wbyte Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 zdraveite, znachi iskam da popitam za nqkakuv software za sonny ericsson t630 koito pozvolqva manage na data(pics,java,sounds i etc). Za nkoia imashe edno oxygen manager i nestata bqha mnogo ulesneni. No za ericscoona kupishta gluposti, nqkakuv software imashe na diska koito vavri s data cable-to, ama dokato se orientiram che ne poddurja USB ... kakto i da izpolzvah programka za usb to serrial i stana havata. No posle Sony Ericsson Communication Suite programata ne mojeshe da detectne phone-a. opitah s oste nqkolko programki ama pak sustiq tashak. Ta ako moje nqkoi da helpne po detailno ste sam mu mnogo zadaljen Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Spored kolegata, koito e fen na tezi telefoni mozesh da namerish mnogo neshta tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Провери http://myt630.lasyk.net/ Аз имах такъв GSM преди и използвах този сайт за всичко. На http://www.clubsonyericsson.com/en/software_windows.shtml има всякакъв software. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted October 15, 2004 Author Share Posted October 15, 2004 razgledah links, no ako moje da mi kajete tochno nqkoq programa ili pone nqkakuv solution da podkaram telefona sas sony ericsson communication suite, vse pak mislq che problema e s usb-to-serial. poradi tazi prichina tursq nesto koeto directno izpolzva USB-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 zdraveite,No posle Sony Ericsson Communication Suite programata ne mojeshe da detectne phone-a. opitah s oste nqkolko programki ama pak sustiq tashak. Ta ako moje nqkoi da helpne po detailno ste sam mu mnogo zadaljen <{POST_SNAPBACK}> Трябва ти драйвер от саита на SonyEricsson за да го детектне и да се сработят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.