pi4a Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 една песен от undergroun 1 играта даваха я по хавайски бряг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camel_driver Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 (edited) Сега ще избия рибата с описанието на моята песен...от 1998 я търся, пуснаха я по TMF.. Припевът и беше нещо от сорта на "I`d be anything you want me but I won`t be me"..и помня клипа..една мадама пееше - леко руса..в началото клипът беше в цвят сепия и мадамата беше в някаква стая с коса направена като на охлювчета , а в края на клипа беше с пусната коса на някаква зелена ливада..е да, имаше цветове... А сега сетете се, ще ми спестите цял живот търсене, чудене и прочие..а песента си я биваше доста. П.П. И ако не се лъжа я пуснаха в предаване за Холандска музика... Edited March 31, 2005 by camel_driver Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Сега ще избия рибата с описанието на моята песен...от 1998 я търся, пуснаха я по TMF.. Припевът и беше нещо от сорта на "I`d be anything you want me but I won`t be me"..и помня клипа..една мадама пееше - леко руса..в началото клипът беше в цвят сепия и мадамата беше в някаква стая с коса направена като на охлювчета , а в края на клипа беше с пусната коса на някаква зелена ливада..е да, имаше цветове... А сега сетете се, ще ми спестите цял живот търсене, чудене и прочие..а песента си я биваше доста. П.П. И ако не се лъжа я пуснаха в предаване за Холандска музика... <{POST_SNAPBACK}> Нещо повече от текста можеш ли да се сетиш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Сега ще избия рибата с описанието на моята песен...от 1998 я търся, пуснаха я по TMF.. Припевът и беше нещо от сорта на "I`d be anything you want me but I won`t be me"..и помня клипа..една мадама пееше - леко руса..в началото клипът беше в цвят сепия и мадамата беше в някаква стая с коса направена като на охлювчета , а в края на клипа беше с пусната коса на някаква зелена ливада..е да, имаше цветове... А сега сетете се, ще ми спестите цял живот търсене, чудене и прочие..а песента си я биваше доста. П.П. И ако не се лъжа я пуснаха в предаване за Холандска музика... <{POST_SNAPBACK}> Пробвай с Ryan Lynn - I Won't Be Me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Някой може ли да даде линк от warwz-a за техно? Мерси предварително!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 (edited) Някой може ли да даде линк от warwz-a за техно? Мерси предварително!!!! Tova ??? Edited March 31, 2005 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Tova ??? <{POST_SNAPBACK}> Става!!! Мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Така търся следната песен : от 90-те е. Клипа : Един пич , висок , с черна коса върви по един тротоар и не се спира - блъска хора , прескача спрели коли...Песента започва с едни цигулки.Същото начало както песента "sweet soca musik" /май така беше/ . Знам , че информацията е доста оскъдна но песента е старичка и не мога да си спомня нищо от текста , за да си я намера сам. Мерси предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 (edited) Така търся следната песен : от 90-те е. Клипа : Един пич , висок , с черна коса върви по един тротоар и не се спира - блъска хора , прескача спрели коли...Песента започва с едни цигулки.Същото начало както песента "sweet soca musik" /май така беше/ . Знам , че информацията е доста оскъдна но песента е старичка и не мога да си спомня нищо от текста , за да си я намера сам.Мерси предварително! <{POST_SNAPBACK}> Песента мисля, че е The Verve - Bitter sweet simphony. Edited April 1, 2005 by Pepe Lopez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 (edited) @Pepe Lopez много ти благодаря! Eдит : мерси за линка , но вече яя свалих.Даже я разпращам вече по ИРК чрез ДЦЦ-то Edited April 1, 2005 by Stardus7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Песента мисля, че е The Verve - Bitter sweet simphony. <{POST_SNAPBACK}> Да,наистина това е песента.Днес случайно я слушах,но не можех да си спомня коя е Ето ти линк цък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Ronaldo Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 (edited) Имаше една песен в секс игри (първата част),по време на филма се пееше нещо от сорта Love me,Love me в припева няма е в саунтрака видях ако някой е знае ще съм му благодарен ако ми каже.10х предварително Edited April 1, 2005 by Method & Red Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Някой ако може да ми каже как се казва оригинала на песента, по която е направена тази на "Анна - грешиш тотално" Пък ако има и линк сте златни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 (edited) чух една песен по Mtv на nigel& marvin-казва се 'follow da leader"някой може ли да каже откъде да си я дръпна?във warez не я намерих моля виии!!!!!!!!!!1 Edited April 2, 2005 by evi^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Някой ако може да ми каже как се казва оригинала на песента, по която е направена тази на "Анна - грешиш тотално"Пък ако има и линк сте златни <{POST_SNAPBACK}> И на мен тая песен много ми трябва. Дано някой да я знае. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Някой ако може да ми каже как се казва оригинала на песента, по която е направена тази на "Анна - грешиш тотално"Пък ако има и линк сте златни <{POST_SNAPBACK}> Kaiti Garbi - Esena mono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Kaiti Garbi - Esena mono <{POST_SNAPBACK}> 10x *DIDO*. Много ти благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REXS Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 am...ima 1 techno deto edin po 1 vreme po4va da pee ne6to kato...halqlqhalqlqhalqlq nqma kak po drug na4in da go obqsna!ako nqkoi znae blagodarsko predvaritelno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 (edited) am...ima 1 techno deto edin po 1 vreme po4va da pee ne6to kato...halqlqhalqlqhalqlq nqma kak po drug na4in da go obqsna!ako nqkoi znae blagodarsko predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> Pesenta se kazva Re Loop - Warm Sensation ima q v Wareza Edited April 2, 2005 by *DIDO* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camel_driver Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Пробвай с Ryan Lynn - I Won't Be Me <{POST_SNAPBACK}> @bl8 Бог да те поживи , от години я търся..таман бях решила, че ще си умра без да разбера коя е тая песен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REXS Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 *DIDO* zlaten si we maina ! Mn blagodarq! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Има една песен от миналата година,ама не се сещам как се казва и кой е изпалнява.Клипа започва с едно момиче което къти земята с голям къртач,след това има и още две момичета които изпозват най-различни тежки инструменти.Ако някои има идея коя е песента да казва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 evi един път е достатъчно да пишеш ,другите постове да излишни ,не са прай на интересна ,като искаш толкова тази песен ,намерима в irc.evrocom.net и ще тия дам ,че и бонус щи дам useless post=del Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Bihte te li mi dali pesenta na Ruslana -Wild Dance zashtoto v data.bg q ima v kratuk variant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Bihte te li mi dali pesenta na Ruslana -Wild Dance zashtoto v data.bg q ima v kratuk variant <{POST_SNAPBACK}> Прасни тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts