LOKOMOTIVcho Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 (edited) Ето този Soundtrack има ли си цяла версия и ако е така как се казва много ми е позната тая песен нито помня каде сам е чувал нито име или нещо такова <{POST_SNAPBACK}> Crystal Method - Keep Hope Alive EDIT: Извини ме,но версията в warez-a не е същата иначе песента пак се казва "Keep hope alive" Edited April 6, 2005 by LOKOMOTIVcho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 http://www.warez.ru:8080/FTP/MP3z/Crystal%20Method/ намерих е и е качих в варез-а, на секи който е харесал саундтрака да сваля и песента. Тя просто рулира Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 (edited) Може ли някой да ми каже оригинала на Анна - Грешиш тотално? Много се извинявам, че не погледнах, но много бързах и нямах време. Мерси все пак. Edited April 6, 2005 by Runner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 (edited) Може ли някой да ми каже оригинала на Анна - Грешиш тотално? Може ама леко да се бяхме разровили из темата Pesenta koqto tarsi6 e Kеti Garbi - Esena mono <{POST_SNAPBACK}> Едит: Ето и линк Edited April 6, 2005 by evil_smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnold Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 QUOTE(arnold @ Apr 4 2005, 22:02 PM) tarsia 1 pesen malko e edno takova indiisko.po radioto q puskat Румънеца & Енчев - Giliai Arash - Tike Tike Kardi Някоя от тези двете ли е? Въртят ги постоянно по разните радио станции na sa teq po nova e mai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 (edited) А някой знае ли къде да ги намеря тези Наташа или Митко: Незнам дали вече знаете, обаче наскоро чух по един GSM нещо много забавно. Дават ти да се обадиш по GSM-а и да търсиш Наташа (или другото е с Митко), но вместо това ти пускат някакъв файл. И започва един почти реален разговор на края на който така те псуват че незнаеш от къде ти е дошло. Файловете не са песни, но би трябвало да са с разширение .мp3 или .wav, затова сметнах че тук е най-подходящо да попитам. Търсих ги тук и в дата.бг, но неможах да ги намеря. <{POST_SNAPBACK}> @arnold да не би да е Nicolae.Guta.-.Cine.are.noroc,.are.mp3 Edited April 6, 2005 by breakneck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VALING Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 (edited) Ако случайно да се сеща как се казва една песен на Тони Стораро.Почва с "Бог всичко ми взе..." или нещо подобно,но съм 100% че почва с Бог натам не се сещам П.С:Извинете ме за глупавото обяснение,но като чух тази песен бях вече в небесата(пиян) и нищо не си спомням . Ще съм много благодарен на този който ми я кажи или ми даде link(което ще е най-добре).Надявам се че ще я намерите ЕДИТ:песента е балада ЕДИТ2:разбрах как започва: "Бог ли ме наказа?"Много ви се моля да я намерите че е много хубава балада Edited April 7, 2005 by VALING Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 някои може ли да ми даде линк към песента на Snoop Dogg-Let's Get Blown че никъде не мога да я намеря плсс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ventzo Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Abe ima edna mnogo zaribena pesni4ka ne6to ot roda na "haila-lia",ama neznam to4no cialato ime!Imam v telefon4eto 4ast ot tozi parcal i e to4no taka ozaglaven!Nekoi moi li da me svetne za cialoto ime i eventualno ot kade da si q drupna!10x! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Търся 1 яка песен.Нз точно как се казва ама се пее: One life one love нещо такова.ПЛС хелп! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 (edited) Из темата, където би трябвало да пишеш, когато търсиш някоя песен и знаеш как се казва : Това е тема, в която можете да пишете ако търсите дадена песен, албум и т.н. От този момент всички requestи извън тази тема ще бъдат затваряни, а авторите им warn-вани (по 20%). Иначе единственото, което намерих е http://www.arenabg.com/download.php/3075/B...01.2005.torrent , това е компилацийка 70 МБ има я и тази песен вътре. [EDIT] - @Pharel - Qwan - One life one love [EDIT2] - chefoto - целия пост беше посветен на теб. Не стига че не си взимаш поука, ми и продължаваш. 1. Темата за рекуести е друга, посочена е най-горе в моя пост 2. Използвай бутона едит. Edited April 7, 2005 by bl8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ventzo Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 А някой знае ли къде да ги намеря тези Наташа или Митко: @arnold да не би да е Nicolae.Guta.-.Cine.are.noroc,.are.mp3 <{POST_SNAPBACK}> EEE ot kade izko4i s toia parcal be??Mnogo e gotin,dai o6te niakvi drugi takiva prostotii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Търся 1 яка песен.Нз точно как се казва ама се пее:One life one love нещо такова.ПЛС хелп! <{POST_SNAPBACK}> песента е на Blue - One Love [ама не съм много сигурен за името ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 плс някои може ли да ми даде линк на Snoop Dogg - Signs че много ме кефи тая песен или да я уплоадне на вареза плс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 EEE ot kade izko4i s toia parcal be??Mnogo e gotin,dai o6te niakvi drugi takiva prostotii <{POST_SNAPBACK}> Заповядай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 песента е на Blue - One Love [ама не съм много сигурен за името ] <{POST_SNAPBACK}> One love One blood One life You got to do what you should... U2 - "One" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ventzo Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Sq ako izko4i6 s toq parcal deto go tursia nema6 gre6ka!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 търся последната песен на eminem а също една песен която е пускат по TMF-а на Ali B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Sq ako izko4i6 s toq parcal deto go tursia nema6 gre6ka!! <{POST_SNAPBACK}> Подскажи малко за тази песен.Румънска ли е?В началото да не би да започва с разговор по телефон,защото се сещам за 1 такава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 (edited) Има една песен,сега я въртят по Fresh,подобна е на песента на Dj Bobo-What a feeling,но е променена.Включени са още мотиви(или е ремикс) и има още един глас,който пее (женски). Ако някой знае коя е да пише >>> ... EDIT: Lud_Canar > Мерси > Edited April 7, 2005 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Някои може ли да ми каже цесекарската песен с която изпратиха джани от бигбрадър ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 (edited) Има една песен,сега я въртят по Fresh,подобна е на песента на Dj Bobo-What a feeling,но е променена.Включени са още мотиви(или е ремикс) и има още един глас,който пее (женски). Ако някой знае коя е да пише >>> ... <{POST_SNAPBACK}> ами има ремикс от 2004 на dj bobo - what a feeling (the project adi power mix 2004) а има и navy blue - what a feeling (remix 2004) едно от двете ще да е но немога да ти дам линк виж в мулето EDIT: нп радвам се, че мога да помогна Edited April 7, 2005 by Lud_Canar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 (edited) плс някои може ли да ми даде линк на Snoop Dogg - Signs че много ме кефи тая песен или да я уплоадне на вареза плс <{POST_SNAPBACK}> като се освободи място ще е кача търся последната песен на eminem а също една песен която е пускат по TMF-а на Ali B <{POST_SNAPBACK}> Eminem - Mockingbird ЕДИТ: Съжалявам за двата последователни поста просто после видях другите песни и не се усетих. Edited April 7, 2005 by Lud_Canar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Някои може ли да ми каже цесекарската песен с която изпратиха джани от бигбрадър ???? <{POST_SNAPBACK}> Еми песента е химна на ЦСКА и ако не се лъжа се казва "Сърца червени,сърца милиони" нещо такова Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 ООООООООООООООООО ЛАСКОВ!!!!!!!!!!!!!!!! Познай кой е!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts