jorji_s Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 а ... песента на море от лубов....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 (edited) Hi tarsia edna grazka pesen mnogo e qka puskat q mnogo 4esto v EVRIDEQ.Ima mnogo qko ritam4e. Mersi predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> мисля че говориш за DJ Pantelis - Chiculata кво стана с моя пост? сигурен съм че се сещате за песента.Ето пак малко от нея "чин чин сануда атее еееее" Edited March 13, 2005 by Lud_Canar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 мисля че говориш за DJ Pantelis - Chiculata кво стана с моя пост? сигурен съм че се сещате за песента.Ето пак малко от нея "чин чин сануда атее еееее" <{POST_SNAPBACK}> ne e tazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
V_MASTER Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 *DIDO* Пробвай със "Sakis Coucos I Sonia Nemska - I Want You Babe" може би за тази песен става въпрос.Пиши дали съм познал. Айде и успех! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 *DIDO* Пробвай със "Sakis Coucos I Sonia Nemska - I Want You Babe" може би за тази песен става въпрос.Пиши дали съм познал. Айде и успех! <{POST_SNAPBACK}> Sori ne e i tazi .Tazi koqto tarsia e s barz ritam.Mersi vse pak i tazi ne e lo6a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
V_MASTER Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 *DIDO* пробвай със "Kaiti Garbi - Esena mono (summer dance remix) " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Търся една песен от рекламата по BTV на якобс монарх, оная кадет се пее then i saw her face - now im a beliver Дано някой я знае че много ми харесва <{POST_SNAPBACK}> Хаха не е Smash Mouth - Then I Saw Her Face ами Smash Mouth - I'm a Believer Заповядай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 *DIDO* пробвай със "Kaiti Garbi - Esena mono (summer dance remix) " <{POST_SNAPBACK}> V_Master 6ta 4erpia mersi mnogo to4no tazi e pesenta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
V_MASTER Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Радвам се че успях да ти помогна)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 a na men 6te pomognete li? Hora,tarsq edna pesen!!! biggrin.gif No ne znam kak se kazva cry.gif cry.gif cry.gif Vav filma "Big fat liar" u4astva taq pesen.Peqt A v csenkata kogato lo6iq kara svoqta sinq kola i decata ,mu bqha obarkali vsi4ki kabeli na taq kola!!Molq vi razgledaite go i mi kajete!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 (edited) Има една песен на Ennio Мorricone, по-скоро мелодия, супер известна. Няма я в уарез, защото прослушах всичките му песни тук. Напомня ми за старите мафиотски филми. Може да е от Октопод Някой да помогне, ако може. П.С. Малко тъпо обяснение, но може и някой да се сети. Има един тип на Джумаята, художник, продава картини, понякога върви и свири с една флейта (или каквото е там, не разбирам от музикални инструменти), та тоя тип супер често свири откъси от въпросната песен. Edit: A Man With Harmonic? <{POST_SNAPBACK}> He Edited March 13, 2005 by do4okarako4ev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 a na men 6te pomognete li? Hora,tarsq edna pesen!!! biggrin.gif No ne znam kak se kazva cry.gif cry.gif cry.gif Vav filma "Big fat liar" u4astva taq pesen.Peqt q v csenkata kogato lo6iq kara svoqta sinq kola i decata ,mu bqha obarkali vsi4ki kabeli na taq kola!!Molq vi razgledaite go i mi kajete!!! <{POST_SNAPBACK}> аз вече писах ама не си вядял явно... EIFEL 65 - BLUE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Има една песен на Ennio Мorricone, по-скоро мелодия, супер известна. Няма я в уарез, защото прослушах всичките му песни тук. Напомня ми за старите мафиотски филми. Може да е от Октопод Някой да помогне, ако може. П.С. Малко тъпо обяснение, но може и някой да се сети. Има един тип на Джумаята, художник, продава картини, понякога върви и свири с една флейта (или каквото е там, не разбирам от музикални инструменти), та тоя тип супер често свири откъси от въпросната песен. <{POST_SNAPBACK}> A Man With Harmonic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 A Man With Harmonic? <{POST_SNAPBACK}> или пък Ennio Morricone - Chi Mai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 или пък Ennio Morricone - Chi Mai <{POST_SNAPBACK}> He. Ако ви я изтананикам веднага ще се сетите, ама ...