Water4o_bg Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Здравейте, с един приятел с кодово име МАДНИО от доста време търсим песните от този сет или направо целият сет - http://vbox7.com/play:bce251e4. Ако някой ги знае, моля да ги напише, който, колкото знае, ще съм ви благодарен много! Мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4dn3zZz Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Хора моля ви помогнете ми търся ейтази песен но незнам кой я испълнява http://vbox7.com/play:7668a917 който знае да пеше тук или Skype C.ronaldo_rz954 plsssss : ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Търся песничка въртят е по радиата.Денс е парчето, пее жена и е нещо от рода на "I wish i was never met you, i wish i was never kiss you". Едвам хващам какво се пее..дано да съм близо до истината! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Как се казва френската песен кадето се пее I love to dance или нещо от тоя сорт? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Как се казва френската песен кадето се пее I love to dance или нещо от тоя сорт? Stromae - Alors on danse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blah_ Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Някой може ли да ми препоръча музика като тази, която служи за фон в клипчето best speech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=7GzyFCovYdU#t=6m0s някой да се сеща как се казваше това ретро парче? http://vbox7.com/play:18c2d1de, tenks anyways Edited April 16, 2010 by iCE-dOGG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaDaKisS_ Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Здравейте , преди ден чух едно парче което ме зариби много , но проблема е , че немога да си спомня нищо от песента освен, че супер мн се потаряше репликата "All girls" предполагам на припева се пее това..търсих песни с такова име неможах да намеря, и гласа на изпълнителя много се доближава до този на Craig David, но не съм сигурен дали беше той. Песничката е с бързо темпо..ако някой нещо се сети моля да помогне. Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikron Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 http://vbox7.com/play:7284ff3e Търся 1-вата песен от клипчето някой ако е знае моля да ми каже.Блаодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Здравейте!!! Търся песента която започва на 03:15 от този клип => http://vbox7.com/play:3dca8031 Ако някои знае как се казва нека пише Благодаря Ви предварително !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Здравейте!!! Търся песента която започва на 03:15 от този клип => http://vbox7.com/play:3dca8031 Ако някои знае как се казва нека пише Благодаря Ви предварително !!! българският вариант е орк. Орчи - Патроне, дай пари :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 хаха Мерси много приятелю но ми трябва гръцкия вариант Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikron Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 българският вариант е орк. Орчи - Патроне, дай пари :D Zlatnite Momcheta - Pios Bori ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Zlatnite Momcheta - Pios Bori ;( Мерси братле !!! Златен си !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Здравейте , търся една песничка , първо я потърсих в чичо Гошо но ми дава други подобни , в песента се пее " its a good, it's a good , it's good for you .. i wana make you " пея е един мъж и една жена . Благодаряа ви и приятен ден .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 Търся песента, която пускат по време на рекламата за благотворителния концерт за Миро от Mary Boys Band - пее се : красиво е ... кажи ми ти кажи, че любовта за теб ни значи нищо, нещо подобно беше, написах в гоогъл, но нищо не излиза ,,,, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 Търся песента, която пускат по време на рекламата за благотворителния концерт за Миро от Mary Boys Band - пее се : красиво е ... кажи ми ти кажи, че любовта за теб ни значи нищо, нещо подобно беше, написах в гоогъл, но нищо не излиза ,,,, Мери Бойс Бенд - Слънчогледите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 Мери Бойс Бенд - Слънчогледите Тенк ю Фибамен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Напоследък по NRJ въртят една френска песничка, като я чух за първи път ми се стори много дебилна, но с времето започна да ми харесва и сега я търся. В нея се пее нещо от сорта на "Альора Франс" или нещо подобно (френския не ми е силна страна ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Напоследък по NRJ въртят една френска песничка, като я чух за първи път ми се стори много дебилна, но с времето започна да ми харесва и сега я търся. В нея се пее нещо от сорта на "Альора Франс" или нещо подобно (френския не ми е силна страна ) Stromae - Alors on danse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 omfg, явно съм и оглушал. Много ти благодаря - тя е!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.G Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Търся една песен от 90-те. Единствено се сещам за мелодията и клипа. Клипа беше е едни малки мечета. Надявам се някой да се сети Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Идеи за песента? Търся я с TrackID-то, но не открива нищо. Killbeatz - Get Started Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Търся една песен... remake на стара балада, миксират я с insomnia на faithless Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.G Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Влезе ми в главата една мелодия и не мога да се сетя откъде е. Мисля, че е от някой стар уестърн. Направих един запис горе долу как звучи My link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts