hldd3n Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hldd3n Posted May 28, 2003 Author Share Posted May 28, 2003 obi4am tezi igri Az li4no mislq 4e tezi sa nai-izvestni ne mislq 4e sam koi znae kolko kompetenten no pone sam gi igral vsi4kite .. Malko mi e trudno da resha no li4no nai mnogo mi haresa Planescape Torment shtoto e istinska ludnica i e mnooogo trudna az ne uspqh da q mina cqlata ( Fuck Other trqbvashe da e sled finalfantasy :PP karai ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 A we az ne bix slojil Diabloto kam RPG to si e Chist Hack&Slash ako pitash men. Nikva prilika s drugite ot tazi kategoria nqma! NWN e super igra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hldd3n Posted May 30, 2003 Author Share Posted May 30, 2003 diabloto e action rpg ! .. pone taka go vodqt az diablo2 ne moga da go ponasqm oba4e 1 4ast i hellfire sa super diaboli4ni naistina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 A ti si action lamer. Diabloto e to4no kakvoto kazva Badluck. Ima samo rolevi element pri razvitieto na geroq i tova e. Takova kato action rpg nqma. I ne razbrah koi za kakvo go vodi i kade go vodi. Nqkoi si tam bolni mozyci go vodeli. Ina4e li4niq mi favorit e Arcanum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Mi az ot tazi samo NWN, Diablo i Baldur's Gate 2 sam igral, ako bqx igral drugite mojeshe da mi e drug izbora! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Lg-Badluck propusnal si edno mnogo ama mnogo izpipano RPG. Govorq za Arcanum. Tva e do momenta li4niq mi farvorit za nai-dobre svyr6ena rabota ot razrabot4icite na igri izob6to. Ima moje bi 4-5 igri koito da sa kato tazi izpipani dokrai. Grafikata i v momenta moje da syperni4i na nai-dobrite. Vsi4ko e risuvano na ryka i e adski krasivo makar da e 2D. Prepory4vam ti nai-gore6to da q probva6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Imashe edno mnogo iako rpg kazva se Nox super iako Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaNkO Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 diablo2 e nai dobro za6toto ima goliamo raznoobrazie. vinagi ima ne6to da doizkusuriava6 ili novo vijdane za razvitie na geroia. mnogo trudno moje6 da izprobva6 vsi4ko.i nai vajno mi tia niama krai be moje6 da q igrae6 s godini. za men kato prevyrti6 niakoia igra i tia stava bezinteresna zatova vota mi e diablo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 I az obicahm Diabloto, no ne mu e mqstoto v tozi POLL s drugite igri! Purvo edinstvenoto, koeto se iziska ot igracah e da natiska mishakata tva e edinstvenoto vi destive v cqlata igra sigurno chovek koito ima edin prest shte moje da q igrae. Vtoro igrata samo moje da vi nakara da si kupite nova mishka sled kato ste si razvalili starata ot bezsmislenoto natiskane. Treto v edno RPG trqbva da ima nqkva istoria i questoe v Diablo questovete sa prosto nikakvi sprqmo s ostanalite RPG-ta, sigurno i za tva ima tolkova golqm uspex tazi igra, zashtoto ne se misli mnogo ot strana na igracha. Chetvurto silata na geroq zavisi samo ot predmetite mu, atova netrqbva da e taka bi trqbvalo da ima nqkvi elemetni na Strategia, za da se naricha RPG. I posledno napravo ne mi se govori za geroite nevuzmojno e prosto edin Zdrav boec kakuvto e Barbarian-a da padne ot edna mijava Sorsercka prosto ne e vazmojno toi sha i odari edin shamar i tq sha padne v nesvqst, a na practika taka stava! P.S. Da ne se obijdat fenovete na Diabloto i na men mi xaresva adski mnogo, no smqtam za obida da go slagate v ranglista s tezi igri, koito sa ISTINSKI RPG-ta! Peace out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hldd3n Posted June 1, 2003 Author Share Posted June 1, 2003 KILLERMALOUMNIK ae nedei mnogo da znaesh ebal sam te v guzu diabloto taka go vodqt i sam go 4el na mnogo mesta !Za men nikvo rpg ne e shtoto e super tupo ama nedei mi se prai na filosof shtoto igraq rpgta ot 4 godini i sa malko tezi koito ne sam probval i za koito ne sam 4el ... ! Mnogo kompetenten se izvadi .. i lamer sha mi vika Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 gledam samo gluposti sa se izpisali za edna dosta interesna tema. RPG-tata sa edni ot naj-qkite igri. a nie sme po4nali da se karame. dajte seriozno da govorim. i ako na nqkoj mu se zanimava da mi kaje. koq e naj- novata 4ast na BALDUR'S i dali e ka4ena na warez. molq vi stra6no mi se igrae svesno RPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prasko Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 baldur's gate bez nikakvo samnenie igrata e pogulnala (zaedno s ekspanjana i dvoikata) tolkvoa 4asa ot jivota mi 4e .... abe gotta love this game Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 Estestveno 4e Diablo , ne stavai smeshen Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 Groover,dokolkoto znam poslednata versiq na Baldur's Gate 2 e Throne of Bhaal i e ka4ena na wareza P.S. Moq li4en vote e Diablo2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 Abe 4ovek kuv e toq Poll az Iskam da Glasuvam za FInal Fantasy I za Fallout .Ina4e si proli4a 4e pove4eto psevdo Rpg fenove sa glasuvali za Diablo.Taq igra trqbva da otsustva ot toq poll. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 Radvam se 4e fallout ima tolkova fenove i sled kato izkliu4im Diablo (napulno pravilno) se narejda na purvo miasto. Naistina Arcanum e s pove4e dostoinstva no tia e prekaleno dulga i kompleksna i tova burka mnogo ili pone na men ne mi haresa ne znam. Az li4no glasuvah za Fallout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 Fallout e iaka ama strashno mnogo vreme triabva da i se otdeli , kakto i na diablo. Ina4e taia poslednata fallout - "tactics" li beshe.Moje da ia ka4a da popucam malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 Няма кво да се лъжем... От всичките най-добрата е Диабло. И най-култувата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 napylno podrepqm Killerincho Arcanum e nai-izpipanoto i kompleksno rpg hldd3n kato igraesh ot 4 godini rpg-ta interesno mi e zashto si slojil diablo v poll-a i otchasti Icewind Dale(dosta battle orientirana e..)... bez da se obijdash v Tormenta syshto ima dosta hlqb, zashtoto istoriqta na the Nameless One e poglednata ot po-razlichna gledna tochka NWN si beshe edin prekrasen prehod v 3D rpgs ba obshto vzeto mogat da se kajat izluchitelno dobri dumi za vsichki v poll-a bez goreizkluchenite intersno kyde e propysnat KotOR -> dosta konkururasht dyrtite mu pobratimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 ...i az sym na mnenie che KotOR trqbva da e tuk, a i Morrowind syshto, ama toi pola kat gledam e ot mai 2003 i sigurno tova e prichinata - nqmashe oshte KotOR za PC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRETO Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Ami saglasen sam s powe4eto napisano dotuk, naistina diablo ne e i napolovina RPG, za IWD2 neshto se razminavam s komentarite shtot men mnogo mi haresa, no smqtam 4e tuk trqbva da se dobavi i Lionherat, ima dosta novatorski resheniq otnosno gameplay-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.