Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Сега ми казаха за някаква сръбска песен. Някакъв брутален кючек. Пускали я по Веселина и пее мъж? Някой да се сеща? Нова била...

• 2 weeks later...

Сега се сетих за една песен.От сорта на Avicii е и само се сещам,че на клипа бяха мъж и жена и се телепортираха наляво,надясно.Някакви идеи ? 

edit:Още я търся мамицата й :(

edit2:Намерих я 

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Търся една песен, но се сещам само за клипа и. Едно плюшено мече стоеше на бюро в офис и подписваше някви договори с кренвирш вместо с химикал. Не мога да се сетя за текст, но беше много популярна песен по онова време(1994-1997), въртяха я постоянно по MTV.. 

Търся една песен, но се сещам само за клипа и. Едно плюшено мече стоеше на бюро в офис и подписваше някви договори с кренвирш вместо с химикал. Не мога да се сетя за текст, но беше много популярна песен по онова време(1994-1997), въртяха я постоянно по MTV.. 

Mr Oizo - Flat Beat

• 2 weeks later...

Пичове, наскоро по телевизора гледах един клип на някаква ...мисля, че беше рап песен.
През цялото време, бяха пич и мацка, които тренираха задно. Набираха се на лост, като пича помагаше на мацката и т.н ... някой да се сеща?

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Моля за помощ, прилагам 2 записа от дискотека, малко са кофти, но се добива представа. Вокалът е гръцки или арабски (не съм убеден), звученето е денс/хаус. Пробвах с Shazam, SoundHound - без резултат. Благодаря предварително!
http://dox.bg/files/dw?a=1408b18415
http://dox.bg/files/dw?a=2af81be133

Песента е от 90-те, слушал си някакъв римейк почалгарен. Беше голям хит, в момента не мога да го открия обаче...

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Здравейте търся една песен в която се пееше нещо от рода на даун диги диги даун или нещо такова помня че се изпълняваше от жена някаква нова е песента 

МЕРСИ!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...