bluedog Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Рок песен е,доста етно мотиви-от сорта на индийското,припева е нещо като "Jaya jaya", мисля ,че е мъжки вокал с женски бек / или поне така ми се стори,чух я 1 път по Радио 1 Рок/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Рок песен е,доста етно мотиви-от сорта на индийското,припева е нещо като "Jaya jaya", мисля ,че е мъжки вокал с женски бек / или поне така ми се стори,чух я 1 път по Радио 1 Рок/ Kula Shaker - Govinda http://www.youtube.com/watch?v=pqADb0ok7SM&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 (edited) Днес чух в Vision едно тракче което бая вървеше преди 3-4 години.Прогресив хаус е с нежен женски вокал, на припева най-често повтаряше Youu, Youuuu in a caaaar ...... ; you love the way ,you love the way . Edited August 21, 2010 by lpfc1990 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icemans Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 (edited) Та търся ето това парче! Малко е лош записа, но все пак е нещо. Много здраво парче от преди много години, но не мога да се сетя кой го изпълняваше. Благодаря! П.П. Нов линк - не е от Rapidshare! Edited August 26, 2010 by icemans Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icemans Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Айде приятели, започнах да губя надежда вече. А си мислех, че парчето е доста известно или поне беше преди 10 години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Аз търся една Поп песен. Клипа беше с някакви падащи бебета с парашути, а на земята някаква мацка гигант лежеше и се кълчеше и по някое време я накацаха ... somebody to love и vocal-а е готин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Даника Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 (edited) Някой може ли да даде инфо за парчето от този клип (клипа не е за хора под 18 години) http://www.worldstaruncut.com/uncut/27082 Edited September 4, 2010 by Даника Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rado8901 Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Търся музиката, към един анонс на Диема и Нова спорт за висшата лига на Англия. Музиката е нещо подобно на тромпети/фанфари... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snejanka Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 (edited) Та търся ето това парче! Малко е лош записа, но все пак е нещо. Много здраво парче от преди много години, но не мога да се сетя кой го изпълняваше. Благодаря! П.П. Нов линк - не е от Rapidshare! M seshtam se za parcheto no ne i imeto mn mi e poznato Dosta staro e Edited September 9, 2010 by Snejanka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Търся една песничка, някакво техно или електронно, не знам как да го определя, много е разпускаща... Постоянно се повтаря "I need you, I need you"... Някъде имаше нещо от типа на "But I'm holding". Въртят я в Карфур, ако някой е бил там и я е чул, да помогне. Супер яка е. Жена пее вокала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaDaKisS_ Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Здравейте, дано има някой тук който да ми помогне за една песен, че сам не можах да я намеря. Та имам линк и за около 20-на секунди върви въпросната песен, ако някой знае как се казва нека сподели ще съм много благодарен. Ето го и линк-а ----> Въпросната песен върви от 1:20 до 1:40 секунди от клипа. Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 ^Качих ти целия саундтрак, мисля, че няма да ти е трудно да си намериш въпросната песен. http://bt.wrzru.com/details.php?id=43743 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 (edited) Търся една песен от радиата,доскоро доста е въртяха,Румънски хаус е ,мъжки вокал,пее на испанск,нещо от сорта доста повтаря "Mio amor ,нещо си Parfavor.Ми амор най-често повтаря с едни акордеони от време на време,търсих а ма не се казва така песента май? Edited September 21, 2010 by lpfc1990 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Търся една песен от радиата,доскоро доста е въртяха,Румънски хаус е ,мъжки вокал,пее на испанск,нещо от сорта доста повтаря "Mio amor ,нещо си Parfavor.Ми амор най-често повтаря с едни акордеони от време на време,търсих а ма не се казва така песента май? Narcotic Sound & Christian D. feat. Matteo - Mamasita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucyan Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Значи ,преди малко чух една по радио Energy и много ми хареса пее се нещо от сорта на everybody up on saturday , up on saturday hey opaa laaa мисля,че е ретро мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Narcotic Sound & Christian D. feat. Matteo - Mamasita Точно тази е ,благодаря много! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Значи ,преди малко чух една по радио Energy и много ми хареса пее се нещо от сорта на everybody up on saturday , up on saturday hey opaa laaa мисля,че е ретро мерси tazi li http://vbox7.com/play:9eda21e6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucyan Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 точно! Мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suffergenius Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Здравейте някой може ли да ми каже как се казва песента от клипа. Благодаря предварително. http://www.vbox7.com/play:2147adbf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Freestyler_ Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Вчера превключвам каналите ина ТВ Планета чувам позната мелодия. Един приятел каза, че му звучало като Рики Мартин. После на екрана се появява Веселин Маринов. Ритмична песен, тъп текст ... доколкото си спомням в клипа той пееще на един от онези старите микрофони ... Днеска се пробвам да намеря на Весо песента, за да се сетя от къде е "взаимствал" мелодията, обаче ударих на камък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankiss Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 На този клип има една луда смеховка. Интересува ме от къде мога да си я сваля, защото много ме кефи. Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 (edited) Търся песента,която се настройва автоматично при активиране на услугата "Fun Call" на Глобул. На линка по долу я има в началото и около 00:29 секунда до края. http://vbox7.com/play:668e2f1f Благодаря предварително! Edited October 8, 2010 by gecaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 (edited) По радио Нова одеве пуснаха някакво парче "nothing compares to you" - нищо общо с оназ от клуб "сам съм, бармане сипи". Мъжки вокал, добро басче, не особено бърза песен. Идеи?! _____________________________ Търся една песничка, някакво техно или електронно, не знам как да го определя, много е разпускаща... Постоянно се повтаря "I need you, I need you"... Някъде имаше нещо от типа на "But I'm holding". Въртят я в Карфур, ако някой е бил там и я е чул, да помогне. Супер яка е. Жена пее вокала. http://www.youtube.com/watch?v=S0FHIteo8Qw Edited October 13, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 host, благодаря за предположението, но не. Не е някакъв хаус ремикс на известно парче, а си е жив хаус Или нещо подобно. Повтарят се само две изречения, тези, които съм написала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Такива хаус песни, в които се повтарят само 2-3 изречения, шанса да ги намериш някъде е почти нулев. На мен колко подобни песни са ми влизали в главата и съм си харесвал, обаче не съм успявал да ги намеря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts