Zingam Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Zingam, защо ли ми се струва, че постоянно гледаш на нас като на деца, сякаш от позицията на завършен и изцяло оформен характер? Всички сме деца... Имай предвид, че ако човек се почувства така, завършен, оформен... това значи, че е спрял развитието си и е започнал да остарява вътрешно. А за философстването е странно точно ти да ни критикуваш, човека с вица, конкуренцията ми за титлата 'на всяка манджа меродия', противоречиш на себе си. Не се чувствам и не съм завършен и оформен. Създавам грешно впечатление. Оставям ти титлата на тебе! Не се боря за титли! В случая обаче ми се струва, че философстването в тази тема започва да избива на безмислици. Самата тема е тъпа. Дори изобщо не знам, за какво пиша тук след май по-скоро, за да не си върша работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Питали Радио Ереван: - Кажете средство против забременяване. От радиото отговорили: - Чаша студена вода. - Преди или след. - Вместо! Предпочитам Спортекс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Предпочитам Спортекс. Това някакъв вид Виагра ли е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.