RAP`BOY Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 triabva mi data cabel ili infra red a moje bi blue tooth ! Niakoi znae li kade prodavat takiva raboti i dali si e kupil i kolko struva ? nazaha mi 4e za 22 lv imalo infra red ? ma nz kade go prodavat ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Аз имам инфраред и си го купих миналата зима за $25, сега може и да са по ефтини но ме съмнява да го намериш за 22лв. Колкото до това къде ги продават - във всяка компютърна фирма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Аз имам инфраред и си го купих миналата зима за $25, сега може и да са по ефтини но ме съмнява да го намериш за 22лв. Колкото до това къде ги продават - във всяка компютърна фирма. <{POST_SNAPBACK}> Да, така е, макар, че в някоя малка фирмичка със съмнително качество може и да го намери за толкова. Иначе в METRO/Technopolis има такива работи, поне съм гледал в брошурите им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 а блутуут знаете ли колко пара е че искам да си купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted October 16, 2004 Author Share Posted October 16, 2004 ami az jiveia na pe6tersko ako ima nekade do nas da kaje kade se prodavat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted October 16, 2004 Author Share Posted October 16, 2004 awe kazaha mi 4e t610 moje da se izpolzva kato kamera varzan kam pc-to ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 В Technopolis съм търсил и бяха много скъпи, мисля че около 60лв струваше инфраред там. А ти кво като си от смирненски, неможеш да идеш до центъра примерно да си купиш от там ли? В SmartSystems има IO Infra Red Adapter over USB $18.56 Bluetooth Tranceiving Module/USB/10m range CANYON $22.00 Офиса им се намира до папараци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Хубав инфраред ~26$, а блутут~30$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 little e prav...a ina4e kabela e vazmojno nai-eviniq oba4e i skapan variqnt. Bluetooth e nai-dobroto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Да най добре IrDa , защото Blue Tooth e по скъпичък. A за кабел - SuX Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Data kabel ima v magazinite kadeto prodavat gsm-i (logi4no nali?) az moq si go vzeh za 15 leva ot magazina za gsm-i sled djumaqta i predi dunerite na Aladin Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Да най добре IrDa , защото Blue Tooth e по скъпичък.A за кабел - SuX 4$ не е чак толкова по скъпо Едит:блутута и инфрареда са по добър избор защото ще ти вършат работа и след като си смениш телефона примерно и плюс това вече има клавиатури, мишки, скенери, принтери ........... и т.н. които работят на блутут също така и мрежа може да се направи с блутут Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 4$ не е чак толкова по скъпо Едит:блутута и инфрареда са по добър избор защото ще ти вършат работа и след като си смениш телефона примерно и плюс това вече има клавиатури, мишки, скенери, принтери ........... и т.н. които работят на блутут също така и мрежа може да се направи с блутут <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно съм съгласен. а иначе сигурно съм се объркал за блутота защото по едно време гледах тея хендфреета дето са с блутут и беха бая сума както май и са сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 spored men date cable e nai qkoto i e nai evtino okolo 10 - 15 lv vurvqt po magazinite apuk i po burzo kachva na tel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted October 16, 2004 Author Share Posted October 16, 2004 a mojete li da mi kajete ot tia ir portove ot kolko metra moje da se obmenia ifnormacia i mi kazaha 4e moje6 da opravliava6 kompa ot t610 ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 a mojete li da mi kajete ot tia ir portove ot kolko metra moje da se obmenia ifnormacia i mi kazaha 4e moje6 da opravliava6 kompa ot t610 ! ! ! <{POST_SNAPBACK}> Това става с bluetooth.На колко метра хваща зависи от адаптера, който си си купил.Тези от 20-30 долара хващат на 10 метра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 moje6 da opravlqva6 kompa prez bluetooth i trqbva da ima6 smartphone a t610 ne e... ina4e za da ti raboti infra4erveniq port...telefona trqbva po4ti da e doprqn do IrDa Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 spored men date cable e nai qkoto i e nai evtino okolo 10 - 15 lv vurvqt po magazinite apuk i po burzo kachva na tel. <{POST_SNAPBACK}> Ako trygne kabela hubawo! Ako ne gorish 50/50 e taia rabota s kabelite , zashtoto i az moga da ti sglobia edin kabel i da go prodam za 10lv , ama dali shte raboti..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted October 17, 2004 Author Share Posted October 17, 2004 ok razbrah ! mi nz 6toto taka mi kazaha 4e stava da opravliava6 daje znam kak se kazva i programkata ! JeyoMobileCompanion.1.1 a kade nai evtino prodavat bluetooth ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Май в смарт системс е най евтин, 22 долара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted October 17, 2004 Author Share Posted October 17, 2004 kade se slagat tia infra redove i blue tooth v pc-to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 kade se slagat tia infra redove i blue tooth v pc-to ? <{POST_SNAPBACK}> V USB naprimer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.