vinyl_master Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Господи ,как ще е на Dave Armstrong ,оригинала е с мъжки вокали ..аз ще го кача ..dave си прай ремксите и си слага неговото има за оригинален артист ,не се залъгваите ..оригинала си е точно на Hall & Oates Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 възможно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 (edited) Di-rect - Adrenaline ? <{POST_SNAPBACK}> Не я виждам в warez-a. Става ли да дадеш линк EDIT: Намерих е, точно тази песен е.Благодаря Edited February 16, 2005 by AlekS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 а можеш ли да намериш оригинала на песента мисля че е на Hall&Oates търсих я навсякъде,но нищо... <{POST_SNAPBACK}> Мисля,че е това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Matrix 2 когато свършва ( когато се появяват надписите ) , песента как се казва ? Търсих я в саундтрак-а ,но така и не разбрах дали я има там изобщо ? Ако може да ми кажете името на песента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuF Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Търся около 18 -20 песни , от най-тъпата и смотана музика , която някога сте слушали.Сериозно е наистина.Моля дайте ми имена или линкове.Формата е без значение. Желателно е музиката да е УЖАСНО дразнеща!!!!! :allien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Търся около 18 -20 песни , от най-тъпата и смотана музика , която някога сте слушали.Сериозно е наистина.Моля дайте ми имена или линкове.Формата е без значение.Желателно е музиката да е УЖАСНО дразнеща!!!!! :allien <{POST_SNAPBACK}> ето ти една от мен. май-отвратителната песен която съм слушал през живота си Papa Sam-Medy Medy Cry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Търся около 18 -20 песни , от най-тъпата и смотана музика , която някога сте слушали.Сериозно е наистина.Моля дайте ми имена или линкове.Формата е без значение.Желателно е музиката да е УЖАСНО дразнеща!!!!! :allien <{POST_SNAPBACK}> Според мен повечето песни стил СКА. Досега не съм чул някоя да ми хареса, или поне малко да мога да я понасям, ама сигурно има, щото не съм слушал достатъчно. Също така има бая метал песни, които са отвратителни. Също да не изпускам и чалгата. Търси и ще намериш Всеки си има вкус и неискам коментари от сорта "Ти луд ли си бе" и разни такива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Да питам някой знае ли как се казва онази песен за Хирошима, изпълнителя и беше на гости на шоуто на Слави.10x предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Аве хора има 1 филм 1 нощ в РОксбъри някой може ли да ми каже саундтрака към него...щот в вареза не моа го намера плс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Едноименния OST го има в http://www.mp3.online.bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuF Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 ето ти една от мен. май-отвратителната песен която съм слушал през живота си Papa Sam-Medy Medy Cry <{POST_SNAPBACK}> Благодаря много .Това наистина е ужасно тъпо.Моля дайте ми подобни.Моляяяяяяя! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Да питам някой знае ли как се казва онази песен за Хирошима, изпълнителя и беше на гости на шоуто на Слави.10x предварително <{POST_SNAPBACK}> The Boom - Shima Uta (може и да е една дума - Shimauta) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 (edited) Аве хора има 1 филм 1 нощ в РОксбъри някой може ли да ми каже саундтрака към него...щот в вареза не моа го намера плс <{POST_SNAPBACK}> избери си А иначе оригинала е тук EDIT: Аз търся песничките от филма "Ну Пагади" Ще съм благодарен на всеки,който ми даде поне 1 Edited February 17, 2005 by LOKOMOTIVcho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Аве хора има 1 филм 1 нощ в РОксбъри някой може ли да ми каже саундтрака към него...щот в вареза не моа го намера плс <{POST_SNAPBACK}> tuk go ima ako nemoje da se opravi6 s mp3.online.bg 6toto az ne mojah ne6to . btw tva e edin ot lubimite mi filmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klarisa_s Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 tursq edna pesen mai e dosta stara nito znam kak se kazva nito koi q izpulnqva:( Samo znam 4e zapochva taka "nineteen nineteen seven........." i se chuvat cvuzi ot koli? Nqkoi se6a li se !haha edva li?!I vse pak ako nqkoi se se6a da mi pishe plz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 EDIT: Аз търся песничките от филма "Ну Пагади" Ще съм благодарен на всеки,който ми даде поне 1 <{POST_SNAPBACK}> "Ну Погоди" горе най-първата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 "Ну Погоди" горе най-първата. <{POST_SNAPBACK}> Мерси А знаеш ли някой други песни от епизодите например с кокошките или с ония комбаин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Ми нещо не се сещам Потърси в google,ако ти се занимава.Все ще намериш нещо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Ми нещо не се сещам Потърси в google,ако ти се занимава.Все ще намериш нещо! <{POST_SNAPBACK}> Ами вече 30-40 мин. търся,но без успех Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 (edited) В Mean Girls , когато правят купона се пее една песничка ( по средата на филма ) , There`s a ... in da house , there`s a ... in this house ,Smoke ... in da house bring that smoke in da house ...(Нещо такова ) стилът е рап . Edited February 18, 2005 by ShitHappen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Някой може ли да ми каже името на песента (на Дейвид Ковърдейл), която Борислав от "Шоуто на Слави" я изпя вчера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
golemiqq Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 къде мога да намеря 1 албум на орк. КАНАРИТЕ "Хороводна китка" благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 някой сеща ли се имаше една песен въртяха я преди 1-2 години казва се мисля че "take me away" пее я някаква негърка и действието се развива около някакъв басейн стила е нещо от рода хаус,техно,транс.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Някой може ли да ми каже името на песента (на Дейвид Ковърдейл), която Борислав от "Шоуто на Слави" я изпя вчера. <{POST_SNAPBACK}> Whitesnake - песента е " Is This Love " 1990 Monsters Of Rock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts