Jump to content
BulForum.com

infra red ili bluetooth a moje bi data cable

Recommended Posts

Аз имам инфраред и си го купих миналата зима за $25, сега може и да са по ефтини но ме съмнява да го намериш за 22лв. Колкото до това къде ги продават - във всяка компютърна фирма.

Аз имам инфраред и си го купих миналата зима за $25, сега може и да са по ефтини но ме съмнява да го намериш за 22лв. Колкото до това къде ги продават - във всяка компютърна фирма.

Да, така е, макар, че в някоя малка фирмичка със съмнително качество може и да го намери за толкова.

Иначе в METRO/Technopolis има такива работи, поне съм гледал в брошурите им.

В Technopolis съм търсил и бяха много скъпи, мисля че около 60лв струваше инфраред там. А ти кво като си от смирненски, неможеш да идеш до центъра примерно да си купиш от там ли? :) В SmartSystems има

IO Infra Red Adapter over USB $18.56

Bluetooth Tranceiving Module/USB/10m range CANYON $22.00

Офиса им се намира до папараци.

Да най добре IrDa , защото Blue Tooth e по скъпичък.

A за кабел - SuX

4$ не е чак толкова по скъпо

Едит:блутута и инфрареда са по добър избор защото ще ти вършат работа и след като си смениш телефона примерно и плюс това вече има клавиатури, мишки, скенери, принтери ........... и т.н. които работят на блутут също така и мрежа може да се направи с блутут

4$ не е чак толкова по скъпо

Едит:блутута и инфрареда са по добър избор защото ще ти вършат работа и след като си смениш телефона примерно и плюс това вече има клавиатури, мишки, скенери, принтери ........... и т.н. които работят на блутут също така и мрежа може да се направи с блутут

:punk Абсолютно съм съгласен.

а иначе сигурно съм се объркал за блутота защото по едно време гледах тея хендфреета дето са с блутут и беха бая сума както май и са сега :)

a mojete li da mi kajete ot tia ir portove ot kolko metra moje da se obmenia ifnormacia i mi kazaha 4e moje6 da opravliava6 kompa ot t610 ! ! !  :P

Това става с bluetooth.На колко метра хваща зависи от адаптера, който си си купил.Тези от 20-30 долара хващат на 10 метра.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...