Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Търся една известна ретро песничка, която започва със саксофон. Предполагам всички я знаете.

Да не би да е

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Някакъв ориентир?

Ще хвърля един много WILD GUESS: Dire Straits - Your Latest Trick ?!

Да не би да е

Извинявам се за липсата на подсказки. Песента, която търся е eurodance. Чух я на едно видео от миналогодишните DJ награди във варна. Ако го намеря ще дам линк. Едит : видеото е затрито, беше тук

Въпросният саксофон отмерва ритъма в началото на песента.

Някой сеща ли се за една не-много стара БГ песен, в която една мадама припяваше "Лятоооо, нека бъде лятооо"? Стил поп или R&B

Осъзнах се... Пееше се "Нека, нека бъде лято" и песента е на BallFace & Лора Караджова - Нека бъде лято :)

Моя проблем не е с името на песента, а с намирането и!

Става въпрос за VIllage people - Go West -

(това мисля, че е оригинал) плс помагайте не мога да я намеря

Здравейте .Търся тази песен на Карас но не знам как се казва на гръцки Моя Грешна Любов - Василис Карас.thanks

Търся песента от трейлъра на Cop Out - http://www.youtube.com/watch?v=o6t0dWo58jg . Става въпрос за тази на 55-ата секунда. Мисля, че и песента на Тони Стораро - Отличен 6 също започва по този начин. Благодаря предварително! ;)

KRS One - Sound Of Da Police

http://www.youtube.com/watch?v=1VRZq3J0uz4

Търся ето това парче.

http://tehnologii.hi...qetazipesen.mp3

Записвал съм го от с вградения микрофон на лаптопа от някакво онлайн радио. Старо е, дано някой се сети.

Valentino Kanzyani - Leliwa

:thumbs-up:

Търся една песен клипа й е анимация, но някакси така различна компютърна ли е каква е нз/ и главния герой е едно момче което записва песента и се обажда на някакъв продуцент и той го кани в града, и от време на време на клипа дават родителите му кадето само стоят като статуи и гледат телевизия, а на телевизора пее някакъв скелет, та накрая си спомням го взеха извънземните защото му чуха песента и го отвлякоха, ама него ли отвлякога или мишката на нашия герой нз. Това което си спомням и мисля че песента се казваше нещо от рода на supermen... :laughing: :rolleyes:

Edit: Supermen Lovers - Starlight намерих я.

Търся една ретро песен участват мъж и жена на припева пее жената нещо от рода на it's all for love ... Само това успях да чуя , ако някой все пак се сеща да помага мерси предварително.

Bryan Adams, Rod Stewart, Sting - All For Love, на Стинг гласът е малко като женски :D

Мммм не е тази. 100% жена го пее това и песента е много по бърза.

Дааам възможно е дам.

Едно сетче си търся аз знам как се казва ама безплатно от никаде немога да го открия и съм сигорен че и никой от вас го няма.

Мисля че бг тата сме назад с тази музика а ?

Но незнам ако не съм прав опровергайте ме де.

DJ Pi - Trance Empire Volume 01 [2003]

Благодарен ще съм ви вярвам във вас и знам че този е правилния форум.....Е в един от двата случая ще съм прав а :D

Май ва болят патките за моята музика ама както и да е :(

Имаш ли траклист на тоя сет?

Ооо аз просто го свалих и го качих. :) Но сигурно ще е този от поста на pcworm.

Търся една рап песен /2ма негри пеят/, не си спомням какво се пее в нея, но знам мелодията :laughing:

Клипа е един негър си мие колата пред тях и тъкмо свършва, а колата му свети направо, и завалява дъжд и светкавици ала бала, удря му и къщата и колата или нещо от тоя сорт, помня че имаше и куче някво. Спомням си че имаше на едно място единия негър запяваше "...is this a / the real..."

Търся една рап песен /2ма негри пеят/, не си спомням какво се пее в нея, но знам мелодията :laughing:

Клипа е един негър си мие колата пред тях и тъкмо свършва, а колата му свети направо, и завалява дъжд и светкавици ала бала, удря му и къщата и колата или нещо от тоя сорт, помня че имаше и куче някво. Спомням си че имаше на едно място единия негър запяваше "...is this a / the real..."

Outkast - Ms. Jackson

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...