GeorgiK Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 Eh Samp biaha goliam otbor predi 10tina godini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 4, 2003 Share Posted June 4, 2003 Ami golqm golqm...prosto spe4eliha nqkoq i dr kupa...ina4e nikoga ne sa bili nqkakav kolos kato juventus ili milan naprimer...no igraeha oprosten i atakuvasht futbol...s tova mi hvanaha okoto. I sega si gi gledam vapreki, 4e sa v seriq B, no shte se vrushtat mai v A- a dano Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 4, 2003 Share Posted June 4, 2003 Abe imaha igrachi. Az kato fan na Lazio sega gledam da gi zashtitavam shtoto Mancini si gi vze veche sichkite s koito igraeshe edno vreme v Samp. Niamat golemi uspehi naistina no kefeha mnogo. Az taka si haresah i Lazio po tova vreme. To togava Lazio beshe Signori-Casiraghi. Niamashe golemi uspehi no beshe niakak romantichno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 5, 2003 Share Posted June 5, 2003 Dam taka beshe, samo deto ne mojahte da vzemete Montela...toi izbra da ide v roma, no pak si mislq, 4e v Samp igraeshe mn po-dobre ot tova, koeto pokaza v roma...E Signori-Casiraghi bqha ubiistveno duo v napadenie...nai-silnata 4ast na Lazio...sega ve4e si imate dobri igra4i na vseki post..idealni ste za UEFA cup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted June 5, 2003 Share Posted June 5, 2003 basten vqrno che montella ne pokazva vsichko koeto moje.. a toi spored men moje i e strahoten napadatel...pone za men-chisto i prosto haresvam stila mu,samo deto Capelo ne go puska redovno i mnogo chesto se poqvqva kato rezerva..govori se che iskal da napuska ama shte vidim... a za ednovremeshnoto napadenie na Lazio... Bepe Signori beshe prosto futbolist mechta ;] Edva li ne...beshe polovinata Lazio ...a kato spomenahte za romantikata,otdavna q nqma..vsichko veche e na druga osnova.. $$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 5, 2003 Author Share Posted June 5, 2003 ale hora kakvoto i da kazvate.Veche e fact ce Milan e na purvo miato Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 6, 2003 Share Posted June 6, 2003 Da segashnia otbor na Lazio stava tochno za UEFA. Tazi godina stignahme samo do 1/2 final obache. A dogodina sme v Champions' League kadeto se samniavam da napravim neshto goliamo. Mnogo e glupavo taka. Da se nadiavash da stanesh 3ti v grupite ta da igraesh v drugia turnir za da mojesh da spechilish neshto prez godinata. Montella imashe edin edinstven sezon-ubiec. I toi beshe v Sampdoria kogato mu partnirashe Mancini. V Roma ne moga da kaja che se razvali...prosto veche mu tejeshe tova che shte e zvezda i shte triabva toi da vodi otbora. V kraina smetka ne mu se dade taia vazmojnost. Imashe razbira se momenti v koito pokazva na kakvo e sposoben. Za jalost edin takav beshe minalata godina sreshtu Lazio. Montella nesamneno moje mnogo no spored men psihicheski ne e stabilen i za tova triabva da se raboti nad nego. Za jalost kato gledam nikoi ne se zanimava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.