няма как. Свалям всевъзможни негови песни от Дата.бг, и се надявам да уцеля . Само дето връзката не ми е като към уарез.ру, даже по-бавна от всички други бг сайтове Ако има някой със свежа идея... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Сега може да ви позатрудня, но ако някои се сеща песента към която някои даде линк преди около 2-3 страници - "Shrek's Karaoke Dance Party" когато почва да пее песента си жената и след нея се започва някакво парче чийто текст е ако не се лъжа "I like big buts" и нещо такова се пее още. Сигурен съм че тази песен съществува защото съм я чувал и по онова предаване по MTV - Jackass. Ако някои може да я намери или поне да ми даде името на изпълнителя или на песента ще съм му много благодарен. Благодаря предварително !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 He. Ако ви я изтананикам веднага ще се сетите, ама ...няма как. Свалям всевъзможни негови песни от Дата.бг, и се надявам да уцеля . Само дето връзката не ми е като към уарез.ру, даже по-бавна от всички други бг сайтове Ако има някой със свежа идея... <{POST_SNAPBACK}> Да не е тая? Съжалявам, че няма име, а не помня и от къде съм я свалял - явно от диск! Ако не е тази провери тук! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 (edited) Сега може да ви позатрудня, но ако някои се сеща песента към която някои даде линк преди около 2-3 страници - "Shrek's Karaoke Dance Party" когато почва да пее песента си жената и след нея се започва някакво парче чийто текст е ако не се лъжа "I like big buts" и нещо такова се пее още. Сигурен съм че тази песен съществува защото съм я чувал и по онова предаване по MTV - Jackass. Ако някои може да я намери или поне да ми даде името на изпълнителя или на песента ще съм му много благодарен. Благодаря предварително !!! <{POST_SNAPBACK}> Супер затруднен съм Да не е тая? Съжалявам, че няма име, а не помня и от къде съм я свалял - явно от диск! Ако не е тази провери тук! <{POST_SNAPBACK}> Не, не е тази песен. А този линк в датата...изтеглил съм ги всички, няма я. Edited March 13, 2005 by do4okarako4ev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 някой знае ли как точно се казва песента от новата реклама на Кока-Кола Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskinin Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 (edited) А ве в залата чух една песничка нещо от сорта : lager dont let me down - тва се повтаря доста и е бавна песента . Някой дали ще се сети коя е ??? Edited March 13, 2005 by Miskinin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 А ве в залата чух една песничка нещо от сорта : lager dont let me down - тва се повтаря доста и е бавна песента . Някой дали ще се сети коя е ??? <{POST_SNAPBACK}> Да не би да е David Guetta - Love dont let me go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikoo Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 znam 4e tuk nemue miastoto no ako niakoi moje da dade link ot kade da si svalia klip sas pesenta na MAGAPASA -- OGRABEN sas onova hubavoto momi4e 6te e mnogo hubavo. 10x predvaritelno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 znam 4e tuk nemue miastoto no ako niakoi moje da dade link ot kade da si svalia klip sas pesenta na MAGAPASA -- OGRABEN sas onova hubavoto momi4e 6te e mnogo hubavo. 10x predvaritelno. <{POST_SNAPBACK}> Заповядай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohu Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Има една песен, въртят е по TMF и City-то ,където един шушлек играе покер с една сюрия мадами . Как се казва песента и на кой е ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Има една песен, въртят е по TMF и City-то ,където един шушлек играе покер с една сюрия мадами . Как се казва песента и на кой е ? <{POST_SNAPBACK}> Виж дали е това : Uniting nations - Out of touch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts