rado8901 Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Здравейте търсачи на песни. Гледах преди малко Дискавъри, там сега въртят филми, посветени, на екстремния риболов. На рекламата на въпросния "месец на екстремния риболов" за фон звучи една много приятна музика, от рода на някакво техно... Ще се радвам, да помогнете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Ще се побъркам! Сутринта по радиото чухме една песен, която сега се опитвам да намеря, но напразно. Хич не ми пука за самата песен, просто искам да я намеря Някаква бой банда пее следното: Come and get it, aha-aaa, come and get it, aha-aaa, bla bla bla One, don't you know ... bla bla bla Two, ... bla bla bla Three, ... bla bla bla и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Имаше един клип с една мацка, как се разкарва гола по средата на улицата и после я сменя друга и така се въртяха 3-4 мацки и бяха цензурирани с едни черни ленти по тялото. Някой сеща ли се как се казваше тая песен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Имаше един клип с една мацка, как се разкарва гола по средата на улицата и после я сменя друга и така се въртяха 3-4 мацки и бяха цензурирани с едни черни ленти по тялото. Някой сеща ли се как се казваше тая песен? Да не е Baby Baby Baby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Да не е Baby Baby Baby Точно тази, благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabotz Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Здравейте, Преди около 2 години имаше един wow сървър - wow legendary в който аз и приятелите ми разпускахме след blizz. На трейлърът започваше с едно техно. Цяла седмица го търсех но без успех някой да го знае ? Не е това - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blero Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Знае ли някой как се казва песента от предаването Сделка или не която пускат когато Жасмина раздава предмените награди? Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drummab0y Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 много добре, че открих този форум така за песента която търся : слушал съм я точно 2 пъти и горе долу успях да запомня част от припева "Blue ghost, blue ghost..." това поне чувам аз.стилът на песента е хип хоп и почти съм сигурен , че в нея пее Nelly.Търсих навсякъде-google , youtube , vbox , но нищо неможах да намеря. След това се сетих , че съм чувал някъде подобна мелодия и ето http://vbox7.com/play:aacca89f . но това не е песента която търся.търся оригинала на тази песен, демек американстака ли каквато е там версия.надявам се да съм бил полезен с инфото и някой да ми помогне да я открия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drummab0y Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 много добре, че открих този форум така за песента която търся : слушал съм я точно 2 пъти и горе долу успях да запомня част от припева "Blue ghost, blue ghost..." това поне чувам аз.стилът на песента е хип хоп и почти съм сигурен , че в нея пее Nelly.Търсих навсякъде-google , youtube , vbox , но нищо неможах да намеря. След това се сетих , че съм чувал някъде подобна мелодия и ето http://vbox7.com/play:aacca89f . но това не е песента която търся.търся оригинала на тази песен, демек американстака ли каквато е там версия.надявам се да съм бил полезен с инфото и някой да ми помогне да я открия... няма значение вече намерих песента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Знае ли някой как се казва песента от предаването Сделка или не която пускат когато Жасмина раздава предмените награди? Благодаря предварително. Незабравимия Gary Moore - Oh pretty woman http://www.youtube.com/watch?v=J6oDdgrbmeE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blero Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Незабравимия Gary Moore - Oh pretty woman http://www.youtube.com/watch?v=J6oDdgrbmeE мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Здравейте колеги, някой знае ли как се казват или кой изпълнява тази и тази песни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusicDJ Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 търся една песен изпълнява се от мъж. Ще напиша какво разбирам от нея макар и дане е вярно написано (The sky miloushan (cry,dry) for you for you for you ) има много нежна мелодия дано някой се сети за какво става на ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Ще се побъркам! Сутринта по радиото чухме една песен, която сега се опитвам да намеря, но напразно. Хич не ми пука за самата песен, просто искам да я намеря Някаква бой банда пее следното: Come and get it, aha-aaa, come and get it, aha-aaa, bla bla bla One, don't you know ... bla bla bla Two, ... bla bla bla Three, ... bla bla bla и т.н. можеби тази? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Eagle Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Някой знае ли как се казва тази песен: http://vbox7.com/play:010417ca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Някой знае ли как се казва тази песен: http://vbox7.com/play:010417ca на мен ми звучи като парче на Мерилин Менсън, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Eagle Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 (edited) на мен ми звучи като парче на Мерилин Менсън, Открих я! Ето това е: Edited March 3, 2011 by Red Eagle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 (edited) Точния ремикс? > http://www63.zippyshare.com/v/33515739/file.html Edited March 8, 2011 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 някой да може да намери Sebastian Larsson - Into The Dark - в мр3 формат? Обърнах света, но не мога да намеря нищо...има я само в YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
specat Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 интересувам се от 1 песен на хисарския поп ми казаха че е започва с онези думи които казва попа когато има например някакъв празник например великден "господи помилуй и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suffergenius Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 някой да може да намери Sebastian Larsson - Into The Dark - в мр3 формат? Обърнах света, но не мога да намеря нищо...има я само в YouTube Свали си YouTube Downloader с тази програма можеш да сваляш клипове от Youtube свали после клипа и след това със същата програма конвертни на mp3 формат и си готов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 някой да може да намери Sebastian Larsson - Into The Dark - в мр3 формат? Обърнах света, но не мога да намеря нищо...има я само в YouTube Ето колега download mp3 , download avi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Някой може ли да ми каже кой микс на Saw е последната песен от това видео ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Здравейте , сиг някой ще се сети , ама на мен нищо не ми идва , ..... търса едно хаус техно - денс парченце , Пееее се " Oooooh Baby x2 " Ме4рси на всички ...!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Здравейте , сиг някой ще се сети , ама на мен нищо не ми идва , ..... търса едно хаус техно - денс парченце , Пееее се " Oooooh Baby x2 " Ме4рси на всички ...!!! Нали я намери, честито Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts