FIXXXER Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Interesno mi e kak se otnasqt va6ite priqteli i sau4enici 6tom razberat 4e slu6ate metal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Povecheto mi priqteli slushat podobna muzika (pod podobna razbiram punk, rok i neo metal) taka che obshto vzeto ne sym im chujd . Inache na kuponi si puskam i si se vyzpriema normalno (e estestveno podbiram malko kakvo da pusna) P.S. Moje bi taq tema trqbvashe da e ili v mp3s ili v tq i toi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Mi pri men li4no sa 4udqt "kak sum slu6al samo nqkav jangur" vikam im abe hora metala ne e samo tva daje obratnoto. to spored men da slu6a6 grupi ot sorta na Slipknot i da se kefi6 samo na tqh si psevdo metal. verno i tva se slu6a ma naj hubavite pesni spored men sa metal baladite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 "Аз съм МЕТАЛ... Фен съм на твърдия и мощен саунд на... Хамърфоу! Героите на твърдия звук!" ... :ph34r: Как може да реагират приятелите ми. Реагират нормално, защото и аз се държа нормално и нося нормални дрехи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Напълно нормално. Макар че в класа сме само трима се поддържаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalome Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 pitat me kakav to4no metal sam ...blagoroden ili prost ....na otgovor - tvyrd ,me pitat gledala li sam filma "kak se kalqva6e stomanata" a vie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 pitat me kakav to4no metal sam ...blagoroden ili prost ....na otgovor - tvyrd ,me pitat gledala li sam filma "kak se kalqva6e stomanata" a vie? <{POST_SNAPBACK}> ne, kyv e toq film Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Руски предполагам >.> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Az sum metal kakto i vsi4ki mom4eta ot moq klas[edinstveniq klas v daskaloto bez p*dal4eta s HARISON!!!] pove4eto ot kompaniqta sum nau4il da slu6at metal ... ama kogat kaja na nqkwa komers 4algarka 4e slu6am metal tq vednaga ma pita kude sa mi dulgite kosi i dali se kupq redovno i takiwa shitni.. na kratko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 taman si misleh 4e samo pri men e taka(ne za drugo ma pove4eto ot priqtelite mi sa 4algari i rapari) za tqh da si metal e dulga kosa i jangar, a li4no men na vun6en vid 6a ma zeme6 za rapar a ne za metal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted October 15, 2004 Author Share Posted October 15, 2004 Pri men polojenieto be6e drugo. Kogato bqh 8 klas(98-a godina),ot moq klas samo az slu6ah metal i drugite se 4udeha kak moje da slu6am takava muzika. Nqkolko godini po kasno(2000-a godina),V gimnaziqta samo 3-4 4oveka ot klasa slu6ahme metal i vsi4ki ostanali ni imaha za nqkvi izpadnali tipove poneje slu6ame takav tip muzika,kazvaha ni 4e sme narkomani i drugi takiva gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 това е детска работа. какво мога да кажа повече. все едно хората които слушат метъл се различават с нещо. само по дрехите и държанието де, но все пак... ако се държат нормално.. не виждам какъв би бил проблема да "blend in with the others". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Дам. И аз като кажа на някоя че слушам метал и всичките ме питат " Ама в черно ли се обличаш?" "Дълга ли ти е косата?" и всякакви такива простотии... Просто владее такова предубреждение към металите че... Иначе повечето ми приятели слушат такава музика ( може да не като основен стил но поне не мрънкат спри го тва ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 На мен и някои метъли ми казват "Как може да го слушаш тва, то не е музика" (за горграйнда най-често) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Abe ne e vajno kvo kazvat drugite za muzikata koqto slu6a6 vajnoto e da te kefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 от метъла слушам предимно балади - велики са а какво мислят другите - 5 пари не давам - да си тънат в кючеците Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted October 15, 2004 Author Share Posted October 15, 2004 Da no drugite ne razbirat tova za tqh vsqka muzika e priemliva no ne i metala.Sred horata bituva mnenieto 4e matalite sa nekvi narkomani,skinari i drugi takiva prostotii.Az primerno kato kaja 4e slu6am