Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Еми може и от youtube,ако ги има.Аз вече започнах само от там да свалям,защото е доста лесно :) Програмата се казва Free youtube downloader

• 2 weeks later...
  • Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Вчера и днес по радио Фреш засичам песничка. За съжаление я засичам винаги в края и последните 15-25 секунди е без текст, нещо като хаус е.

• 1 month later...
  • 1 month later...

Новата песен на Миро - Споделена Любов в БГ вариант може ли линк?

Има я само запис от Шоуто на Слави

Благодаря предварително.

Модератор: Темата не е за искане на линкове.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Издирвам една песничка, рап е, може би на около десетина години. Мъж негър я изпълнява, от рода на Shaggy. Част от текста не мога да кажа, освен че една жена пее нещо от рода на i will make it ruff, i will make you ruff. :D малко тъпо обяснение, но се надявам някой да се сети. Предварително благодаря!

• 2 weeks later...

Здравейте колеги . Видях един клип във vbox7 , интересува ме музиката в него от къде е  ? Някой знае ли  ? Ето за този клип става дума :  http://vbox7.com/play:e756c466 .

Песента, която търсиш е :

hans zimmer - Mutiny

Сега и аз да попитам - от няколко седмици по Сити, Фреш, The Voice се върти едно парче, където един женско вокал чат - пат казва "It's nice to know that yuo were there" Като цяло песента е dance с леко ориенталски ритми. Някой има ли идея как се казва и кой я изпълнява ?

EDIT: Намерих я - ако някой също я търси : Adrian Sina ft Sandra N - Boracay

• 1 month later...

Здравейте! Търся една песен, но не знам как се казва... :D Скоро я чух по радиото, от припева разбрах следното: can't you see, you're all I need ... и т.н. Сравнително нова е, в клубен стил. Благодаря предварително  :P

edit: това е песента 

• 2 weeks later...

Който я намери, златен ще е .

Беше тип House music, а в песента в началото се обясняваше, че пича за който става дума е решил да не бъде вече женчото, който е бил преди , а че ще е Alpha male / man .... 

кофти обяснение, но тези думи от текста помня само... :x

Здравейте! Търся песента от втората минута на следното клипче: 

Благодаря! :)

edit: Благодаря ти! :P

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Единия вариант за намиране на песен, който се сещам е ако човека има смартфон - дали инсталира shazam или soundhound и като чуете песента, през тях да я търсите. Доколкото знам са достъпни за почти всички платформи - ios, android, windows

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...