като преминах на къса коса са ме бъркали с кришнар :>.

Ще ви разкажа една интерестна историика с пънкари, пътува ли те отзад в 11-ката и някакви баби само мучали: "У пънкари, ни ва ли е срам", нашите мълчат качилите се някакви мангали и се опитали да ограбят някаква жена. Пънковете ги свалили от рейса, понабили ги, рейса ги изчакал, пак се качили и тоз път бабите: Аре баба, браво баба, щом тъй са аресвате няма лошо, хаирлийка да ви е !!!"

каква е поуката .. :Р

...

Едит: Абе,Дриймър,вземи намери отнякъде една иконка-метълче!!!Че тоя пънкар дразни понякога :lol:

Agarvaen и да му махнете тоз металския знак на пънкара, че и мен ме дразни :Р

Аз не съм метъл, но искам да спомена как съм се отвращавал като видя метъли вкарали по 2-3 бири да танцуват на кючеци и да въртят задниците! Изглежда адски смешно и трагично.

Отделно си мисля, че музиката не трябва да предопределя стила ти на обличане. Да, не ми харесват кубинките и мешките по гърбовете... Интересно ми е защо се обличат така, заради това да се отличават от другите ли?

Както не ми харесваше до преди 2-3 години как се обличаха всички рейвъри - пълен кич! Повечето от тях дори не знаеха какво аджеба е това рейв музика, но слагаха тези дрехи и се правиха на палячовци.

някакви баби само мучали: "У пънкари, ни ва ли е срам"

И сега мучат,ама на кой му пука.

Поуката е,че хората съдят по това,което виждат.Голям смях беше с мен,като отидох да се записвам за 3-курс(то това става всяка година де).На снимката в книжката съм с официална риза,прическа тип "Летище за комари" и гладко избръснат(казарма,все пак).И отивам аз като първия пич с една размъкната фланелка,разпрани дънки и кубинки,рошав и небръснат от 3 седмици :evil

Инспекторката ме гледа като изтървана,отваря книжката и почва да се хили.

И след това: т'ва не си ти,т'ва е друг човек.И аз стоя като посран.

Ама най-накрая се разбрахме.Уф бе деба,пак се отклоних :angry1

Да, не ми харесват кубинките и мешките по гърбовете... Интересно ми е защо се обличат така, заради това да се отличават от другите ли?

Ами удобни и функционални са.Затова се използват толкова много.А има и хора дето се обличат така и се кичат със всякакви железарии заради "страшния" външен вид,хаха.Аз по принцип се обличам като скинар ;)

и единствено косата ме отличава.Но при мен никога музиката не е определяла начина на обличане.

мисля накой път да ти сменя връзките на кубинките !!! :Р

хахахахах с червени,нали? :lol: :P

Карамане,като каза Аниме - гледал ли си едно клипче - Berserker(не филма или сериала) със музика на Nightwish(Moon Dance).Ако не си,ти го препоръчвам - много е яко!!! :punk

Ами моите приятели се отнасят напълно нормално с мен, слушам си такава музика, но не се обличам и държа като такъв, в смисал, не съм с дълга коса не нося кожени дрехи, кубинки и тем подобни металски одежди, на пръв поглед никой не би предположил каква музика слушам, но вътре някаде дълбоко в себе си, си оставам такъв :punk И не смятам, че с начина си на обличане и поведение трябва да съм такъв, защото до някаква степен това е вид комплексарство, това си е лично мое мнение и се надявам да не обида никой с него :punk

Edit:

Сажалявам за горния пост колегата ми се е бил логнал, ако може някой от модераторите да изтрие горния пост

Sau4enicite mi kato razbraxa 4e sam metal i tragnaxa da se darzat kato 2 klas

da nosqt tinikii postoqno da mislqt prostoti za metali i drugi idiotstini kolko me nervqr. :angry1

A do kolkoto za priqtelite mi samo mi se molqt da ne im biq glavi4ki :woot :woot

В днешно (а и в утрешно) време да си "метъл", значи да си човек, който знае какви са му личните предпочитания и слуша музиката, която го кефи - в случая -> Метъл :)

Аз самия харесвам метъл баладите.

Пфу... Гледат ме тея от класа като.. "индиански вожд пред пишеща машина"... Нали всичките са адските чалгарчета... Но на мен не ми пука и имат респект, не смеят се ебават.. ;)

az sam metal.ne izglejdam kato takav,horata ne mogat da povervat 4e slusham metal kato ima kaja.v klasa ima 2-3 metali obshto.

za men muzikata e mnogo vajna.metala e jiteiska filosofia,"a way of living"!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...