metal i me pitat "be ti da ne se drogira6" i "kav metal si ti kato nqma6 dalga kosa".A pak naposledak gledam nqkvi lapeta po na 13-14 godini slu6at LINKIN PARK i LIMP BIZKIT i si mislqt 4e tova e istinski metal(ne 4e imam ne6to protiv dvete grupi,daje mnogo me kefqt no tova ne e metal.)i prosto mi stavat sme6ni Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Da no drugite ne razbirat tova za tqh vsqka muzika e priemliva no ne i metala.Sred horata bituva mnenieto 4e matalite sa nekvi narkomani,skinari i drugi takiva prostotii.Az primerno kato kaja 4e slu6am metal i me pitat "be ti da ne se drogira6" i "kav metal si ti kato nqma6 dalga kosa".A pak naposledak gledam nqkvi lapeta po na 13-14 godini slu6at LINKIN PARK i LIMP BIZKIT i si mislqt 4e tova e istinski metal(ne 4e imam ne6to protiv dvete grupi,daje mnogo me kefqt no tova ne e metal.)i prosto mi stavat sme6ni <{POST_SNAPBACK}> Е ти пък да не мислиш че като слушаш Metallica, Cradle Of Filth, Soulfly и Six Feet Under слушаш големия метъл... Ммм? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Ами метъл съм си. Въпреки че имам и малко изблици на човечност Приятелите ми ме приемат такъв, какъвто съм. Само един човек досега се е опитвал да ме убеди, че слушам боклучава музика. Ама хич не успя Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Е ти пък да не мислиш че като слушаш Metallica, Cradle Of Filth, Soulfly и Six Feet Under слушаш големия метъл... Ммм? <{POST_SNAPBACK}> 4akaj 4akaj tuka pa za kvo spomenava6 Metallica. Ako ima top 3 na naj dobrite metal grupi tq 6te e tam. No vseki si ima pravo na mnenie. Tva malko be6e oftopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Вие пак сте си добре. Поне сте няква групичка я от 2-3 човека я от повече. Ма аз кат сам единствения метал в класа и сички само чалга и рап Иначе и аз не приличам на метал, но към мен най-честия въпрос е няма ли да си праиш пиърсинг ? Тва така ми е писнало, че мисля вече да ида да си направя ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbadon Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 FIXXXER ... хич не ми хареса това, че слагаш рапарите Линкин Парк на една тераса с Limp Bizkit ... не искам да споря, но са съвсем различен стил и меко казано ме ядосват такива изказвания имайки в предвид, че Bizkit са ми любимци - е може би те са най - лекото, което слушам, но няма да се откажа от тях, както направиха много хора! ... И аз съм метъл, но се обличам в нормални, некомерсиални дрехи (без надписи и шитни) ... в моя клас съм единствения, който слуша метъл, но никой не е идвал да се базика с мен или нещо такова ... само ме питат как може да го слушам т'ва ... но аз не искам да сме всеки втори така и да съм като другите ... обичам да съм различен ... е това беше от мен ... Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Не мога да кажа, че съм метъл, но слушам и се кефя. А в училище или не им прави особено впечатление, че се опитвам да си разчистя пътя до касетофона сред чалгарките с меч.. тоест диск в ръка, или ме подкрепят морално. Но и без това не мога да се окачествя като метъл - слушам повече хард техно, но напоследък съм на метъл вълна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Ндааааа.....тежко е да си метъл в днешно време,а? А питате ли какво беше през далееееееееечната 94г.? Пука ли ви за общественото мнение?Ако да - какви метъли сте тогава?Направо сте си чисти металисти(няма да обяснявам разликата,че ще ме обвинят в к'во ли не).Не би трябвало да ви пука за обществото. Само ще ви припомня една песничка на група "Ахат" - добрите,стари "Ахат",а не сегашните дрисльовци в каквито са се превърнали : "Аз сам си избрах тази съдба - вечната черна овца!" Вие си решавате какви да бъдете,как да се обличате и държите.И няма смисъл от парадиране с това,че сте метъли,щото така ставате обикновени гъзари в метълски дрешки.Това си е начин на живот. Едит: Абе,Дриймър,вземи намери отнякъде една иконка-метълче!!!Че тоя пънкар дразни понякога Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 И аз се имам за метъл. Обаче вече отникъде не ми личи По-важно е какво слушаш, а не с колко пиърсинга си се накичил. PS: Е все пак имам дълга коса да мога да куфея чат-пат, особено като свиря нещо си, ама тва не се брои. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.