Jump to content
BulForum.com

Kakvo e da si "metal"

FIXXXER

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Povecheto mi priqteli slushat podobna muzika (pod podobna razbiram punk, rok i neo metal) taka che obshto vzeto ne sym im chujd :bgrin: . Inache na kuponi si puskam i si se vyzpriema normalno (e estestveno podbiram malko kakvo da pusna)

P.S. Moje bi taq tema trqbvashe da e ili v mp3s ili v tq i toi!

Mi pri men li4no sa 4udqt "kak sum slu6al samo nqkav jangur" vikam im abe hora metala ne e samo tva daje obratnoto. to spored men da slu6a6 grupi ot sorta na Slipknot i da se kefi6 samo na tqh si psevdo metal. verno i tva se slu6a ma naj hubavite pesni spored men sa metal baladite.

"Аз съм МЕТАЛ... Фен съм на твърдия и мощен саунд на... Хамърфоу! Героите на твърдия звук!" ... :ph34r:

Как може да реагират приятелите ми. Реагират нормално, защото и аз се държа нормално и нося нормални дрехи.

Az sum metal kakto i vsi4ki mom4eta ot moq klas[edinstveniq klas v daskaloto bez p*dal4eta s HARISON!!!] pove4eto ot kompaniqta sum nau4il da slu6at metal ... ama kogat kaja na nqkwa komers 4algarka 4e slu6am metal tq vednaga ma pita kude sa mi dulgite kosi i dali se kupq redovno i takiwa shitni.. na kratko...

taman si misleh 4e samo pri men e taka(ne za drugo ma pove4eto ot priqtelite mi sa 4algari i rapari) za tqh da si metal e dulga kosa i jangar, a li4no men na vun6en vid 6a ma zeme6 za rapar a ne za metal.

:))

Pri men polojenieto be6e drugo.

Kogato bqh 8 klas(98-a godina),ot moq klas samo az slu6ah metal i drugite se 4udeha kak moje da slu6am takava muzika.

Nqkolko godini po kasno(2000-a godina),V gimnaziqta samo 3-4 4oveka ot klasa slu6ahme metal i vsi4ki ostanali ni imaha za nqkvi izpadnali tipove poneje slu6ame takav tip muzika,kazvaha ni 4e sme narkomani i drugi takiva gluposti.

това е детска работа. какво мога да кажа повече. все едно хората които слушат метъл се различават с нещо. само по дрехите и държанието де, но все пак... ако се държат нормално.. не виждам какъв би бил проблема да "blend in with the others".

Дам. И аз като кажа на някоя че слушам метал и всичките ме питат " Ама в черно ли се обличаш?" "Дълга ли ти е косата?" и всякакви такива простотии... Просто владее такова предубреждение към металите че... Иначе повечето ми приятели слушат такава музика ( може да не като основен стил но поне не мрънкат спри го тва ;) )

Da no drugite ne razbirat tova za tqh vsqka muzika e priemliva no ne i metala.Sred horata bituva mnenieto 4e matalite sa nekvi narkomani,skinari i drugi takiva prostotii.Az primerno kato kaja 4e slu6am metal i me pitat "be ti da ne se drogira6" i "kav metal si ti kato nqma6 dalga kosa".A pak naposledak gledam nqkvi lapeta po na 13-14 godini slu6at LINKIN PARK i LIMP BIZKIT i si mislqt 4e tova e istinski metal(ne 4e imam ne6to protiv dvete grupi,daje mnogo me kefqt no tova ne e metal.)i prosto mi stavat sme6ni

Da no drugite ne razbirat tova za tqh vsqka muzika e priemliva no ne i metala.Sred horata bituva mnenieto 4e matalite sa  nekvi narkomani,skinari i drugi takiva prostotii.Az primerno kato kaja 4e slu6am metal i me pitat "be ti da ne se drogira6" i "kav metal si ti kato nqma6 dalga kosa".A pak naposledak gledam nqkvi lapeta po na 13-14 godini slu6at LINKIN PARK i LIMP BIZKIT i si mislqt 4e tova e istinski metal(ne 4e imam ne6to protiv dvete grupi,daje mnogo me kefqt no tova ne e metal.)i prosto mi stavat sme6ni

Е ти пък да не мислиш че като слушаш Metallica, Cradle Of Filth, Soulfly и Six Feet Under слушаш големия метъл... Ммм?

Ами метъл съм си. Въпреки че имам и малко изблици на човечност :)

Приятелите ми ме приемат такъв, какъвто съм. Само един човек досега се е опитвал да ме убеди, че слушам боклучава музика. Ама хич не успя ;)

Е ти пък да не мислиш че като слушаш Metallica, Cradle Of Filth, Soulfly и Six Feet Under слушаш големия метъл... Ммм?

4akaj 4akaj tuka pa za kvo spomenava6 Metallica. Ako ima top 3 na naj dobrite metal grupi tq 6te e tam. No vseki si ima pravo na mnenie.

Tva malko be6e oftopic

Вие пак сте си добре. Поне сте няква групичка я от 2-3 човека я от повече. Ма аз кат сам единствения метал в класа и сички само чалга и рап :bgrin:

Иначе и аз не приличам на метал, но към мен най-честия въпрос е няма ли да си праиш пиърсинг ? Тва така ми е писнало, че мисля вече да ида да си направя ...

FIXXXER ... хич не ми хареса това, че слагаш рапарите Линкин Парк на една тераса с Limp Bizkit ... не искам да споря, но са съвсем различен стил и меко казано ме ядосват такива изказвания имайки в предвид, че Bizkit са ми любимци - е може би те са най - лекото, което слушам, но няма да се откажа от тях, както направиха много хора! ... И аз съм метъл, но се обличам в нормални, некомерсиални дрехи (без надписи и шитни) ... в моя клас съм единствения, който слуша метъл, но никой не е идвал да се базика с мен или нещо такова ... само ме питат как може да го слушам т'ва ... но аз не искам да сме всеки втори така и да съм като другите ... обичам да съм различен ... е това беше от мен ...

Поздрави ;)

Не мога да кажа, че съм метъл, но слушам и се кефя. А в училище или не им прави особено впечатление, че се опитвам да си разчистя пътя до касетофона сред чалгарките с меч.. тоест диск в ръка, или ме подкрепят морално. Но и без това не мога да се окачествя като метъл - слушам повече хард техно, но напоследък съм на метъл вълна :)

Ндааааа.....тежко е да си метъл в днешно време,а? :)

А питате ли какво беше през далееееееееечната 94г.?

Пука ли ви за общественото мнение?Ако да - какви метъли сте тогава?Направо сте си чисти металисти(няма да обяснявам разликата,че ще ме обвинят в к'во ли не).Не би трябвало да ви пука за обществото.

Само ще ви припомня една песничка на група "Ахат" - добрите,стари "Ахат",а не сегашните дрисльовци в каквито са се превърнали :

"Аз сам си избрах тази съдба -

вечната черна овца!"

Вие си решавате какви да бъдете,как да се обличате и държите.И няма смисъл от парадиране с това,че сте метъли,щото така ставате обикновени гъзари в метълски дрешки.Това си е начин на живот.

:punk :punk :punk

:beerchug :beerchug

Едит: Абе,Дриймър,вземи намери отнякъде една иконка-метълче!!!Че тоя пънкар дразни понякога :lol:

И аз се имам за метъл. :D Обаче вече отникъде не ми личи ;) По-важно е какво слушаш, а не с колко пиърсинга си се накичил.

PS: Е все пак имам дълга коса да мога да куфея чат-пат, особено като свиря нещо си, ама тва не се брои. :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...