avelina Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Благодаря Много Кажи какво да почерпя за услугата и то толкова късно Няма проблем, радвам се, че съм помогнала за песничката, не се притеснявай, едно "благодаря" e повече от достатъчно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enigma Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 (edited) Някой помни ли как се казваше тази песничка? http://vbox7.com/play:c43c5201 Edited August 7, 2011 by enigma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=fSW9pg9Yfl4 Edited August 10, 2011 by AssassiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Някой има ли представа как се казва една песен,рок,отпреди 5-6 години,в клипа на която инструментите на групата бяха хора,микрофона също?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Мелодичен и леко отпускаш транс. Вокала е женски и в припева пее Breathe into me..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuri Boyka Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 (edited) Не знаех къде да си пусна темата и затова ще опитам тук, моля да ме извините, ако съм се объркал. Така, малко тъпо ще прозвучи, но все пак ще опитам. Това е песен на Б.Т.Р - Да погледна в теб... Също велика песен - http://www.youtube.com/watch?v=B0HcimxTeV0 Чух я, като минавах покрай едно заведение от чужд изпълнител, но не зная кой е, предполагам песента е ретро... Познах я от самия припев, но чуждият изпълнител не го знам, ако можете да ми помогнете ще съм ви благодарен, благодаря предварително. За да се ориентирате на 2:50... И моля не мe ориентирайте към песента на Iron Maiden - When The Wild Wind Blows... Подобна е, но не е тя... На припева има "На на на...", като в песента на Б.Т.Р., но думите не ги чух, бях много далеч от заведение, чувах само това... Много ще съм Ви благодарен, ако някой ми помогне. Дано съм обяснил достатъчно добре. Още веднъж - благодаря предварително... Edited August 18, 2011 by Yuri Boyka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tstslv Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Парчето което търся май е сравнително ново, въртят го по музикалните канали, но не съм засичал името. Изпълнителката е пълничка и се е барнала като принцеса в клипа, с едни прически, едни рокли.... незнам защо ми на помня на оперна певица.....някакви идеи ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Парчето което търся май е сравнително ново, въртят го по музикалните канали, но не съм засичал името. Изпълнителката е пълничка и се е барнала като принцеса в клипа, с едни прически, едни рокли.... незнам защо ми на помня на оперна певица.....някакви идеи ? Adele? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tstslv Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Точно, благодаря ти ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmi Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Здравейте и от мен-от няколко месеца се опитвам да намеря една песен, която слушах във vbox, беше и с превод. Рок е, и в нея се пее- ще те чакам на границата между небето и земята......и се споменаваше, че героят в песента е на 28години. Знам че по тази информация, която давам няма да е лесно някой да се сети, но все пак........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Аз пък търся песен, в момента я въртят по VOICE .. Пак е лятна на един плаж.. Пее негър, има мацки /едната от която пее вокал също/ и така.. От рода на Danza Kuduro .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Случайно да е тази (впрочем много е якаааааааа) : http://www.youtube.com/watch?v=bhbU5qBayNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Случайно да е тази (впрочем много е якаааааааа) : http://www.youtube.com/watch?v=bhbU5qBayNA Оле да, незнам как да ти благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ))))))) Страшно е парчето !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Офф : Ами можеш да започнеш с някой сребърен пръстен на Булгари примерно Хихи, шегувам се. Наистина парчето е стахотно, много лятно, с много настроение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Офф : Ами можеш да започнеш с някой сребърен пръстен на Булгари примерно Хихи, шегувам се. Наистина парчето е стахотно, много лятно, с много настроение. Изключително скромно, незнам как попадам на такива хора Шегувам се! Благодаря още 1 път да не спамим темата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shm1ps Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 търся едно парче.. слушах го по катра фм няколко пъти.. мацка пее, припева е.. stronger, strong (within`) everyday.. за това в кавичките не съм сигурен.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadi_27 Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Здравейте търся сръбска песен не помня как се казваше но помня че е пееше жена в клипа имаше траестити въртейки се на стол като токче. Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanelka Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Искам да попитам за една песен, която търся от месец и половина... песента е лек house с женски вокали, беше много популярна преди 1-2 години... спомням си само there`s miracle... което се повтаря доста честичко... осъзнавам, че обяснението ми е безкрайно тъпо, но ще съм супер щастлива ако ми помогнете... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Случайно да е Cascada - Miracle или Fragma - Toca's Miracle... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanelka Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 мне, аз имам чувството че съм прослушала всички песни в youtube с miracle в заглавието... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Така е, не е задължително да има "миракъл" в заглавието. Аз се сетих за тези, тъй като са въртяни по радиата и са сравнително известни. Общо взето трудо по 1-2 думи може да се намери дадена песен, но дано някой ти помогне. Успех в търсенето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bayc Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Здравейте !! Търся песента , която използва Звезди в своето предаване "Моя метъл свят"по Z-ROCK като фон или поне бандата .......... Ако някой знае........,че издивях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 (edited) Искам да попитам за една песен, която търся от месец и половина... песента е лек house с женски вокали, беше много популярна преди 1-2 години... спомням си само there`s miracle... което се повтаря доста честичко... осъзнавам, че обяснението ми е безкрайно тъпо, но ще съм супер щастлива ако ми помогнете... Тази може би? http://www.youtube.com/watch?v=weauLOkVXwA Или: http://www.youtube.com/watch?v=-UsuVTRaglY Edited October 3, 2011 by evil_smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Здравейте, търся една песен, в която се пее нещо от сорта - "It's gettin' hot, hot, hot, hot.." и това се повтаря доста пъти. В момента е пускат супер много по радиата. Мерси предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gloo0 Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Здравейте. Търся една стара песен от 90-те. Не помня нищо от текста, нито как се казва или кой я изпалнява (бяха две млади момчета - състав или дует). Помня обаче клипа - едно момиче с расти и облечена в стил хлапето от Freestyler на Bomfunk MC's ; клипът започва с това как си слага едни огромни слушалки и музиката зазвучава, през цялото време е в анфас и в очилата и се появяват лицата на изпълнителите. Мисля, че жанра беше нещо средно между techno, trance и elektro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts