adibas Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 (edited) Искам да намеря песента, с която започват началните надписи на сериала Californication ("Калифорникация", "Секс до дупка" или "Калифорнийски разврат"). Ето тук има някакво подобие на нея, но пък искам самата песен да си я сваля Благодаря предварително Edited May 16, 2010 by adibas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.G Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Няма такава песен. Тази мелодия е специално композирана или както искаш го наречи. Преди време и аз съм я търсил Ако искаш да я свали ето. Тя е последната Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Няма такава песен. Тази мелодия е специално композирана или както искаш го наречи. Преди време и аз съм я търсил Ако искаш да я свали ето. Тя е последната Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 (edited) Преди много време свалих от някакво ftp една песен, но е с кофти качество,не е цялата а и се пее съвсем малко на английски,та не знам как се казва и се надявам да ми помогнете.Качих я в rapidshare и би трябвало да може да я изтеглите от тук (само 10 пъти може да се тегли,но незнаех друг сайт) ето и линк - Click. EDIT: ето и друг линк от дата.бг би трябвало да работи - Click Edited May 18, 2010 by daniobg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Dee Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 (edited) Търся ретро песен(или по-скоро техно от от средата на 90-те),била е много известна и въртяна по радиото.Ритъмът е същия като първите 15 секунди от този клип http://www.youtube.com/watch?v=1BE3n7-5ywg ,но на песента,която търся,по средата се чува глас на жена с арабски мотиви,без текст-само дълго "А-а-а-а" пее Някой ако се сеща да пише Edited May 22, 2010 by Rob Dee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 Търся песента от рекламите на Нова Спорт. Някой да се сеща? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Здравейте !!! Чудя се за тази песен : Elena - Izgubena.mp3 от каде ми е позната толкова мелодията, коя песен беше с оргиналната мелодия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Здравейте !!! Чудя се за тази песен : Elena - Izgubena.mp3 от каде ми е позната толкова мелодията, коя песен беше с оргиналната мелодия? Ако говориш за мелодията в началото, на мен ми прилича на - Clint Mansell – Summer Overture Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Dee Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Търся песента от рекламите на Нова Спорт. Някой да се сеща? FischerSpooner - Emerge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 (edited) Ако говориш за мелодията в началото, на мен ми прилича на - Clint Mansell – Summer Overture Да за мелодията става въпрос, но не е тази която ти предлагаш. Мерси все пак .. Даже си мисля че тази мелодия съм я слушал в някой филм или е била саундтрак.. Edited May 27, 2010 by VEKO_V Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 (edited) преди малко чух по радиото една различна версия на amerika (rammstein), в смисъл, с допълнителен текст в песента, някой да знае как да я потърся или ако си има ново име нещо.. ? едит: сори, много съм прост.., то е просто английска версия :> Edited May 25, 2010 by poznai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Здравейте ! Може ли някой да ми каже от къде мога да дръпна тези песни : - http://vbox7.com/play:f79a56fd http://vbox7.com/play:3599c657 Мерси ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 На Stromae я има във www.data.bg, само и напиши името. Аз сега я свалям оттам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Вчера по телевизията видях една реклама свързана с кампания срещу трафика на деац там пееше устата. Някой ако знае как се казва песента ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 (edited) На Stromae я има във www.data.bg, само и напиши името. Аз сега я свалям оттам. Да! Има я, но не и точно този вариант.. или поне аз не го намирам Edited May 28, 2010 by VEKO_V Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 (edited) Хей здравейте Песента е на Ying Yang или Xzibit един много готин инсрументал с ка*ал или някаф друг духов инструмент (* ="В") Благодаря Предварително Edited May 28, 2010 by BokoBoko7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Хей здравейте Песента е на Ying Yang или Xzibit един много готин инсрументал с ка*ал или някаф друг духов инструмент (* ="В") Благодаря Предварително Май тоя форум замря ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Парчето от клипа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Парчето от клипа. Anyone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4dn3zZz Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Tyrsq pesenta ot 01:18 do 01:32, ot tozi klip cyk mersi predvaritelno P.S. ..kirilicata mi e bygava.. za tova pisha na latinica, molq da me izvinite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Tyrsq pesenta ot 01:18 do 01:32, ot tozi klip cyk mersi predvaritelno P.S. ..kirilicata mi e bygava.. za tova pisha na latinica, molq da me izvinite ама кой я пее не мога да ти кажа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mo4a4o Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Хей здравейте Песента е на Ying Yang или Xzibit един много готин инсрументал с ка*ал или някаф друг духов инструмент (* ="В") Благодаря Предварително Да не говориш случайно за Barcode Brothers - Flute ? А аз търся 3 песнички. Първата е само инструментал от 2006 г някъде и беше на рекламата на heineken преди време - темата на рекламата е зелен бар и хората танцуват. Втората е от рекламата на Шкода в момента, мисля, че рекламират колекция Mondial или нещо такова. А третата е soundtrack на Football BG Action на RingBG има я на това клипче: http://vbox7.com/play:ce4d1767 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4dn3zZz Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 ама кой я пее не мога да ти кажа. blagodarq : ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4dn3zZz Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 (edited) imam oshte edno iskane :]] ..razbira se ako nqkoi znae kak se kazva de - melodiqta zapochva ot 1:10 do kraq linka ..blagodarq predvaritelno otkrih q : )) - blagodarq vse pak Edited June 19, 2010 by m4dn3zZz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreAdeR Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Чупих се да търся една гръцка песен дето доста я въртят по баровете в момента,нещо diosdory ли biosdory ли te agapi mu се пее??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts