Jump to content
BulForum.com

JUVENTUS VS MILAN

JESUS

Recommended Posts

Jesus, naistina pobedi po-dobriq ;) Juve ne im beshe mqstoto na toz final, trqbvashe oshte pri Barcelona, a posle i pri Real da se prepunat, no smeshnite Saviola, Kluivert i nai ve4e Figo, koito ne moja da vkara otsadenata duzpa, a i sadiqta ne izogni montero v sushtiq ma4, pozvoliha na tiq levaci da stignat do tuk...eh Unaited kak hubavo gi otupaha, oshte togava stana qsno, 4e Juve ne sa za final. Sega oba4e neshtata si doidoha na mqstoto :D

Abe men ako pitate triaashe Ajax da sa na final. Momchetata sa mladi no zli. Inache kato fan na Man Utd mnogo mi se iskashe da si igraem na Theater of Dreams finalche ama iadec...ili po-skoro Barthez. Kolkoto do samia final beshe si malko skuchno kato izkliuchim parvite minuti. Ne sam savsem siguren che edin ot dvata otbora beshe po-dobar. Duzpite biaha normalen krai a to tam e kasmet i nervi. Chestito na Milan. Pone sa radvam kato fan na Lazio za Nesta... Ebati uteshenieto.

Da prosto milan izvadi kusmet s duspite,juveto imashe po dobria bratar ama to e i do malko kusmet.Samo che i men me e iat finala tribvashe da bude s juventus vs real madrid :cry Emi rezultata e na lice malko ili mnogo bidixme dva tima s izkluchitelni igrachi i treniori

Prosto beshe typo da davat na napadatelite da biat duzpi. Vinagi varhu edin napadatel pada po-goliama otgovornost za vkarvane na edna takava duzpa shtot se vodi che toi si moje da vkarva principno. Samo deto si ima ogromna razlika ot tova da mojesh da vkarvash ot igra i da vkarvash duzpa sled macha. Obiknoveno zashtitnicite biat po-dobre duzpi zashtoto sa po-osvobodeni psihicheski. Razbira se pri edin stabilen futbolist tova ne e problem nezavisimo na kakav post igrae no se vidia che Zalayeta i Trezeguet ne sa takiva. Spored men nai-spoluchlivo beshe izpalnenieto na Birindeli ot Juve i Nesta ot Milan. Kolkoto do tova koi triabvalo da e na finala vinagi ima pristrastia. Men ako pitate iskam da sa Levski i CSKA. A zashto ne i Loko Gorna Oriahovica i Svetkavica. No vav futbola si ima niakakvi pravila kakto i niakakvi sluchainosti. Az lichno smiatam che Milan napraviha sravnitelno slab sezon za ambiciite si predi nego i realno ne zaslujavaha da specheliat CL. Ot druga strana Juve napravi tochno edin strahoten mach s Real i stigna final. Real napraviha dva slabi macha. Pri parvia imaha kasmet che na vratata beshe Barthez. Pri vtoria nikoi ne gi spasi. Manchester United imaha edin Barthez i edin slab mach sreshtu Real v Ispania. Inter imaha posredstven sezon i lud kasmet. Na Ajax opit ne im stigna. I v kraina smetka vsichko zavisi ot mnogo mnogo neshta. Iavno vajnoto e da ucelish momenta da si silen. I po-pechelivsho e da si silen v 3 i na sredno nivo v drugite otkolkoto slab v 2 i strahoten v ostanalite. No i tova e umenie na silnite vse pak-da ucelvat momenta. Chestito na Milan pak. Glupavo e da kaja che ne zaslujavat. Prosto tazi godina zaslujavaha tvarde mnogo otbori no kupata e edna i vseki si darpa za liubimia. Glory Glory Man United v takav sluchai. Dogodina makar i na drug stadion tam triaa da sme.

Ako govorite za Man Utd finalisti...mn se samnqvam. Otbora se vijda, 4e stava sas vsqka godina po-slab(ako ne beshe onzi period na liverpool ot 9-10 ma4a bez pobeda i na arsenal nakraq ot 5 to4ki v 4-5 kraga Man Utd taq kupa samo shtqha da q sanuvat), puk i za razlika ot minali godini tozi sezon united pobejdavaha glavno s pomoshta na sadiqta...pone spored men, a shto se otnasq za "slabiq" ma4 na Real sreshtu man utd...ami 4e te si vkaraha kaji re4i 2 avtogola i igraeha za show...tova ne beshe slab ma4 za real, a ma4 spektakal...i tova trqbvasehe da e finala. Govori se, 4e Giggs i Beckham shte se mahnat or Man Utd tova lqto, no dori i da ostanat Keane, Blanc, Veron sa ili prekaleno stari, za da igraqr ili igraqt pod neobhodimoto nivo, a bez tqh Man Utd sa sposobni da padnat i ot Sokol markovo ;) Spored men dogodina do polufinalite shte stignat Real, Milan, Valencia i moje bi Bayern Munich.

Parvo Giggs i Beckham ostavat. Vtoro Blanc veche se otkaza ot futbola. Treto Veron e na 28godini. Posle shte se kupiat prez liatoto nai-veroiatno Del Piero i Ronaldinho. Da ne zabraviame che ima variant da vzemem i Baraja. Sas sigurnost kupuvame i edin mlad zashtitnik ot Rennes. Veroiatno shte se kupi i vratar koito nai-veroiatno shte e Paul Robinson. Damian Duff sashto moje da bade kupen. Imame dve ubiistveni krila kato Giggs koito veche pozastariava no ot shkolata izlizat Bojan Djordjic, Danny Pugh a i Fortune pokazva gradacia v iziavite si. Beckham e malko poveche reklamno lice no edin negov pas mach reshava. Keane ostariava no moje da pomaga s duha si i respekta koito vdahva kakto na nashite taka i na protivnika. Scholes e kompleksen igrach i moje bi nai-rezultatnia half v Ligata. Wes Brown i Rio Ferdinant sa pochti neprobivaemi makar poniakoga da praviat bezumni machove. Van Nistelrooy po moe mnenie e nai-dobriat napadatel v sveta zaedno sas Saviola i Vieri. Rezultatnosta mu go pokazva. Tova sa dosta predpostavki za podobriavane na igrata na otbora i za silnata mu igra izobshto. Kolkoto do sadiite...ne edin i dvama a i az se izkazaha prez sezona che iako se sviri protiv Manchester i za Arsenal. Prosto na horata im omrazna da gledat edin i sasht shampion i se opitvat i po tozi nachin da go svaliat. Ne iskam da kaja che Arsenal ne e stoinosten otbor ili che te sa vinovni. Prosto tova e fakt. Pregledaite malko machove ot sezona i shte se ubedite kak se sviriat duzpi za Arsenal. Napravo ne mojah da poviarvam che dadaha cherven karton na Campbell. Tova ne se beshe sluchvalo otdavna. Pak kazvam-ne Arsenal podkupvat referite prosto smetka s finansov harakter ot shefovete na Premiership. Shte pojiveem shte vidim kakto kazvat bratushkite no az lichno moga da kaja oshte mnogo neshta zashto Man Utd shte sa ubiistven tim tozi sezon koito predstoi kakto kazah za predishnia che Milian shte sam ubiistven tim. Makar za Milan da ne biah napalno prav a i drugata prognoza mi be za goliam Inter i ne poznah. No predpostavki mnogo. Tova nishto ne znachi no kato shte pravim prognozi da gi pravim vaz osnova na fakti.

Ako govorite za Man Utd finalisti...mn se samnqvam. Otbora se vijda, 4e stava sas vsqka godina po-slab(ako ne beshe onzi period na liverpool ot 9-10 ma4a bez pobeda i na arsenal nakraq ot 5 to4ki v 4-5 kraga Man Utd taq kupa samo shtqha da q sanuvat), puk i za razlika ot minali godini tozi sezon united pobejdavaha glavno s pomoshta na sadiqta...pone spored men, a shto se otnasq za "slabiq" ma4 na Real sreshtu man utd...ami 4e te si vkaraha kaji re4i 2 avtogola i igraeha za show...tova ne beshe slab ma4 za real, a ma4 spektakal...i tova trqbvasehe da e finala. Govori se, 4e Giggs i Beckham shte se mahnat or Man Utd tova lqto, no dori i da ostanat Keane, Blanc, Veron sa ili prekaleno stari, za da igraqr ili igraqt pod neobhodimoto nivo, a bez tqh Man Utd sa sposobni da padnat i ot Sokol markovo  ;)  Spored men dogodina do polufinalite shte stignat Real, Milan, Valencia i moje bi Bayern Munich.

tova sa pulni gluposti,prosto niamahme kusmet

LG_badLuck govori kakto vinagi nepodgotven i samo gluposti...Jesus i toi mu podglasq. Edinstveno s GeogriK moje da stane spor(v dobriq smisal na dumata), poneje se vijda, 4e misli, a negovori, za da si provetrqva ustata.

GeogriK ami ne znam dali shte ostanat v otbora, tova vremeto shte pokaje, no Duff v Man UTD moje da stane samo ako mu dadat bezumno golqma zaplata...ina4e toi na 1 interview otkrito kaza, 4e ne se ponasq s nikoi ot Wales(sire4 broite Giggs)...za DelPiero ne znam...becham e sushtiq kato nego..v smisal to4no reklamno lice, koeto e ekspert v passing, crossing, dead balls, free kicks...prosto nqma da mu se nameri mqsto na delpiero(vse pak Scholes si igrae pove4e ot dobre na posta)...za Ronaldinho i az taka 4uvam, no puk toi igrae dqsno krilo(predpo4itana poziciq)...tova zna4e li, 4e Becham nqma da igrae? Vij za B.Djordjevich i Pugh i az 4uvam dobri dumi vapreki, 4e pri U21 Liverpool sa shampioni. Pone taka beshe minaliq sezon, tozi ne go sledqh dokraq. Za Brown i Ferdinad...ne znam, prosto vuv vishata liga sa malko otborite koito igraqt napadatelno sreshtu Man Utd i ne im se vijda istinskata klasa/srabotenost...mislq, 4e imenno ma4ovete s Real pokazaha, 4e ne sa sraboten tandem, no puk i dvamata imat oshte dosta godini pred sebe si. Za Nistelrooy moeto li4no mnenie e 4e ima plasirane i platen shut, no nqma tehnikata na skorost, koqto q imat drugi igra4i...ponqkoga to4nostta mu e ot4aivashta...tozi sezon beshe dobar za nego. Kato fan na Liverpool se nadqvam i dogodina da igrae Man Utd pone taka(v smisal ako moje i nagore), za da e po-silna koknurenciqta i da ima pove4e interesni ma4ove. Vij 4e bqha podkrepqni Arsenal da vidq se...no i Man Utd ne bqha mn oshteteni, spomni si samo 4e polovinata ot golvete na Nistelrooy sa ot duzpi!?!...li4no az si spomnqm s bolka 2ta duzpa na Old Trafford, kogato vodehte samo s 1:0 i makar 4e bqhme s 4ovek po-malko bqhme poeli iniciativata...kakto i da e realno poglednato Manchester imaha nai-dulgata skameika s dostoini zamestnici i beshe logi4no da sa nai-silni prez zimata i kraq na sezona, koeto beshe predpostavka za spe4elvane na titlata. Btw, kogato igraeshe Kantona v Man Utd napadatelniq stil na Fergusson beshe po-razli4en ot segasniq mu...i bih kazal beshe i po-atraktiven...

Aide peace bros :beerchug i kakto kazah i v predishniq si post tova si e MOE mnenie...ako nqkoi ne mu haresva kak mislq da e jiv i zdrav, no neka da ne se opitvat...15-16 godishni da mi kazvat koe e kasmet i koe ne!

ti ako si na tolkova niama problemi basten,no ne ubizdai taka,niama da sporia prosto si beshe kusmet,verno che milan igraxa tai godina po dobre ne sporia s tova,obache nashia vratar buffon beshe po dobur ot dida,prosto juve neshto ne biaha trenira li mai mnogo duspi kak se biat.ai s zdrave :woot :woot

I za Milan- Juve nikoi ne govoreshe...govorih, 4e e kasmet, 4e Juve stigna do finala...sled kato edvam minaha grupite i posle s klizma minaha polufinala...no ne si me razbral qvno...finala si e qsno, 4e pobedi tozi, koito imashe pove4e kasmet...zashtoto duzpite sa si to4no kasmet...I kato kazah 15-16 nqmah predvid samo teb a i lg-to...gledam ispanskoto i angliiskoto parvenstvo ot 12 godini...pove4eto hora togava oshte hodeha na selskite ma4ove m/u loko i botev...makar edno vreme da bqha po-stoinostni...i ne sam celql da te obidq...ako e stanalo taka...sorry i :beerchug

I za Milan- Juve nikoi ne govoreshe...govorih, 4e e kasmet, 4e Juve stigna do finala...sled kato edvam minaha grupite i posle s klizma minaha polufinala...no ne si me razbral qvno...finala si e qsno, 4e pobedi tozi, koito imashe pove4e kasmet...zashtoto duzpite sa si to4no kasmet...I kato kazah 15-16 nqmah predvid samo teb a i lg-to...gledam ispanskoto i angliiskoto parvenstvo ot 12 godini...pove4eto hora togava oshte hodeha na selskite ma4ove m/u loko i botev...makar edno vreme da bqha po-stoinostni...i ne sam celql da te obidq...ako e stanalo taka...sorry i  :beerchug

ale vsicko dobre ama az ne sum na 16 godini otkude go izmisli ne znam. po goliam sum

Vazrasta ne mislia che ima mnogo znachenie v sluchaia. Pochti sas sichko kazano sam saglasen Basten... Samo tova che Ronaldinho shte vzeme miasto ot Beckham... Ediniat moje da igrae i kato napadatel i kato free role dokato drugiat si e tipicheh desen half makar i da se opitvat da go tegliat v centara poniakoga. Prav si i za Ferdinand/Brown i za van Nistelrooy. Sezona za holandeca beshe strahoten no tova koeto toi pokaza(vapreki netochnostta si poniakoga i dori slabata si spored men tehnika na skorost) postoianstvo i osobeno mnogo duh na pobeditel. Boreshe se za vsiaka edna topka i vkarvashe postoianno. Mnogo e trudno da si lone striker na otbor ot svetovna velichina. Shtom si fan na Liverpool shte ti dam primer sas Owen. Naloji mu se da igrae pochti kato lone striker poradi slabata forma na Heskey i malkoto realizacia koito pokazvat igrachi kato Smicer. Prez parvia si sezon kato lone striker beshe strahoten...1999/2000 ako ne se laja. Posle obache kontuzii, naprejenie i sichko go svaliha ot varha. Tova moje da se sluchi i na van Nistelrooy no za men toi pritejava izkliuchitelno silna psihika i shtom vodi atakata na otbora cial sezon po takav nachin shte se spravi pone oshte malko. A podkreplenia kato Ronaldinho(kogoto ne haresvam no igrae dobre mama mu) i Del Piero niama da mu doidat zle. Duff naistina e malko veroiatno veche da go kupim no nishto ne e svarsheno. Kakto i nishto ne e stanalo s drugite eventualni trasnferi. Kolkoto do lichnoto mnenie tova si e iasno. Nikoi ne zadaljava nikoi da misli kato nego. Juventus stignaha smeshno do finala no pak zagubiha samo ot malshans. Buffon e 30 pati po-dobar ot kaka vi Dida no onazi vecher pokaza drugo. A tia e malko po-vajna v sashtnost. Vinagi sam bil protiv i dvata otbora prosto obektivno Milan biaha po-dobriat otbor Champions' League a Juve v Seria A. Mojeha i drugi otbori da gi vzemat i dvete kupi no spored men i dvete sa zaslujeni i za dvata otbora.

GeorgiK suglasen, no spored fanove na Man UTD cel na otbora e i Patrick Kluivert...i dori Nistelrooy e govoril sas shefovete i e izrazil jelanie da go ima do sebe si v napadenieto na tima...Tuk e interviewto...heh interesno e, 4e e iztuknal, 4e sa rodeni v edin i sushti den i kade i koga sa bili kolegi v edin tim i postignatata rezultatnost...pristiganeto na Kluivert bi zna4ilo 2ma napadateli...a togava shte e malko slojno polojenieto s Ronaldinhio. Ina4e si prav za Owen...no osven Smicer ima oshte mn igra4i, koito igraqt smeshno...drug vapros e, 4e treniorskata politika e takava...

Kakto i da e...li4no spored men igrata e za da dostavq udovolstvie, a ne da kara horata da pravqt glupostite, koito vijdame redovno ot rodnite fanove.

Peace all :beerchug

Za Kluivert mnogo se govoreshe i osbeno Ruud koito mnogo go iskal do sebe si. Samo che samiat Patrik otricha i do momenta che iska da se maha ot Barca i spored men niama da go napravi. Razbira se che niama da kupim 5napadatelia v edin sezon no Kluivert mi izglejda malko veroiaten. To i za Beckham se govori kakvo li ne no si ostava. I tova e tvardo.

Basten prochetoh sichko svurzano s futbola koeto si pisal i se pitam dali voobshte razbirash neshto ot futbol. no kakto i da e za teb jivota e Milan i pak Milan. Man Unt. staval sus seki sezon po slab taka li ?

Ne sam suglasen, osven tova v kraq na sezona da vidq nqkoi angliiski otbor da beshe v po dobra forma ot Unt, nqmashe takuv pone za men i za horata koito razbirat ot futbol. No tova sa neshta koito az ne gi razbiram i ne iskam da komentiram viva Milan i tova e :woot :woot :woot :woot :punk :punk :punk :beerchug

lekx qvno si 4el prez prasti, zashtoto parvo obqsnih zashto mislq, 4e united zakusvat i votoro obqsnih i zashto united bqha tolkova silni na finala i prez zimata.

Osven tova Milan dori ne mi e lubimiq italianski otbor...toi e Sampdoria. Prosto haresvah Milan po vremeto na Basten, Reicard, Gulit, Baresi, Ancheloti i Co. , a Marco van Basten e edin ot nai-velikite napadateli za vsi4ki vremena.

PS: Ot futbol qvno razbiram, shtom edno vreme si izkarvah dopalnitelni djobni s Evrofutbol(predi okolo 5 godini).

PS2: :beerchug

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...